@Albert-vd-Molengraaf
- Gezin met kinderen (12+)
- 1971
- Frankia Platin 8800
- 2017
- Mercedes
- Integraal
de lokatie is perfect maar de plaatsen voor camper langer dan 7,5 m is slecht veel campers hebben een aanhanger dus meestal langer dat 10m zetten alles schots en scheef jammer
perfecte plaats om te staan werkt met de app om te betalen en stroom ease2pay voor heen aan uit net.
een camper plaats zoals het ons inzien moet. Gezellig een ronde cirkel en als je iets wil buiten de standaard betalen. bv douchen een nadeel de honden lopen er los ondanks onze vraag.
fijne plaats, stroom met aan uit net. grote camper is niet mogelijk 7,5 gaat net
wat een geweldige plaats 20m lopen en geweldig onder de bomen aan de Linge.Leerdam is een leuk stadje direct aan de haven. Naast het glasblaas museum en ook goede verbindingen met de trein
voor mij als camperaar een geweldige plaats 5 min van de bus en daarna de trein naar Amsterdam of de stad Haarlem goed in de omgeving fietsen en voor de vliegtuig liefhebbers een spotters plaats met de fiets vlakbij
perfecte plaats douche oke plaats perfect, fietsen in de stalling vlak bij kasteel Haar.
mooie plaats vlK bij het stadje mooie fietsroutes te maken icm de veerponden
Het blijft een perfecte camperplaats in de haven en direct bij het plaatsje, jammer dat er camperaars zijn die hun honden los laten en overal behoefte laten doen. Dit zijn geen camperaars
je wordt als een haringen in een ton geplaatst stamvol, ze hebben een keuken nou dat hebben we geweten 2 uur en 15 minuten moeten wachten op het eten dit niet meer.
het blijft een top plaats na de camperplaats links na de bocht fiets oversteekplaats rechts je komt zo bij de dijk van het IJsselmeer fietspad volgen na enkele km Urk
de prijzen kloppen niet is 27,50 pp in het voor seizoen dit is incl ass bel en energie belasting voor de kleine camping erg duur de eigenaar is erg vriendelijk
een perfecte camping ligt geweldig tov Middelburg en Vlissingen mooi met de fiets Het sanitair is zeer schoon en 6min douche perfect. Alleen wel de prijs aanpassen 28eur per nacht
wat een prachtige camperplaats meteen in het centrum voor de bootschappen en een hapje eten, en niet te vergeten de fiets mogelijkheden langs de linge chapeau. een voorbeeld voor veel gemeentes
het blijft een prachtige plaats. echter wij stonden op het trekkersveld waar de campers er van alles aan en bijbouwde zodat wij onze camper er niet uit kregen. Geen campers groter als 7 meter op dit veld plaatsen svp alleen de wifi is een drama. je heb al geen ontvangst met de schotel. Dan nog een super slechte ontvangst
voor het geld een perfecte plaats. met de fiets over de dijk naar Zwolle goede verbinding
een perfectie plaats om te staan. zee mooie fietsroutes. Beheerder gaf bij vragen goede service. echter het aan en uitnet om de plaats vast te leggen geeft veel problemen.
perfect bij de plaats. Schoon en erg mooi. Een voorbeeld hoe een camperplaats eruit moet zien
Sitecode: 42050
een pracht plaats maar hoge campers hebben last van de fruitbomen. vandaar op het grind gezet is wel veel verschil voor hetzelfde geld. eten en ontvangst perfect. een fiets domein
is aardig maar licht in een woonwijk achterin is een apart gedeelte voor campers. ook de lengte is met 8,5m wel aan zijn max. verder de hoogte er staat 3.10 maar 3.30 is echt max
prima overnachtingplaats
prijs is verhoogd nu 11,00 euro
perfecte plaats wel reserveren is zeer klein je wandelt zo het plaatsje in. uniek.
het moet eigenlijk 5 sterren zijn maar waarom de auto's nu tegen het gras staan (zijn de hele dag varen)en de campers tegen de heg is mij een raadsel
sorry ligging perfect maar verder blijft het modderen met de heggetjes plaatsen te smal voor 2 campers advies heggen weg en anders indelen
Een prachtige plaats
Mooie plaats als aankomt weet je niet wat te doen receptie slaapt in de winter. Doorrijden tot de slagboom op de knop en kaartje pakken om 16.30 bij receptie afrekenen
Keurige plaats 20min lopen naar het centrum
Mooie camperplaats aan leuk stadje enkele min lopen
Perfect geen 10 voor geen afvoer grijs water
Perfecte plaats 100kr in een envelop in de bus en verder genieten
Als overnachtings parkeerplaats zeer goed tegen over de camping van 50eur. Het is de parkeerplaats van de paarden racebaan
Perfect alleen niet te voet naar het centrum beter de fiets met lift naar de tunnel dan een kleine 3km naar het centrum. Het restaurant zeer netjes en goed verzorgd
Pefecte camperplaats vriendelijke eigenaar Direct in het mooie fietsgebied
Perfecte camperplaats voor Kinderdijk(molens) Rotterdam en Dordrecht)met de waterbus geweldig en snel Alles netjes en een correcte afwikkeling
Perfecte camping direct naast het dorp/stadje op zondag een aanrader het hele dorp leeft
Een zeer grote camping plaatsen goed 10amp stroom winkel goed verzorgd en goed in prijs Restaurant is in kwaliteit achteruit gegaan een voorgerecht gebakken ei is erg zwak Sani keurig op iedere plaats water
Nette camping wel erg ver van Madrid 52km de bus is 16 min lopen Restaurant pas om 20.30 open winkel erg slecht bevoorraad
Perfect. Vindt dat beschrijving een verkeerd inzicht geeft. Correcte camperplaats. Alles aanwezig. De beschrijving doet denken aan aan oude camping. Niets is daarvan waar
Het centrum is 2,4km winkels en eetgelegenheid 1/3 open Winkels tegenover de camperplaats zijn dicht De zee is 1 km hier is alles dicht
Mooie camperplaats ruim van opzet. Kost 12euro extra voor de stroom 3 euro.
Blijft een aardige plaats zonder voorzieningen vlak na de grens om een nachtje uit te rusten . Als ontspanning een groot overdekt outlet centrum met div eetgelegenheden
Prima plaats wel extra blokken sommige plaatsen erg scheef
Prima plaats maar niet groter dan 7,5m Naar het centrum link naar de brug 1300m Aardig plaatsje
Het is een aardige camping 2 j geleden ook met de NKC reis goed eten maar er is nu alleen pizza en een broodje zonder fiets 3km naar een restaurant
Sitecode: 20657
Werf was nu volop in bedrijf. 3 wazige plaatsjes aan de zijkant. Veel geluidsoverlast van het viaduct van de hoofdweg en om 6 - 7 uur begint de werf weer op te starten. Even later tril je in je bed door de heftruck. Het enige positieve is de korte fietsafstand naar het centrum. Nee dit was geen camperplaats nu.
Als je spreekt over perfect dan is dat deze camping. 800m strand en het centrum 3km via een fietspad over de boulevard. eten op de camping gegrilde kip 7,50
Erg mooie plaats. Wij staan aan de rots kant. Erg gezellig. Wel klimmen - 800 meter - om van het centrum naar de camping. zeer gezellig Spaans stadje
Zeer klant vriendelijke camping. Voor grote campers boven de 7,5 zijn veel plaatsen erg krap. Vanuit de langgerekte camping zo het stand op
Intussen gratis, prima servicepunt.
Prima plek om de omgeving te bekijken. Om 15.00 zetten ze bij normaal droge watervallen de stuwen open. Erg mooi om te zien prima per fiets of tevoet te bereiken. Beste plek op de brug. 2 km in NO richting. Plek 9, faciliteiten 7.5,
Voor wie niks nodig heeft behalve rust, is dit de plek. Stonden hier in juli als enige. Heerlijk. Stroom en water hebben we niet gebruikt.
Een simpele camping voor campers een moeilijk veld erg scheef, stroom en water op de plaatsen
Wat een probleem om hier te betalen. Kan alleen met contant geld, men vraagt om vernieling van de geldautomaat.
Prima plaats wel op tijd komen om 13.00u, vol van 09 tot 10u en van 16 tot 18u kan men betalen. Met bus of fiets naar Heidelberg of Mannheim.
De plaats ligt prachtig aan het water, waar kano's en bootjes langs varen. De plaatsen zijn 4 meter breed, voor de camper kun je ruim zitten. Het centrum is geen 50 maar 500 meter.
Sitecode: 19022
Was volgeboekt voor een groep, ik vind dat een camperplaats niet voor groepen is. 83km gereden om deze plaats te bezoeken een grote teleurstelling. Plaatsen zijn ook erg smal, zeker geen 8.
Perfecte ontvangst; ik vind het jammer dat je op een parkeerplaats staat zonder uitzicht. Dit is enkele meters verderop wel te realiseren; de toeristische route door het dorp is geweldig ook in combinatie met de stoomloc.
Prachtige ligging met restaurants op loopafstand. De plaatsen zijn wel best scheef. Vind je dat niet erg dan is dit een pracht plek.
Camping zag er aardig uit. De camperplaatsen lagen tegen de speeltuin aan. Vond ik een slechte ligging. De receptie was pas vanaf 17 uur open tot 19 uur .De camping kon je dus niet op. Zijn daarom verder gereden we waren daar om 14 uur.
Prima plaats zonder faciliteiten. Wandelroute naar Etretat is rechts van de vuurtoren is ongeveer 6 km. Onofficieel door het weiland rechts van de toren. Officieel via het zandpad iets terug waar je niet in mocht met de camper.
Super camperplaats met 16A. Water en wc super verzorgd. Geen bomen ivm schotels. Bakker op loopafstand. Je kunt met de fiets tot aan de burcht fietsen, scheelt een flinke wandeling. Het fietspad is vanaf het centrum aan de linkerkant aangegeven met een klein bordje. Je fietst dan op een dijk i.p.v langs de weg.
Erg mooie locatie. het eb en vloed gebeuren is super om tezien. Wij hadden alleen de pech dat er 2 auto's geparkeerd stonden op de camperplaatsen. Na 15 min geluk en ging er een camper weg. Je kunt dus ook pech hebben. Waarschijnlijk zullen de auto's wel vertrekken in de loop van de dag maar toch.
Nieuwe toiletten en douches - betere entree restaurant - nieuw, eind juni open - mooi nieuw terras
Sitecode: 19371
Heeft goede en schone douches. Eigenaar geeft ook safari's met unimogs. Wij, als NKC, mochten dit als geweldig ervaren.
Geen duidelijke aanduiding waar je als camper kunt staan. Het tankstation is 24u open. Je kunt er douchen voor€2.00. Tankstation was netjes maar we stonden er alleen. Het is gratis, maar straalt niets uit. Je staat bij een tankstation.
Prachtige plaats echter campers staan als in een parkeervak er is echter plaats genoeg Advies van de beheerder om wel te reserveren. Wifi was goed.