@Albokima
- 2006
De plek is prima. Je hebt geluk als je een plekje krijgt. Het lijkt erop dat er meerdere “vaste” gasten zijn. Wij kwamen om half twaalf en hadden geluk!
Erg goede plek. Buiten loop je zo naar de tram om het centrum te bezoeken. Alles geregeld met QR code. Je kunt precies zien wat je moet betalen.
Mooie plek, maar toiletten en douches nog steeds niet klaar. Je kunt geen water krijgen. Wel grijs water en toilet legen buiten de poort. Mooie vakantiehuisjes te huur!
Goede plek om de stad te bezoeken. De website geeft aan dat er meer dan 100 plaatsen zijn. Wij betaalden €46,20 zonder douches en toilet. De stroom betaal je aan de paal.
Eigenlijk is alles al gezegd. De vijf sterren dik verdiend ✳️✳️✳️✳️✳️!!! Jan en Ria
Eigenlijk is alles al gezegd. De vijf sterren dik verdiend✳️✳️✳️✳️✳️!!!!!!
Hou er rekening mee dat de receptie van 12 tot half 3 gesloten is. Je moet buiten wachten. De plaatsen zijn goed. De bus of trein kun je bij het station nemen. Is best een stuk lopen.
Mooie plaats, maar wij stonden er alleen en zijn doorgereden naar de camping in Soria. We voelden ons niet veilig om zo achteraf te staan.
Sitecode: 42097
Rustige camping. Met wifi zonder stroom €27. Sommige plekken satelliet ontvangst.
Camperplaats is prima. Goede wifi en satellietontvangst. Boek geen tickets via Walkertours! Zijn veel te duur!! Aan de kassa van de kathedraal kun je goedkope tickets kopen.
Goede plek vriendelijk geholpen. Douches zijn schoon en voor €1 heb je 3 minuten warm water. Wifi niet aanwezig, maar dat is heel beperkt in Spanje. Sat via Canaldigital, doet het niet, te ver zuidelijk.
Wij hebben hier twee nachten gestaan. Was er wel erg druk ivm fiets en loopevenement. Niet onveilig gevoeld. Lopen naar de stad is goed te doen in 20 minuten.
Inderdaad smalle plekken. Wifi alleen bij de receptie. Geen Sat ontvangst. Man bij de receptie was kortaf.
Vanuit Ronda wijst de navi ons een smal en bochtig weggetje door de bergen. We zijn omgedraaid. Camper toch te groot.
De route was niet goed te volgen. Hele grote parkeerplaats. Wel erg rustig.
Inderdaad prima plaats met alle voorzieningen. Vriendelijke beheerders!Wasmachine €4 en droger €3. Betalen met pasje. Jammer dat alle toiletten in de douche zijn. Douchen is niet zo fris als iemand het toilet gebruikt heeft.
Mooie plaats vlak bij strand. Geen voorzieningen. Ligt niet 2 maar 7 km. van de oude stad Sagunto.
Nette camping met alle voorzieningen. Zwembad nog niet open. Is er nog te koud voor. Vriendelijke receptie.
Best rustig, zeker in de nacht. Aan de rand satelietontvangst. Geen stroom. Te voet naar het centrum via het mooie park.
Op 12 april nog steeds kermis. Rij niet toch het terrein op want je kunt moeilijk keren.
Hele rustige plaats. In het dorp een prachtige basiliek! We kijken uit op de gele koolzaadvelden, heel mooi!
Goede camping met alle voorzieningen. We hadden online gereserveerd. Niet alle plaatsen hebben stroom. Plaats met stroom is €40. Vervoertickets kun je het best met de app online kopen, gaat eenvoudig met SL-app.
In het dorp niet de navigator volgen, maar het bord met de camper. Wij waren al te ver gereden. De plaats ligt langs het korenveld, heel rustig. In het dorp zit de kampioen ijsmaker met heerlijk ijs! Leuke wandeling naar de haven.
Mooie plaats bij de rivier. Langs het water loop je zo je centrum in. Was wel al vroeg erg vol. Je kunt beter reserveren.
Mooie plaats met alle voorzieningen. We betaalden voor twee nachten €90 incl. stroom. De wifi was goed. Fietsen naar het centrum is prima te doen. De overtocht over de brug online bestellen, dan kun je zo doorrijden. Kost €135
Deze camping kost inmiddels 350 kronen zonder stroom en douche. De wasmachine is niet gratis. Er is geen wifi. Wel een mooie plek om te staan!
Supergrote camperplaats. Kost €19,50 incl. alle voorzieningen. Als je in de buurt van het huisje staat heb je goede wifi, ww:sommer2020.
Heel fijne plaats. Erg jammer dat men hier geen voorzieningen maakt. De prijs is erg hoog om alleen te parkeren.
Aardige camping met alle voorzieningen. Maar daar betaal je ook €41 voor! Stroom en douche inbegrepen. Wifi deed het niet. Voor de schotel moet je goed kijken waar je gaat staan.
Mooie plaats met veel voorzieningen. Er staat dat de stroom gratis is, maar dat is niet zo. Je moet een app downloaden en geld erop zetten. Is wel op meerdere plaatsen te gebruiken. Op de fiets naar het centrum is goed te doen.
Heel mooie camperplaats. Het centrum valt tegen, maar het gebied bij de haven is mooi. Op de fiets is goed te doen.
Goede plaats. Op fietsafstand van Terneuzen. Wifi werkt niet altijd. De rest alles oké!
Mooie rustige plaats. Wifi werkt prima. Fietsen naar Ieper op 20 km. Fietsknooppunten route. Naar Kortrijk idem.
Wij hebben hier al vaak gestaan. Hele goede rustige plek met alles wat je nodig hebt!
Inderdaad, zo zouden meer camperplaatsen moeten zijn. Alles wat nodig is, is er. Heel netjes allemaal!
Goede plaats. Douches zijn goed, kost €1,00 Meersburg is een mooie plaats aan het meer. Je kunt hier de veerboot naar Mainau en Konstanz nemen. Fiets meenemen!
Goede plek. Alleen lastig te vinden, omdat de weg ernaartoe afgesloten is. Volg google maps! Tram kost €2,80 p.p. enkel.
Mooie plaats voor een overnachting. Zorg dat je contant geld hebt, want hij accepteert geen Nederlandse bankkaart. Voor stroom koop je munten bij de automaat. Verder was het erg rustig.
Prima plek om de mooie stad te bezoeken. Wij betaalden €20 per nacht, incl. stroom en goede wifi. Naar het centrum lopen is goed te doen.
Rustige plek tegenover het toeristenbureau. Geen wifi. Stroom is veel te duur! In het centrum was nog alles dicht, behalve de bakker er de slager. We hebben 1 terras gevonden waar we heerlijk konden zitten!
Hele mooie plaats met alle voorzieningen, zelfs wifi! Rustig geslapen. Het centrum is erg mooi. Goed te lopen.
Sitecode: 19463
Mooie plaats met voorzieningen. Goede wifi. In deze tijd is er aan het strand en in het dorp niks te doen. Alles is nog dicht. Maar om verder te reizen is het een goede overnachtingsplaats.
Sitecode: 19491
Het is even puzzelen met de kaart om binnen te komen. Stroom wordt gebruikt door campers die er lang staan. Wifi doet het niet. Met de tram naar het centrum gaat prima. Mooie stad!
Het is even zoeken, maar bij de slagboom moet je bellen. Voorbij de slagboom links aanhouden tot achter het gebouw. Geen voorzieningen, maar wel op loopafstand van de stad.
Keurige plaats, alles inclusief. Wifi werkt goed. Met bus lijn 6 naar het mooie centrum. Aanrader!
Mooie plek aan de Elbe. Geen voorzieningen. Lopen naar het centrum is niet 50 maar zeker 500 meter. Maar dan heb je ook een mooi centrum! De Otto Richterstrasse is ook de moeite waard, wel met de auto!
Wel mooie plek met alle voorzieningen. Alles apart betalen. Naar de stad lopen is best ver. Ook de plek vinden is omslachtig. Volg de omleiding!
Wij hebben hier twee nachten gestaan. Prima plek met keurige voorzieningen. Op loopafstand van de stad. Goede plek om het eiland Rügen te bezoeken met de mooie krijtrotsen. Top!
Goede locatie, vriendelijke beheerder. Prijs is €25,00 voor een nacht, inclusief alles. Geen wifi. Plaatsen zijn niet erg ruim. Veilige plek!
Prachtige plek op loopafstand van een mooie stad. Alles is aanwezig en ziet er prima uit. Erg rustig. Goede wifi!
Fijne plek op loopafstand van het centrum. Beheerder was erg vriendelijk. Augsburg is een prachtige stad!
Alles is al gezegd over deze camperplaats. Helemaal mee eens! Top! Tip: de musical in het Festspielhaus is een aanrader. Wij hebben ervan genoten! Vijf minuten fietsen.
Wij werden vriendelijk ontvangen door de eigenaar. Kregen uitleg en een plattegrond van het stadje. Alles is aanwezig. Ook satelietontvangst. Tien euro inclusief stroom. Supermarket naast de deur!
Prima plek met kaartsysteem om te betalen. Als je goed leest, werkt het perfect. Voorzieningen heb je, als het goed is, zelf aan boord. Daar heb je de camping niet voor nodig. De wandelweg naar de stad is goed. De stad zelf is de moeite waard!
We stonden op P2, goede plek, dachten we. Maar mooi langs de kant, betekent dicht bij de grote weg. Het geluid van de weg is er dag en bijna de hele nacht. Aanrader: neem een plaats aan de binnenrand. De stad is ècht de moeite waard!
Inderdaad, hoge mooie wilde bloemen! Het ziet er fleurig uit! Niet maaien! De camperplek is oké. De prijs prima, €6. Het stadje inderdaad oud.
Prima plaats, dichtbij het centrum. Vlakbij de vertrekplaats van de boot naar Texel. Sanitair is heel netjes.
Hele fijne locatie. Mooi uitzicht en heerlijk rustig. Sanitair ziet er prima uit. Havenmeesteres is erg vriendelijk. Het centrum en het stadje is gezellig.
Sitecode: 20675
Mooie camperplaats met vriendelijke beheerder. Het sanitair is uitstekend en wordt prima bijgehouden. Wij hebben verschillende mooie fietstochten gemaakt. Geertruidenberg en Raamsdonkveer zijn goed te voet te doen.
Wij stonden op het grasveld. Mooie plek, maar we misten de sani voor het chemisch toilet bij het tweede toiletgebouw. Beheerder was heel vriendelijk. We hebben verschillende mooie fietstochten gemaakt. Een aanrader!!
Daan, beheerder, dit mag je ook lezen! Je hebt het goed voor elkaar! Waren er maar meer van zulke mooie plaatsen. Alles is al gezegd, topplek!!
We hebben hier twee weken met veel plezier gestaan. Mooie omgeving om te wandelen en te fietsen. Van de veertien dagen hebben we elf dagen gefietst! De beheerder is heel vriendelijk. De plekken zijn ruim en rustig. Twee keer konden we pizza bestellen die bij de plek afgeleverd werden, héérlijk! Gemaakt in hun eigen oven! Als het sanitair weer te gebruiken is, krijgt deze plek een tien!
Heel onvriendelijke man! Het heeft de hele dag geregend en de plaats staat nog niet half vol. wij zoeken een plek waar we sataliet hebben. Komt de beheerder en zegt dat we op een plek staan voor 8 meter camper, dus moeten we morgenvroeg weg hier. We vertrekken morgen dus en komen niet meer terug.
Goede plek om de stad te bezoeken. Enige nadeel is het lawaai van de S baan.
Helemaal eens met de andere goede beoordelingen
Wij stonden om 11.40 uur voor de slagboom. Moesten eerst melden bij de receptie, was gesloten tot 12.00 uur! Engelsen die er al een dag waren konden ook niet binnen. We zijn verder gereden. Slecht voor zo’n dure camping!!
Het ziet er inderdaad erg verouderd uit, maar de douche was goed ondanks dat er geen douchekop op zat. We betaalden €18 inclusief stroom. De stad is prachtig. Maak vooral een wandeling langs de mooie gebouwen. Route bij touristinfo bij het park.
Sitecode: 71940
Mooie camping, sanitair netjes. Wij betaalden €14 inclusief stroom. Wifi alleen bij de receptie.
Dit is duidelijk alleen voor de winter. Je kunt niet eens de plaats oprijden omdat de slagboom dicht is. Het dorp is verlaten, niets te zien. We zijn weggereden.
Dit is de parkeerplaats van het station. Wij zijn doorgereden naar de andere camperplaats in het dorp. Dat was ook niks
Goede plaats om de mooie stad te bezoeken, je loopt zo de stad in. Wel veel geluiden. De beheerders van de parkeerplaats zijn niet al te vriendelijk. Leuke plaats om ‘s avonds een terras te pakken.
ligt een beetje achteraf maar goed voor een bezoek aan Sofia. Met de metro gaat dit prima. Sani is nogal vies, maar in de camper heb je ook alles. Zeer goede wifi en satelietontvangst. De poort gaat voor de nacht op slot. Veilig gevoel.
Vriendelijke en behulpzame duitse beheerder. Goede plekken. Sanitair is prima. Wifi is niet best. De taxi naar de stad kost ongeveer €9
Toegangsweg is niet gemakkelijk. Terrein niet vlak. Wel mooie plaatsen op gras. Alles ziet er oud uit, maar het is er erg rustig. Geen wifi, geen sateliet.
Wij stonden hier gratis. De poort ging precies om 22.00 uur op slot. Was erg rustig. De stad is mooi om te bezoeken. We zijn met een taxi heen en terug gegaan, perfect!
Camping ligt 20 km. buiten Varna. De busverbinding is slecht. Voor €10 ga je met een taxi. Met een camper heb je het sanitair niet echt nodig, je hebt alles zelf aan boord. Leuk terras. De stad is wel heel mooi!
Nette camping met goed sanitair. Je loopt zo het strand op. Je kunt met de bus naar Constanta. De bus stopt voor de camping. De oude stad is erg vervallen. Aan het begin is een shoppingmall.
Goede overnachtingsplek. Douches zeer eenvoudig. Let op: de camping ligt langs de grote weg. Je rijdt er snel langs.
Nette camping met vriendelijke gastvrouw. Heel behulpzaam. ‘s Morgens om half zeven gaan we met Dan in zijn boot een tour maken over de Donaudelta, prachtig! Kost €50 p.p.
Prima plek voor een overnachting. We stonden alleen, heel rustig. Restaurant was goed. Douches en toiletten eenvoudig maar schoon. Let op: de camping ligt langs de grote weg bij het tankstation!
Helemaal eens met de vorige schrijver. Prima camping voor Boekarest. We hebben hier drie nachten gestaan. Was erg rustig!
Rustige plaats met prachtig sanitair. Het was nog niet zo druk. Je loopt zo het stadje in.
We hebben hier twee nachten gestaan. Op zondag zijn we met John, de campingbeheerder, naar een dienst in de orthodoxe kerk geweest. Daarna via een wandeling van 4 km. naar het nonnenklooster. Hier kregen we een lunch bij de nonnen. Het was een heel bijzondere ervaring. John gaf veel informatie.
Erg nette camping. Gebouwtje met toiletten, douches, wasmachine is klaar. Ziet er perfect uit! De hele camping is gezellig aangekleed. We betaalden €15,00 inclusief stroom en wifi. De beheerder was uiterst vriendelijk. Hij trakteerde ons op een lekker drankje Top!!
Via de navigator slecht te vinden. Rij via google maps. We stonden er met nog een camper. De rest was jeugd in de huisjes. We betaalden €21,00. Er was geen satelietverbinding en de wifi alleen bij de receptie. Voor een overnachting wel oké.
Sitecode: 19145
Vriendelijke beheerder. Goed gegeten in het restaurant, erg goedkoop! Wifi bij het restaurant. Goede satelietontvangst.
Wij kwamen hier op zondagmiddag om vijf uur, geen camper te zien! Wel bussen. Dit vonden we niet fijn en zijn vijf kilometer doorgereden naar de camperdealer Berger, prima plek!
Sitecode: 51963
Mooie rustige plaats. €5 per nacht. Goede satelietontvangst. Stroom €1
Mooie gratis plaats bij camperdealer. Gratis stroom en water. Niet ver van de autoweg. Voor een overnachting prima!
Op zondagmiddag om vier uur komen we hier aan. Heel erg druk met auto’s voor het zwembad. Nog één camperplek vrij. Enge plaats, geen sateliet. We zijn verder gereden.
Zeker eenvoudig, maar voor een overnachting oké Goede satellietontvangst en ook wifi.
Mooie rustige plaats met alle voorzieningen. Voor doorreis prima.
Mooie camperplaats met goede voorzieningen. Douchen kost €1,00 voor twee minuten. Wij betaalden voor de camper €10,00 inclusief stroom.
Wij zijn hier eind juni en er is plaats genoeg. We kunnen zelfs de luifel uitzetten. De juffrouw aan de receptie was erg kortaf. Met de bus naar het prachtige centrum kost €1,50 pp. Voor Cinque Terra ga je met de bus naar het station van la Spezia en daar neem je dan de trein.
Sitecode: 20152
Mooie camping met keurig sanitair. WiFi een uur gratis per dag. Freiburg is een prachtige stad. Goede fietspaden. Winkelcentrum dichtbij. Wij betaalden €19,00 met de ACSI-kaart. Op tijd komen, want de camping is snel vol. Er is weinig in de buurt.
Mooie plaats aan de rand van het stadje. We werden vriendelijk geholpen door iemand van de scheepswerf. Toilet en douche aanwezig bij de werf. Betalen, €10,00 bij de pizzeria. Bezoek het stadje vanaf 17.00 uur, want eerder is het er erg stil.
Goede camping om de stad te bezoeken. Met de ACSI-kaart betaalden we €17,00 inclusief stroom en douchemunten. WiFi alleen bij het restaurant. Tot het oude centrum is drie kilometer. Prima fietspad van de camping tot bij de citadel. Het oude centrum is erg gezellig met leuke winkeltjes en veel restaurants.
Deze camping hanteert twee prijzen. Direct aan zee betaal je €47,00! Wij gingen op een standaardplaats staan en betaalden €32,00 inclusief stroom. Erg duur voor een nacht. De voorzieningen waren goed.
Rustige strandcamping. Met ACSI-kaart betalen we €17,00 inclusief stroom en WiFi. Voor een overnachting prima. ‘s Avonds inderdaad muggen, dus gezellig in de camper.
Wij hebben het snel gezien hier. Geen zonnestraaltje op deze camping. Voor het warme hoogseizoen misschien fijn, maar niet voor nu. We zijn doorgereden naar de strandcamping Is Aruttas-Cabras, €17,00 met ACSI-kaart.
Deze plek is wel oké. We betalen €15,00 inclusief stroom en WiFi bij de receptie. De douche is helemaal niks. Er is ook een restaurant. Lekker rustige plek.
Prima plaats om de stad te voet te bezoeken. Plaatsen zijn niet erg ruim, bijv. om de luifel uit te zetten. Supermarkt Spar vanaf de plaats linksaf lopen, ongeveer 150 meter. WiFi is prima. Wij betaalden €25,00 inclusief stroom en WiFi.
Deze plaats ligt erg afgelegen. Er stond helemaal niets. We zijn doorgereden.
Sitecode: 12018
We zijn gaan kijken op deze plaats. Alleen vrachtwagens. Hier wilden we niet tussen staan. Zijn doorgereden naar Porto San Paolo bij Camper Sardegna, prima plek!
Op 7 juni hier gestaan. Met NKC kaart €17,00 betaald. Alles aanwezig. Stroom, prima WiFi in de camper, schoon, ruime plaatsen. Pas een jaar open.
Camping is mooi, maar ligt een half uur lopen van het centrum. Er gaat geen bus. Het zwembad is prachtig. Geen gratis WiFi, je moet ervoor betalen. De man aan de receptie is erg kortaf. Het restaurant was gesloten.
Wij waren hier eind mei. Stonden er met twee campers, gratis. Je kunt zelf bepalen waar je gaat staan. Vlakbij is het strand, vijf minuten lopen. Plaats is heerlijk rustig.
Nette camping, alles aanwezig. Goede WiFi. Niet overal satellietontvangst. Wij betaalden €21 inclusief stroom.
Melden bij de Pizzaria aan de overkant, het gele gebouw. Er komt iemand mee om de slagboom te openen. We hebben €15 betaald.
Deze cp is wel aardig, maar onrustig door het geluid van de bedrijven in de buurt. Ligt dichtbij de autoweg. Goed voor een overnachting als je op doorreis bent.
Toen wij op 27 juli 2017 aankwamen bij deze plaats, stond er op: heute geschlossen. De camperplaats was gewoon helemaal dicht. Verder zoeken was een groot probleem. De camping uit het boek van de ACSI was ook opgedoekt. Na lang rondrijden kwamen we op autokemp Brezova. Voor €18,00 konden we hier staan zonder stroom.
Hele fijne plek. Vriendelijke beheerder. Goede WiFi. En goed ontvangst voor Sat. Prijs incl. stroom €15,00
Het was niet druk, dus er waren veel plekken vrij. We hebben goed recht gestaan. Heel rustig! Goede WiFi. Leuke stad om op de fiets naartoe te gaan. Maar nogmaals: kijk uit als je over het spoor gaat fietsen! Er was weer een meneer gevallen. Hij had de waarschuwingen niet gezien! Enkele hechtingen in zijn hoofd!
Deze plek is prima om te overnachten. Ga maar niet bij die andere plek kijken! Steile smalle straten, vreselijke plek!
We zijn hier naartoe gereden om te kijken, vreselijk!! Heel steil en smal en op de plek waren alleen maar hangjongeren. Zijn toen naar de grote parkeerplaats bij de brandweer gegaan.
Goede maar onrustige plaats bij de rechtbank. De monorail vertrekt achter het nieuwe winkelcentrum, was vandaag gratis. In de bovenstad ben je vlug uitgelopen.
De ligging is prachtig, maar de plaatsen met stroom waren allemaal bezet door een Franse Camperclub. We zijn toen rechts gaan staan op de gratis plaatsen. Inderdaad smalle korte plaatsen. Met een beetje opletten is het goed te doen.
Hier kunnen zeker 10 campers staan. Rustig, maar verder niks te doen. Goed voor overnachting.
Mooie plaats met stroom. Er gaat een gratis bus naar het centrum elke 20 minuten. Slagboom is inderdaad een kwestie van goed lezen wat erbij staat.
Prima plek! Prachtig uitzicht over de stad. Bus 58 gaat om de 15 minuten. 's Morgens lekkere warme baguettes voor 1 euro.
Wij zijn ook bij het schip gaan staan, omdat er al meerdere campers stonden. Dicht bij het gezellige centrum. Was 's nachts onrustig, want er was feest in de stad.
Inderdaad prima plek. Wij hebben vanaf deze plek leuke fietstochtjes gemaakt, naar Albufeira en Villamaura. Goed te doen. WiFi werkt tot in de camper als je vlakbij de receptie staat.
Sitecode: 2023
Nette plaatsen op een camping.
Prachtig aangelegde camperplaats. Aparte plaatsen voor grote campers, geen/weinig of veel stroom. Wifi was bij de prijs inbegrepen en de code stond op de toegangskaart. Een voorbeeld voor andere plaatsen....
Goed als overnachting op doorreis. Meer niet nodig.
Prima plaats bij deze jachthaven. En dan nog zo dicht bij het centrum. Grote poort 's avonds op slot.
Altijd goed om hier terug te komen. Alle voorzieningen. Fietsafstand van de stad 2,5 km. Geen bussen in het weekend... Stad blijft nog steeds boeien.
Mooie, nette plaats op loopafstand van het stadje.
Prima, drukke, plaats. Zouden alleen wat meer mogen verharden i.v.m. de drukte en het slippen bij nat weer. Daarom maar niet op het gras gestaan en een hard stukje ernaast opgezocht. Leuk stadje.
Het was in het donker even zoeken. Ligt achter partycentrum de IJsselhoeve. Het was rustig. Betaling (€10,- voor 24 uur) via automaat en dan automatisch elektra, via de bekende "Achterhoekzuil".
Goede ontvangst op camperplaats in opbouw. Heerlijk gefietst in de omgeving (Muiden, Naarden, Bussum, meren) Veel toeristische info aanwezig.
07-08-2015 Geen prettige plaats, zoals het vorige commentaar al meedeelde. Strand is aardig, boulevard erg rumoerig door de amusementshallen. In het stadje liggen de helft van de winkels leeg. Dus niet overnacht.
Niets of niemand te zien. Dus doorgereden. Helaas. 08-08-2015
Prima plaats, met voldoende verloop om een plaats te krijgen.06-08-2015
Plaats dicht bij het kasteel en Eton. Parkeerwachter wilde ons een busticket laten halen i.v.m. de lengte (7.50m) en het gebruik van 2 plaatsen.Er kwam gelukkig een plaats vrij aan de kant, kon het achterstuk boven het gras.
mooie camping. gratis wifi bij de receptie. 5 min lopen naar P&R of 20 min mooi rustig fietsen langs de rivier. Prachtige stad. Nu, 31-07-2015/hoogseizoen, lange wachtrijen (meer dan 1 uur) voor de bezienswaardigheden.
Goede plaats voor bezoeken aan New Forest.27-07-2015
Na de pub doorrijden tot slagboom. Wordt overdag geopend voor hogere/grotere campers. Plaats zowel op gras als verhard.17-07-2015
Goede plaats om te overnachten voor de oversteek Duinkerken - Dover. Hier gestaan 15-07-2015. Niets te merken van evt. mensen die naar Engeland willen, zoals je hoort over Calais.