@AlbertdenHartog
Na volle camperplaatsen in de omgeving is dit een verademing. grote plaatsen . Je kan kiezen vooraf waar je wil staan. Prettige ontvangst van de receptie. Wij kozen de plaats helemaal achteraan . Volgens mijn was deze wasgelegenheid niet gedateerd . Drie wasmachines voor 3,50 euro .Mooie fietsroutes in de omgeving en dit alles voor 18,50 terwijl bij camperplaatsen 20 euro of meer en dicht tegen elkaar aan. 4 sterren omdat wifi niet werkt anders5
Prachtige plek. Overdag veel dagjesmensen. wij waren er half 2 stonden zeker 8 campers. Toen ‘s avonds alle gewone auto’s wegwaren telden wij 24 campers.
Nu maar 3 plaatsen. Achter het benzinestation. Alle voorzieningen zijn er even vragen. Je krijgt sleutel voor douche en toilet. 350 kr per nacht. Leuk fietsen.
tarief van 150 kronen naar 350 kronen.Zeker alleen voor het nieuwe toegangs systeem. Werkt niet klant vriendelijk .Aanmelden pas na 14:00 mogelijk en dan nog meer dan 30 min wachttijd voordat je een toegangsnummer krijgt. Geen douches toilet wordt waarschijnlijk nooit schoon gemaakt. Wij vinden dat we opgelicht zijn door hun mooie website
Rustige nacht met 7 campers. ‘s avonds nog naast camper met stoeltjes gezeten vanwege warmte. Wel ideaal. je bent zo in de stad met de fiets. ‘s morgens om ca 9 uur midden door de stad met de camper. Bijna geen verkeer dus dwars door het centrum.
Wij waren hier 1 nacht. wasmachine en droogtrommel gebruik is gratis. maar moet het niet te druk zijn. gelijk aangeven bij receptie. Je krijgt dan tijdslot van 2 uur. ‘s nachts heel rustig.
De prijs in het hoog seizoen is nu 345 kr

23 maart 2025 Rustige locatie. Kerkklok was stil vanaf ca 22.00 uur tot 7. 00 uur in de ochtend. Naast school die b wa egon pas tegen 8.30 uur. totaal met 2 campers gestaan. Water was afgesloten. Dank aan de gemeente. Dank aan de gemeente.
Goede ontvangst nadat we telefoonnummer op het hek ( met koord afgesloten met telefoonnummer erop) hadden gebeld, kwam eigenaresse naar buiten. 10 euro. Heel rustig maar verder geen voorzieningen.

zeer mooie plaats aan de vorige review helemaal eens. Officieel nu 3 camperplaatsen. Maar op de parkeerplaatsen staan er meer

Wij kwamen aan, belden met het nummer op het bord. geen reactie. even later kwam er een buurman? met een tractor. Hij liep mee naar het terrein. Daar was 1 plaats bezet. Die vrouw belde beheerder. Geen plaats. was gesloten. Tevergeefs naar toe gereden. Katerig gevoel!!!! GEEN AANRADER!!
Zoals de voorgangers schreven perfecte plek. Naar het gemeente huis is een flinke wandeling 3/4 uur lopen heen en weer om te betalen en een kruideniers winkel achter het gemeente huis is echt de moeite waard om te bezoeken. Het gemeente huis met de Camper bezoeken is geen aanrader smalle straatjes. Fietsen lijkt mij een hele opgave.
Zoals de voorgangers schreven unieke plaats .Even opletten je geeft aan dat je stroom wilt hebben. Je ziet verder niets alleen betalen. Daarna krijg je een ticket. wanneer je die voor de barcode scan houd en kun je de stroomaansluiting opgeven Ja even voor de veel gebruikers 16 ampere voor 24 uur en dat voor €3 .
Wij waren hier op 20 aug 2023 de prijs was 40 euro en met stroom 6 euro voor 6 kwatt voor 2 personen kleine plaatsen Voordelen mooie douches gratis warm water en de gastekarte die gratis is maar de bergliften zijn dan gratis en zwembaden OV voor de deur en een overtocht. Maar voor camperaars wel aan de dure kant
Sitecode: 19571
Schrijf niet gauw een review ,maar dit is een pareltje.Alles aanwezig mooi zwembad uitzicht op de rijn.Mooie fiets paden rondje door Diutsland en Zwitserland. Restaurant is ook goed bij het zwembad. Een nadeel kan zijn dat er maar 15 plaatsen zijn. En ook geschikt voor kinderen.Toen wij er waren niet vol gezien.

Uitstekende overnachting adres ruime plaatsen. Zeer goede ontvangst en alle voorzieningen up to date voor een camper, dus geen WC of douche. Zeer gunstige prijzen

Alles aanwezig zoals een camperplaats hoort te zijn. Kan als voorbeeld dienen.
Mooie nieuwe camperplaats. stonden 3 nachten alleen. Leuk fietsen zowel langs de Maas als langs de Waal.

Prachtige ruime plaats op gras .Na 1 september 10 euro plus toeristen belasting Voor ons totaal 12,60 per nacht inclusief stroom en ruime douche met warm water alles inclusief. Genoeg schone mooie toiletten en douches. Heerlijk.Lekker fietsen naar Domburg,West kapelle en Zoutelande