@AlbertPloeg
Voor een gratis overnachting prima plek. Je staat met de camper op de bovenste parkeerlaag van een grote parkeerplaats met gravel. Tussen de hoogtepoortjes voor auto’s doorrijden. Plek voor ongeveer 8-10 campers. Geen water pakken, lozen of chemisch toilet legen. Wel restaurants en gratis wc in achter-buitenzijde restaurant. Mooi wandelgebied!
We stonden gistermiddag 17:30 voor de gesloten poort van de CP langs een drukke weg. De eigenaar reageerde niet op tweemaal bellen, zoals geschreven stond op bord bij afwezigheid..dus mislukt, dus 1 ster..
Sitecode: "169820"
Zeer vriendelijke eigenaar Maxime! Er is 1 plek voor een camper in zijn achtertuin. Stroom aanwezig. Maar die camper mag max 2.20 m breed zijn ivm smal toegangshek. Maxime bood zijn privé toilet en badkamer in huis aan, maar daar hebben wij geen gebruik van gemaakt. Rustige nacht gehad. Verschillende dieren lopen los in de tuin.
5 camperplekken naast hek. Gratis stroom, maar op de achterste plek is snoer van minstens 25 m nodig. Doodlopend weggetje, maar voorbijkomende bewoners en eigenaren garageboxen met hun auto, vanaf 7:00 s’morgens. In de nacht wel heel rustig. Prima plek voor een overnachting.
Grote, gravelplek voor de camper. Rustig en schoon. We (2 pers met hond) hebben voor 1 nacht met stroom 13,50 betaald. Er is géén gratis wasmachine, zoals de omschrijving zegt; de wasmachine/droger van de nabij gelegen camping kan wel gebruikt worden. Op 1 dec kostte 1 munt voor wasmachine en droger gebruik 5 euro.. Enig minpuntje is dat je niet bij de rivier de Garonne kunt komen. Door behoorlijk hoogteverschil en hek.
Zeer vriendelijke eigenaresse Elizabeth. Ze spreekt heel goed Engels en wil in alles met je meedenken. Wil je zelfs met de auto naar het ‘beneden’Lourdes brengen, waar de basiliek en Mariagrot zijn. De camping is gesloten, maar er zijn zeker 15 camperplaatsen met stroom. Wij betaalden voor 1 nacht 18 euro (2 pers en hond) met stroom. Aanrader!
Ligging bij stuwmeer is prima, picknick bankjes overal. warme douches, wasmachine en droger aanwezig. Maar.. de hele nacht ging het testrijden in Motorland ( circuit) met veel lawaai gewoon door, dus slecht geslapen.. daarom 2 sterren. je verwacht het niet, misschien pech..
Smalle weg naar CP. Prachtige locatie tussen rijstvelden en wetlands van de Ebro-delta. Mooie fiets-en wandelpaden. Flamingo’s te zien! Gravel ondergrond. Enig minpuntje: alleen van 10:00-12:00 betaald lozen en water nemen, kost 5 euro. Na die tijd ook ketting voor loospunt..
Prachtige rustige plek om te staan, in de bergen bij een oude boerderij waar verschillende dieren over het erf scharrelen. Vriendelijke eigenaar Alex. Maar geen 5 sterren, omdat de oprit niet in orde is, vooral het eerste stuk. Van de 80 km weg moet je in een onoverzichtelijke bocht de behoorlijk steile en hobbelige oprit inrijden. Voor campers langer dan 7,50m niet aan te raden. De oprit verder is goed te doen.
we zijn 1 nacht gebleven. goede ruime plekken, met stroom onder bomen;zonder op rest van terrein. rustig gelegen tussen de lavendelvelden die je zelfs in oktober kunt ruiken. vriendelijke eigenaar.
Sitecode: 2023
Prima rustige overnachting gehad hier. verwarmd sanitair gebouw, schone wc’s en douches. Obernai 15 minuten wandelen. Schilderachtige en sfeervolle vakwerkhuizen.
Fenomenaal uitzicht! Geen voorzieningen. Wel gasflessen te koop en drankenautomaat. Beheerder zeer vriendelijk. Aanrader: wandelen naar het Vogelsang complex achter CP; Voor WO2 geïnteresseerden is daar veel geschiedenis. Prachtige omgeving verder.
Camperplek prima in orde, verharde en grote plekken. Electriciteit 1 euro per kWh. Water 1 cent per liter, met verschillende munten bij automaat te betalen: dus 50 cent voor 50 liter. Zeer schoon toilet met toegangscode. Geen douche Rustige overnachting gehad. Vanaf camperplek met hond zo het bos in. Restauarant Sheune bij Erlebnispark direct naast CP aanrader.