@Alberto54
- 2016
gastvrije ontvangst , gezellige gastvrouw wij zijn hier 2 nachten geweest , broodjesservice en veel tips voor de omgeving . wat een fijne plek , even weg uit de drukte , zelf plekje uitzoeken, mooie fietstocht gemaakt naar saintes . dit is plekje om te onthouden , ideaal op doorreis , succes met jullie camping!
goede locatie , dichtbij centrum en op fietsafstand van t mooie kasteel en park chambord . mooi onderhouden park , vriendelijke ontvangst , een prima stop, alle voorzieningen aanwezig .
fijne overnachtingsplek , om Haarlem , Schiphol en Amsterdam te bezoeken zowel op de fiets als met ov bus dichtbij , vriendelijke eigenaar , idd sanitair mag vernieuwd worden , maar is schoon ! idd wel aan drukke weg , maar wij hadden geen last van t geluid ! prachtige fietsomgeving .
Sitecode: 101936
verrassend mooie camping/ camperplaats. afgelopen weekend 3 nachten geweest. enthousiaste ontvangst , prima schoon sanitair. mooie plaatsen aan t water. omgeving is erg mooi , meteen vanuit de camperplaats veel wandel en fietsroutes . wat een fijne plek , hier kom je echt tot rust . n plek om terug te komen . veel succes !
wat een fantastische plek ! gezellig, gemoedelijk , vriendelijk. mooie ruime plekken , zelf uitzoeken . het is echt passie en hobby van t gezin , om t iedereen naar de zin te maken , vriendelijke ontvangst , superschoon sanitair, en heerlijk eten. ze zijn nog steeds bezig om het mooier te maken . wij hebben hele leuke dagen gehad , en lekker gegeten ! veel succes met jullie mooie camping Albert en Ineke .
fijne camping , goede ontvangst , zelf plaatsje uitzoeken . voorzieningen zeer schoon en voldoende , leuk restaurant , mooie wandelroutes in de omgeving. gezellig dorp op 1 km , met veel restaurants en winkeltjes.
super camperplaats , zelfs stopcontacten voor fietsen op te laden bij de camper, mooie ruime verharde plaatsen met gras ervoor . sanitair top , en voor kinderen binnen en buitenspeelplaats , skelters ed , kinderboerderij en leuke eetgelegenheid, broodjesservice , wij komen hier zeker nog eens terug , omgeving ook uitnodigend , prachtige fiets en wandelomgeving .
mooie schone , goed onderhouden camping , met ruime camperplaatsen . vriendelijke eigenaar , Alle voorzieningen aanwezig , fietsenstalling ,info kiosk en overdekte ruimte waar je met meer mensen lekker kunt zitten . vanaf de camping meteen fietsknooppuntroute , zeker de moeite waard .
prachtige camperplek, met mooi verharde plaatsen , met grasveldje ervoor. water en stroom op elke plaats . speeltuintje , kruidentuintje en boekenkast. . superschoon en mooi sanitair met heerlijke douche. goede WiFi ontvangst .dichtbij gezellige centrum. zeer gastvrij ontvangen , mooie natuurgebieden waar je kan fietsen en wandelen . dit is zeker een aanrader . wij komen hier zeker nog terug. veel succes met jullie verdere plannen.
Prachtige camperplaats. Alles superschoon , lekker verse eieren en eigengemaakte jam. Leuke fiets omgeving. Zeker om een keer terug te komen.
Zeer mooie en goed onderhouden camperplaats , prima sanitair , en broodjesservice . Alles was top . Fietsenstalling met voldoende oplaadpunten , overal over nagedacht .
Fijne camping met super schoon sanitair , gezellige aankomst , vriendelijke ontvangst , en goede plekken . Rondleiding door dorp , met wijnproeverij en kunstenaarsbezoek , leuk Duits restaurant in de buurt. Goede fietsroutes , en station om de hoek , fiets mag mee in de trein gratis . Echt een plek om terug te gaan . Wij vonden het hier super !
Mooie camping, hartelijke ontvangst, zelf plaats uitzoeken, zeer grote plaatsen . Water en stroom op de plaats . Restaurant aanwezig , goed en lekker eten voor goede prijs wijntje 2,- biertje 2,20 . Speeltuin erbij met leuke aankleding . Sanitair voldoende en zeer netjes . Zeker een camping om terug te komen .😀
Prima uitvalsbasis voor den Haag , Scheveningen , Delft , en omgeving . Mooie fietsroutes , en fijne camperplaats , met zeer vriendelijke eigenaren , die alles doen om t naar je zin te maken. Wij komen zeker nog eens terug . Ligt zeer centraal , ondanks dat t bij de snelweg ligt , hoor je die nauwelijks .
Juli 2018, Mooie camping wel groot, Camperplaatsen mooi ruim tussen andere kampeerplaatsen in, kleine campingwinkel, en prima sanitair, , bushalte aan de straat, op fietsafstand van het mooie Schwerin 6 km . Mooie fietsroutes rond de schwerinsee.
Eerste indruk rommelig, maar na een rondje mooie plaatsen gevonden, uitzicht op de Elbe, een restaurant /broodjesservice en alle voorzieningen aanwezig. Bus halte voor de camping, ideaal gelegen om Hamburg te bezoeken . Alle plaatsen hebben andere day prijzen. Wij betaalden voor camper en 2 personen 19,- per nacht.