@Alex_on_tour
Alleen reizende levensgenieter! Overwinteren in Portugal van september tot mei.
- Alleengaand
- 2018
Wat een prachtige camping met super mooie plaatsen, sanitair en zeer vriendelijke ontvangst. Degene van de laatste review moet naar Hans Anders voor een nieuwe bril en het ziekenhuis voor controle. Vijf sterren voor mij!
Voor zelfvoorzienende campers een fantastische verharde plek om te overnachten. Ik kom hier nu voor het derde jaar en bevalt wéér prima. Aanrader voor campers op doorreis. Schoon terrein, dus houden zo!
Dit mag wat mij betreft het showmodel voor toekomstige camperplaatsen zijn. Dit krijgt van mij geen 5 maar 10 sterren. Alle faciliteiten aanwezig voor een fantastische nette prijs. Hier wil je gegarandeerd terug komen.
Ik kom hier al vaker want het is een perfecte stop op doorreis. Mooie plaatsen en alle voorzieningen zijn top en gastvrije ontvangst! echte aanrader.
Laat ik beginnen te zeggen dat het een hele fijne, schone en prettige camping is waar ik voor de derde keer 2 weken heb gestaan. Maar helaas nu wat eerder weg gegaan vanwege de slecht onderhouden plaats. Bij regen is het een vieze modderboel waar je geen stukje worteldoek (conform de voorwaarden) mag neerleggen om nog wat schoon de camper in te kunnen. De wijze waarop dit werd weg gehaald en de reactie van de eigenaresse was zeer teleurstellend.
Op zich een prima plek maar wel erg schuin. Bij regen is het een smerige grijze boel dus neem laarzen mee bij slecht weer.
Deze plaats is weg en gesloten. Hier mag je niet meer staan. Een paar kilometer verderop is een nieuwe plaats gemaakt.
Super mooie CP voor 13,50 inclusief 6A stroom. Waren er maar wat meer van deze plekken. Erg mooie omgeving om met de MTB op pad te gaan of te wandelen.
Via de app Easypark heb ik 20,50 per 24 uur moeten betalen. Via de betaalautomaat kost het 17,50 per 24 uur. Dat was dus einde gebruik Easypark. Je bent gewaarschuwd.
Één van de mooiste camper plekken ooit. maar als een Nederlander niets te zeuren heeft……😉😂, de camperplaatsen mochten wel iets breder zijn. Maar echt helemaal top hoor, hier komt niet veel boven. Sanitair zou je thuis willen, ook zo’n zwembad in natuurwater is heerlijk.
Van september 2023 tot maart 2024 heb ik mijn camper diverse keren op de Park en Fly bij eigenaar André achtergelaten. In deze periode ben ik diverse keren heen en weer gevlogen en iedere keer stond André mij keurig op te wachten op vliegveld van Faro. Tijdens mijn verblijf op de camperstop Messines heb ik genoten van de fijne, vriendschappelijke en ontspannen sfeer onder de campergasten. Het was een TOP tijd met mooie herinneringen. Dikke 10!
Ik kom hier al tientallen jaren met veel plezier maar ik ben deze keer eerder weg gegaan vanwege het oorverdovende gegil van de kinderen in de speeltuin tot 21:00 ‘s-avonds. Ouders schaam je diep zou ik willen zeggen. Het is ook ongelooflijk dat de afwas plaats nog steeds op een hoogte hangt waar je jaarlijks een hernia van krijgt. 3 sterren is voor mij enkel de reden dat de camping op zicht veruit perfect is. Dus manager als je dit leest……
Ik kom hier nu voor de derde keer op doorreis en niet voor niets. Het is gewoon een top camping met mooie ruime plekken en alles wat je nodig hebt. Lekker zwembad om af te koelen bij 34 graden wat het vandaag is. Ontspannen sfeer en keurige eigenaar. Volgende keer weer.
Onprofessionele camping. Bijna één uur wachten op stroom aansluiting en het afkoppelen duurt al net zo lang. Camperservice is ver beneden maat. Geen water aansluiting op het grote veld dus ver lopen voor water. Volgende keer een andere camping voor ons.

Ik was hier juli 2021 en helemaal uitgestorven, niemand te bekennen en volgens mensen die daar rond liepen al langere tijd buiten bedrijf. Dus bespaar de lastige route daar naartoe, je komt voor niets.

Hoe kan iedereen zeggen “rustige plek”. om 06:00 gaat de melkmachine in de schuur aan en lig je 2 uur wakker in bed te balen. Dat zelfde ook om 18:00 als de boer thuis komt. het vreselijke doordringende bromgeluid als je lekker buiten zit te eten. En dan de stroom, een lachertje met 6 campers via een simpel verdeel blokje aan elkaar geknoopt op 1 aansluiting die verderop uit de schuur komt. hmmm, voor mij nooit meer.

Super CP met mooie ruime en verzorgde plaatsen. Toilet en Douche zijn buitengewoon luxe. Ik kom hier zeker nog vaker terug.
Ik begrijp niet wat mensen bedoelen met slecht onderhoud in hun beoordeling. Dit is gewoon een super mooie plaats waar niets aan mankeert. In nederland betaal je meer dan 20 euro voor een dergelijke plek. Ik ben super tevreden!
Super camping met fantastisch mooi grasveld. Top sanitair, vriendelijke receptie. Echt een aanrader en dikke 10. De prijs/kwaliteit is zeer goed.