@AlcoBrugmans
- 2006
- Renault
September 2026
Een locatie beoordeeld · 13 dagen geleden
Geweldige camping met mooie vlakke ruime plaatsen. Zeer net sanitair op twee locaties op de camping, dus altijd dicht bij. Vriendelijke eigenaren die zeer behulpzaam zijn. Broodjesservice in de ochtend en een theehuisje dat bepaalde tijden open is. Mooi voor fietstochten, dicht bij Brugge en Knokke. Op loopafstand van de zee en natuurgebied het Zwin. Wij komen zeker terug.
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Netjes en schoon, makkelijk vers water tappen/vullen en wc leeg maken. Mooie plek om even te eten langs riviertje
April 2026
Mooie camping. Aangekomen zonder te reserveren en receptie was dicht,na 1 telefoontje alles netjes geregeld en een plaats toegewezen gekregen met duidelijk uitleg van camping en dorpje. Zeer vriendelijke eigenaresse.
2 foto's toegevoegd · meer dan 1 jaar geleden

Hele mooie camping met zeer leuke beheerders. mooie grote plaatsen, wij waren met de camper en een motortrailer. Lekkere broodjes die je de avond ervoor (voor 18.00uur) moet bestellen. Restaurant erbij met kleine kaart maar zeer goed. Sanitair ziet er goed en schoon uit en wordt netjes bijgehouden. Mooie omgeving voor motor. Ook voor de fiets maar dan wel elektrisch heeft de voorkeur met sommige klimmen. Wij komen zeker nog een keer terug.
Sitecode: 19118
Wat een mooie camping, sanitair zit er goed uit en wordt netjes bijgehouden. Klein winkeltje op camping. maar binnen 5 minuten grote supermarkten. Lijkt er heel vol (meivakantie) maar de plaats is erg groot. Ruimte voldoende. Keuze uit plaatsen met wateraansluiting en afvoer. geweldig stadje op loopafstand. Fijn en vriendelijk personeel en eigenaren
2022
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 4 jaar geleden

Fijne camping, we hebben hier 1 nacht gestaan op doorreis naar Italië. Hele fijne eigenaar. Sanitair gewoon goed, en lekker warm water. Eetgelegenheid mogelijk in het centrum, 10 minuten lopen.
2021
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 5 jaar geleden

2020
Zeer leuke kleine camping. Vriendelijke eigenaresse Grote plaatsen met heg als afscheiding. We hebben hier 3 dagen gestaan. leuke omgeving om te fietsen en loopafstand naar centrum Lemmer. Sanitair goed en verzorgd. Ligt bij de snelweg maar hier heb je echt geen last van.