@AlbertBessels
- 2007
September 2026
Een locatie beoordeeld · 25 dagen geleden
Alles is al gezegd het idee een goed verzorgde CP ruime plekken schoon sanitair als je aankomt denk je is het hier ? maar als je het terrein op rijd zeg je O dit verwacht je niet .
Een locatie beoordeeld · 25 dagen geleden
Een mooie niet al te groote camping dan zijn wij niet zo van de campings met onze Camper naar deze is zeker de moeite waard ruim opgezet de eigenaar zet je zo neer dat je alle ruimte heb het sanitair is goed verzorgd goed punt om meerdere dorpen met de fiets te bezichtigen
Een locatie beoordeeld · 27 dagen geleden
als je aankomt denk je misschien O is het hier , maar rij de hoek om dan veranderd alles. een mooie goed verzorgde CP top verzorgt sanitair vriendelijk onthaal mooie ligging .
Een locatie beoordeeld · 30 dagen geleden
Alles is al gezegd , gewoon en heel goed verzorgde CP met een vriendelijke beheerder die even langs komt . En betaalbaar 20 euro.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
zoals hier voor al beschreven een hele nette goed verzorgde CP met alles er op en aan fijne plek voor meerdere dagen ( fietsen / wandelen / Ameland ) en hier even contact met de eigenaar of alles naar wens was ( op de meeste plekken zie je niemand meer wat wij jammer vinden ) .
Juli 2026
Sitecode: 19090
Mooie goed verzorgde CP alles ziet er netjes en verzorgd uit wij betaalden 20 euro voor CP / stroom / douche / wc / stort . bij aankomst zelf plekje zoeken geld in envelop savond komt de eigenaar nog even langs of alles gevonden is . De CP is in Noord sleen en niet in Coevorden. Een plek om terug te komen .
Een mooie camperplaats opzich alles goed op orde en super schoon 18 euro incl stroom. Douchen 1 euro . Je staat op een afgesloten bedrijventerreintje maar de omgeving is top om te fietsen.
Vriendelijk ontvangst met een top uitleg de plaatsen zijn krap maar ook zich niets mis mee je staat bij een landbouwer en paarden fokker en niet bij een hovenier het gras is wat langer het onderhoud wat minder maar voor ons een top plek sanitair en stort keurig in orde wel extra betalen maar dat mag dan ook voor deze prijs 15 incl stroom waar vind je dit nog
alles is al gezegd en het klopt zeker het ziet er allemaal top en heel verzorgd uit .
Een heerlijke CP betalen met een automaat (deze staat aan de andere kant van het gebouw ) super uitzicht het sanitair wat verouderd maar schoon het terein heeft ook wel wat aandacht nodig maar voldoet zeker . 18 euro al in ( wat wil je nog meer ? )