@AlexanderSt
prima plaats voor 1-2 overnachtingen. heel fijn dat hier afvalwater geloosd kan worden, is in deze regio is dat bijna niet mogelijk. in de natuur lozen willen we natuurlijk niet! komen graag weer terug
geen grijs waterontzorgen mogelijk
Wir besuchten unsere Enkelinnen in Heeswijk und erhielten von unserem Schwiegersohn den Tipp, auf diesen Campingplatz zu kommen! Wunderbar ruhig und eine freundliche brabantische Atmosphäre. Wir waren da mit zwei Drentsche Vorsteh Hunden vom 14. bis 17. Juni 2020. Wir freuen uns schon auf den nächsten Besuch. Danke Marga für deine Gastfreundschaft
Sitecode: 81957
Mooie locatie, goed sanitair ,prachtige omgeving. Vriendelijke eigenaren, dichtbij A’dam, Volendam enz.
Hundested Havn, Hundested heeft een tweetal CP locaties. Een met 6 en met 7 plaatsen. Men kan staangeld afrekenen en een kaart met tegoed van 25DKK en borg 40DKK nemen. Deze kaart geeft toegang tot douche, toilet en stroomgebruik. De kaart is met creditcard verkrijgbaar. Bij vertrek krijgt men de borg terug. Mooi uitzicht op het strand of jachthaven. Wij hebben 14-150819 een rustige nacht gehad.
Mooie CP gelegen aan het Kattegat bij een jachthaven, beschut tegen de wind achter een dijk van rotsblokken. Tegenover het toiletgebouw ligt de ontzorging voor het vuilwater en het drinkwaterpunt bevindt zich naast de toiletontzorging aan de kop van het gebouw. Langs de zeezijde ligt een mooi wandelpad en is er de mogelijkheid om te surfen
Heerlijke rustige plek, inderdaad geen drinkwater beschikbaar. Ook is op dit moment grillen en open vuur verboden ivm. brandgevaar door droogte
Wij hebben hier 2 nachten gestaan, hier kom je tot rust! Het aantal plekken is toereikend voor 7 campers.
Prima CP met alle voorzieningen, tip top in orde. Vriendelijke en behulpzame lokale mensen. Vertrouwen is hier het sleutelwoord volgens een goed Engels sprekende stamgast. Betaling in SEK 150 of €. 15,— per nacht in een houten kistje geen beheerder aanwezig. Een elektriciteitscentrale ligt op oogafstand en geeft wat geluid maar is niet storend.
Prima CP, zeker voor een doorreis overnachting. Compliment voor de gemeente voor de gratis voorzieningen. Ook het grasveld wordt door personeel nagelopen op vuil
Heerlijk rustige CP bij een prachtige boerderij. Eigenaar vertelde dat er regelmatig muziekuitvoeringen in de boerderij zijn voor een vereniging van muziekliefhebbers met een 175-tal leden. Hebben hier gestaan op doorreis naar Zweden
Heerlijk rustige CP, prachtig sanitair en vriendelijk mensen. Wij hebben een nacht op weg naar Denemarken - Zweden
Goede CP voor een overnachting. Leuke wandeling gemaakt rond de See. Vriendelijke begroeting in het zwembad. Weinig faciliteiten, maar dat was bekend
Prima CP voor een bezoekje aan de Altstad van Bielefeld. Goede mogelijkheden voor ver- en ontzorging. Prijs is zeer acceptabel. Met honden goede wandel mogelijkheden
Prima CP voor bezoek aan Heeswijk Dinther, het proeflokaal van Berne. Vriendelijke ontvangst! Zijn vier nachten geweest en hebben en Camperplaats gehad om ook buiten de de openingstijden het toiletten kunnen gebruiken, prima geregeld! Wel even hierom vragen. Wij komen terug
Prachtige cp bij de jachthaven met een mooi uitzicht op de vertrekkende en binnenkomende boten en jachten. Hele mooie faciliteiten met chipkaart, werkt prima en ook de borg netjes retour. Zwemmen in het Kattegat bij het strand en genoten van een kleine zeilrace voor oud en erg jong onderbegeleiding georganiseerd door de zeilvereniging in de haven. Komen vast weer een keer terug
Wat een geweldige plek! Als je al zorgen hebt als camperaar, de wind zorgt er voor dat ook de laatste wegraken! Ontbijten met een prachtig uitzicht
Toch mooi dat DK deze faciliteiten biedt, zeker nu onze laatste Camperplaats geen mogelijkheid had voor het ontzorgen van het toilet. Bussen maken van deze mogelijkheid ook graag gebruik
Voor de liefhebbers van een rustige plaats op het platteland van Denemarken een aanrader. Jørgen is inderdaad vriendelijk en blij dat je er bent en als dank, denk ik, heerlijk broodjes ‘s morgens bij de camper
Prachtige plek voor een overnachting!! Alles aanwezig behalve elektra en douche, voor de meeste camperaars toch geen probleem. S’ nachts heerlijk rustig, maar de boeren zijn natuurlijk vroeg uit de veren. Prijs perfect met €. 7,—
Prima en rustige Camperplaats op het platteland. Na de droogte van de afgelopen zomer alles weer groen maar nu nog niet te gebruiken. Hebben op een grasveld naast het hoofdveld gestaan. Verzoek om €. 10,— in een envelop in de brievenbus te doen. Geen beheerders gezien.
Prachtige Camperplaats met alles wat nodig is en ‘s nachts prima verlicht. Mooi en schoon sanitair. Vriendelijke ontvangst en genoten van een Deens biertje. Mooie wandeling door de omgeving gemaakt met onze honden en diverse reeën gespot.
Prima plaats om te overnachten richting Denemarken en verder naar het noorden. Stroom 6A. Prettige ontvangst door de beheerder
Grote camping, Camperplaats is in 2017 gesloten, met 200 plaatsen aan het Lübeck-Elbe kanaal. Mooie ruime plaatsen tussen de caravans en de tenten. Ontzorgen met emmer. Wij hebben er gestaan om de volgende dag vroeg op de Camperplaats in Lüneburg
Prima camperplaats om het Stadje Waren te bezoeken! Mooie oude binnenstad maar rond deze tijd, 170718, begrijpelijk vol met toeristen! Staangeld €.10,— per nacht, kurtax €.2,—/ppn. Vriendelijke beheerder en inderdaad krappe plaatsen maar goed te doen voor een overnachting
Prima Camperplaats om Anklam te bezoeken. De 25 plaatsen zijn echt overdreven. Met 15 campers is deze echt vol naar onze mening. Dan kun je nog net je tafel en stoelen buiten zetten. Ontzorgen van toilet en vuilwater is via een pijp in de grond. Zelf water meenemen om te spoelen en voor vuilwater is een emmer nodig. Maar als je flexibel kunt zijn is het een goede plaats om te overnachten.
Mooie ruim opgezette rustige camperplaats met alle faciliteiten. De transponder vonden wij ook een gedoe, alleen even water bijvullen kan zelfs niet zonder! Internet kost €. 1,00/24uur maar is dan ook geweldig goed, zeker voor Duitse begrippen op camperplaatsen. Voor een hond vraagt men €. 3,00/dag, maak je eigenlijk niet meer mee in Duitsland. Zeker een plaats om weer terug te komen.
Geweldige mooie camperplaats vlak aan het strand en de boulevard van Glowe. Je hoeft alleen de straat maar over te steken! Let op! Bij de prijs hoort nog kurtax van €.1,50/persoon en, dat vonden wij wel grappig, €. 0,50 per hond. Wel een beetje bijzonder dat het ontzorgen pas van 19.00-21.00u. Kan plaatsvinden. Lijkt mij meer iets voordat de reis ‘s morgens wordt voortgezet. Stroom max. 800 watt
Prachtige plaats voor ons aan de rand van een bos met een dito uitzicht. Maar naar onze mening eigenlijk niet geschikt voor grotere en dus zwaardere campers vanwege de redelijk zachte bodem. Zijn benieuwd wat er gebeurt als er behoorlijk regen is gevallen, mooi weer bij ons! Vriendelijke dame aan de receptie en verder alles aanwezig voor een geslaagd verblijf
Sitecode: 12091
Prima rustige camperplaats, Ribnitz-Damgarten is de moeite zeker waard om door heen te struinen, kleurrijke huisjes
Prachtige bosrijk natuur camperplaats. Wakker worden met de drukke vogels en de haan! In het weekend geen beheerder aanwezig, bezoekers zonder eigen toilet verder gereden omdat het toilet dan niet toegankelijk is. Stroom 230V max 16A
Prima plek voor een bezoek aan de Lübeck. Neem kleingeld mee voor de automaat, de €. 10,— kan alleen betaald worden in munten.
Sitecode: 20937
2 dagen, 23-24 juni 2018, in een mooie landelijk omgeving op een boerenerf. Honden welkom, en een rustige plaats tussen de kippen en de koeien. Stroom zo geregeld door de vriendelijke beheerder. Een camperplaats om te onthouden.
130618 geweest voor een overnachting. Heerlijk rustig en vriendelijke ontvangst. Met twee honden €. 2,00 per hond extra per hond een beetje overdreven!
Prima CP voor een verkenning van de omgeving! Wandeling/fietstocht om de Schiedersee is 8 km en heeft verschillende mooie uitzichtpunten. Een verfrissing onderweg is mogelijk bij een paar leuke gelegenheden. Vriendelijke beheerders en mooie verharde plaatsen
Fijne plek, vroeg aanrijden want vol is vol! Natuurlijk druk en lawaaiig, maar wat wil je in zo’n grote stad. Wij hebben genoten van ons bezoek. Bedankje aan de zeer vriendelijke dame van de receptie. Aanrader is de rondvaart van 2 uur. Te reserveren bij de receptie.
Sitecode: 20778
Mooie verharde CP met alle mogelijkheden voor ont/verzorging. Stroom en water direct bij de camper. Helaas is de WiFi erg slecht afgezien nog van de max. Data van 250 Mb. Prettige ontvangst bij de receptie en flexibele houding t.a.v. Een extra hond die wij bij ons hadden. CP ligt wel aan een erg drukke weg, wellicht geldt dat met name in het weekend. 2 overnachtingen 7-9 april 2018
Wij waren begin januari 2018 een paar dagen op deze mooie Camperplaats. Door eigen schuld vastgereden met de camper en op geweldige wijze geholpen door de beheerders. Komen zeker weer terug!
Overnachting op 11 op 12 december 2017 wegens slechte weersomstandigheden. Het restaurant is dicht op maandag. Telefonisch contact gehad en eenvoudig de volgende dag het stageld betaald. Prachtig toch als er een stuk vertrouwen is, complimenten!! Kom weer!!
Mooie locatie om Stolzenau te ontdekken en een wandeling met onze honden in de natuur te maken. Goede bodem ondanks de tijd van het jaar en gemoedelijke campers. Stageld in een enveloppe im “Briefkasten” omdat er geen beheerder voorbij kwam.
Camperplaats bij een mooi plaatsje. Loont de moeite om een "Historischer Stadtrundgang" te doen. Routebeschrijving bij de VVV. Let op, waterinname, afvalwater en cassettetoilet kan tegelijkertijd gebeuren. Anders meermaals €.2,--