@Albokima
- 2007
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Sitecode: 196496
Prima plek, dicht bij het prachtige centrum. De prijs is nu €17,50 plus €3,50 toeristenbelasting p.p. Alles is inbegrepen. Wifi is heel goed. Na betaling krijg je een code voor de wifi en voor de douche.
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 2 maanden geleden

Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Goede plek met veel ruimte. Het sanitair is goed. Wil je het niet gebruiken, ga je in de camper. Eerst bij het zwembad aanmelden. Daar krijg je een sleutel om de slagboom te openen. Wifi is niet altijd goed, dat ligt aan de drukte. De stad is prachtig! Goed bereikbaar te voet of met de fiets.
Goede plek met veel bomen voor schaduw in deze warmte .Geen wifi. Geen douches en toiletten, maar die heb je zelf aan boord. Zwembad is heel groot en heerlijk voor verkoeling .
Prima plek om te verblijven. €18 incl. stroom. De wifi is ook oké op plek 25. We hebben heerlijk gegeten in het restaurant bij de bowlingbaan. Lübeck is een prachtige stad, ook om te fietsen.
Juli 2026
Een hele mooie plek. Aan de voorkant kun je de grote boten zien. Verder is er niet zoveel. Je kunt er wel langs het kanaal fietsen.
Hier kun je gerust komen, want het is perfect! Zelfs de wifi is oké! De rest is allemaal al gezegd.
Rustige plek die in de nacht afgesloten is. Sanitair is uitstekend. Wifi prima, met code. Alleen lastig dat je contant geld in een envelop moet doen. Mooie streek om te fietsen.
De plek is goed. Het sanitair is onder de maat, maar iedere camperaar heeft eigen sanitair. Je moet contant geld in een envelop doen, dat is lastig. Wifi is goed.
Juni 2026
Mooie plek midden in de natuur! Sanitait is keurig. Beheerder erg vriendelijk. Wifi is prima. We hebben mooie fietstochten gemaakt via de prachtige natuur naar Giethoorn. Blokzijl is een gezellig dorp. Er is een grote supermarkt. Jan en Ria uit Limburg.