@AlexGruppen
Hartelijk ontvangen door het beheerders echtpaar! Ruime zelf uit zoeken staplek met een prachtig uitzicht op de Grebbeberg! Eenvoudig doch fris en lekker schoon sanitaire ruimte. Prachtige uitvalsbasis voor mooie fiets en of wandel routes. Voor wie van rust houdt is het hier genieten. Een plek om terug te komen!
Prachtige locatie, eigen toegang to zee! Zeer mooie ruime, veelal verharde, camperplaatsen met grasveld. Veel afstand tussen de plaatsen! Mooi ruim opgezet en schoon sanitair. Vriendelijke beheerder! Wij komen graag een keer terug!
Mooie rustige locatie dichtbij zee! Er komen wel extra kosten bij o.a. voor WiFi per device, stroom en douchen. Schoon sanitair! Tip overkapping bij toiletten en bij afwas voorziening deze wat uitbreiden.
Mooie ruime locatie dicht bij het centrum van Zierikzee. schoon sanitair! Geen honden toegestaan 👍. Mooie uitvalsbasis voor wandel- en/of fietstochten. ook dichtbij het ‘Watersnoodmuseum’, wat ook zeker een bezoek waard is.
Mooie rustige locatie! Eigenaresse die er alles aan doet om het je naar je zin te maken, zonder opdringerig te zijn. Camper op grind en voor de camper een mooi grasveldje. Sanitair schoon. Deze camperplaats is een aanrader. Tip ze hebben ook twee keurige Bed & Breakfast plaatsen.