@AlbertVerhoeff
- 2024
We zijn hier voor de derde keer geweest. Prachtige camping. Hele aardige eigenaren. Grote plekken, super schoon sanitair en vlakbij Valkenburg. Een aanrader.
Tsja, wat vinden we van deze camping. Schoon sanitair en dichtbij Saarburg. Kleine plekken, verder niets te beleven. Dicht op de buren en dat kan vervelend zijn.
Rob en Femmy hebben een prachtige camping, waar je tot rust kunt komen. ‘s Avonds aanschuiven en ‘met de pot’ mee-eten, ook een ontbijt is mogelijk. Een sfeervolle camping!Zzeker aan te raden. Let op: zorg dat je toilet en vuilwatertank leeg zijn, want die kunnen op de camping niet worden geleegd. Supermarkt waar alles te koop is (Colruyt) op 11 km. op de fiets goed te doen. Niet voor hele grote campers.
Prachtige camping met mooi en rustgevend uitzicht. Fijne familie die met hart en ziel samen de camping runt. Drie keer per week mee eten, perfecte service voor de campinggasten.
Prima camping. Ruime plaatsen. Schoon sanitair. Warm water. Pieterpad tussenstop etappes Swalmen-Montfort-Sittard. Op loop/fietsafstand van Montfort.
Prima camping. Schoon sanitair. Ruime plekken. Ideaal als overnachtingsplek tussen de twee Pieterpad etappes van Gennep naar Swolgen. Halte streekbus dichtbij.
Fantastische camping. Ruime plaatsen. Water op de plek. Erg schoon sanitair. Heel vriendelijke en behulpzame eigenaren. Top camping. Op 2 km van centrum Valkenburg en treinstation. Een aanrader.
Hele mooie ruime plekken. Super schoon sanitair. Dichtbij het gezellige Zierikzee en op fietsafstand van het Noordzee strand. vriendelijke ontvangst.
Een doorreiscamping. Meer kan ik er niet van zeggen. Van alles voldoende, maar tijdens spitsuur druk. wij waren ook op doorreis in het hoogseizoen.Kennelijk een mooie laatste stop voor Nederlanders met caravan.
Een geweldig mooie en ruime plek in de kasteeltuin. Op loopafstand van Marcigny, leuk stadje. Hele leuke, vriendelijke en behulpzame eigenaren. Je bent echt welkom. Schoner sanitair vind je niet. Een plek om terug te komen.