@Alfaleen
Goede CP, proper sanitair en wasmachine aanwezig. 10 € per nacht. We hebben ook lekker gegeten in hun restaurant. Iedereen heel vriendelijk. Ook makkelijk bereikbaar voor grotere campers.
Mooie CP met zicht op kasteel en vlakbij aangenaam stadje. Je kan van hieruit mooie wandelingen en fietstochten maken. Prijs is momenteel 13 € met elektriciteit voor 24 uur te betalen via automaat, kan ook met bankkaart.
Je kan je plaatsje reserveren op outdoor-routes.pt of je kan je ter plaatse registreren. De prijs is 5 euro per dag en er is elektriciteit en alle andere voorzieningen zijn aanwezig, alles goed onderhouden. Super plaatsje! Wij stonden er eind augustus alleen.
Mooie, rustige camping. Geen genummerde plaatsen en voldoende ruimte voor iedereen met of zonder schaduw. Wij betaalden 18 euro, camper met 2p en elektriciteit in het hoogseizoen. Strand te voet makkelijk te bereiken.
Goede camping als uitvalsbasis om de gieren in het PN de Monfragúe te gaan bezoeken. Vriendelijke ontvangst. Prijs is 21,20 voor camper met 2 p in juni.
Een eerder trieste CP, gelegen tussen 2 straten waarvan 1 toch druk. Geen lozing grijs water en ook geen vuilnisbak. Dure elektriciteit. Goed voor 1 nacht.
Sitecode: 62058
Kleinschalige CP met weids uitzicht, alles netjes, goed onderhouden sanitair en het belangrijkste super vriendelijke eigenaars. Er zijn prachtige wandel en fietsroutes. Ook met de fiets naar Cartagena is een mogelijkheid. Bedankt Saskia en Sjon voor het fijne onthaal en de gezellige aanschuiftafel. We komen terug.
Mooie vlakke CP met vriendelijke ontvangst en gratis citroenen. Leuk fietsen naar Murcia en Orihuela. Door Corona veel plaats, maar geen toiletten of douches, als camperaars niet echt een probleem we hebben alles bij. Het enige minpuntje is het geblaf van de honden uit de buurt.
Men mag hier niet meer staan met de camper. Verbodsteken bij begin v d weg. Een local kwam ons zeggen dat de politie boetes uitschrijft.
Niet aan te raden met een camper >7m die vlug de grond raakt.
De CP is eigenlijk een gewone parkeerplaats, wel met mooi uitzicht. Het is de perfecte plaats voor het begin van de prachtige fietstocht (zoals hieronder reeds meermaals beschreven). Hebben een rustige nacht doorgebracht.
Inderdaad aardig plekje onder de bomen, verder geen voorzieningen. Stonden hier eind aug heel alleen. Hebben er heel rustig geslapen. Zeker een aanrader.
Druk bezette CP, maar zoals hieronder reeds beschreven is er aan de achterkant nog een grote parkeerplaats (we stonden daar met 3 campers). Heel rustige nacht gehad. Supermarche vlakbij.
Mooie CP, alles gratis aanwezig en zeer netjes. Les Loisirs de Base is een zeer mooi terrein met 2 meertjes waar je kunt wandelen en zwemmen. Alles zeer kind- en milieuvriendelijk.
Schitterende CP met alle voorzieningen! Er zijn echter maar 6 plaatsen, vol is vol, het is niet toegestaan om naast de voorziene plaatsen te gaan staan. Toen wij er waren, plaats genoeg.
Rustige CP aan een vijver. Je kan er gratis lozen, water nemen en er is een toilet. Heel rustig om te overnachten maar ook leuk om te komen lunchen! Toplocatie.
Mooie CP vlak aan zee, heel rustig. Ruime plaatsen, wij waren er in juli en er was plaats genoeg. Zoals reeds beschreven is alles aanwezig. Wij betaalden ong 28 € voor 2 nachten en ontvingen een Pass’etapes kaart.
Nette CP vlak bij zee voor 4 euro. Alle voorzieningen aanwezig, heel rustig s nachts en veilig gevoel.
Nette parking aan de rand van het dorp. Gratis water- en wc lozen en gratis water beschikbaar. Goed voor de nacht.
Prachtige CP, zeker een aanrader. Toiletten, water, picknick mogelijkheden, restaurant alles aanwezig. Er is ook een strandje waar je kan zonnen en zwemmen. s’Nachts heel rustig.
Sitecode: 19818
We waren hier begin september en hebben jammer genoeg de plaats niet gevonden, na navraag in de bar konden ze ons ook niet vertellen waar de CP was. Zijn dan op een ander plaatsje in de buurt gaan staan, heel rustig.
CP zoals een CP moet zijn, alles aanwezig en heel proper! Dikke 10!
Mooie CP gelegen in een leuk dorpje! 8 euro te betalen aan de automaat. Alle voorzieningen ok, enkel geen elekticiteit. Toen wij er waren was het kayakseizoen gestopt wegens de droogte, dus het was er erg rustig.
Nieuwe eigenaar en alles verloopt een beetje rommelig. Terrein is leuk, veel plaats en mooie omgeving. Sanitair: enkel 2 douches geopend, niet echt proper. 10 euro + 1 euro per douche. Al bij al vonden wij het wel leuk en zouden terug komen.
Een grote camping met vooral vaste standplaatsen aan her meer. Vooraan plaats voor andere vakantiegangers en vooral doorreizende caravans en campers. Apart betalen voor douches. Free WIFI
Dit is een gratis parkeerplaats naast de weg voor campers. Goed voor een overnachting of om het drukke stadje Triberg te bezoeken. Geen enkele voorziening, zelfs geen vuilnisbakken, vandaar een 6. Wel proper!
Mooie CP voor een eerlijke prijs! Super rustig, mooi uitzicht, kabbelend beekje en alle voorzieningen aanwezig. Zelfs midden juli voldoende plaats. Een aanrader!
Dit is een fijne plek! Wij stonden hier midden juli alleen. Je hebt een prachtig uitzicht over de heuvels en de stilte is ongelooflijk. Je kan hier mooi wandelen en fietsen. In het restaurant eet je eenvoudig maar lekker, in het dorpje is het leven stil blijven staan. Alleen jammer dat je geen toilet kan lozen en geen afval kwijt kan, je moet na 2 dagen dus verder.
Goede vlakke CP om te overnachten vlakbij mooi riviertje. Geen voorzieningen.
Een van de beste campings in Italië! Prachtig uitzicht, proper en goede sani, goed restaurant, mooi zwembed met ligbedden, vriendelijk. Hebben uitgewerkte wandel en fietstochten. In juni betaalden we 21 € pn alles inbegrepen.
Prima CP, zo mochten er meer zijn! Alle voorzieningen aanwezig. Voor elektriciteit betaal je per uur. Heel rustig, zelfs de kerkklokken zwijgen ‘s nachts. Mooi stadje.
Prima camping, goed georganiseerd, goed restaurant. Wij zijn hier terechtgekomen omdat we de Camping vlak bij Assisi niet konden vinden. De bruine plaatjes leiden u dus naar deze camping.
Goede CP met water en electr, sanitair niet proper, maar we hebben onze Camper dus geen probleem. Goede servicedienst naar het mooie Matera. Bij afrekening moest ik plots 4 euro extra tax betalen :(? Aan de receptie en niet erg vriendelijk.
Grote, vlakke CP, inderdaad zonder enige voorziening, enkel vuilnisbakken. Buiten enige hinder van de aangrenzende weg rustig en goed verlicht. ‘s Morgens komt men de 15 € ophalen onder politie begeleiding.
Als je even tot rust wil komen is dit een prima camping. De plaatsen met zicht op meer hebben een mooi uitzicht maar staan onder de bomen en dus vanaf 3 a 4 uur geen zon meer. Wij opteerden dus voor de open ruimte! Sani is beetje verouderd en niet echt proper maar de douches hebben heerlijk warm water met voldoende druk erop. Van hieruit kan je mer de bus en trein makkelijk naar Rome!
Parkeerplaats goed om te overnachten en Piombino te bezoeken, kort bij de haven. Geen voorziengen.
Goede camperplaats om te overnachten met ruime plaatsen. Rustig en veilig gevoel. ‘ s avonds komt er iemand langs om het geld op te halen; 12 euro.
Mooie CP met zeer vriendelijk onthaal direkt aan zee. Grote plaatsen, goed voor Camper van 8 m. Met Acsi zijn er plaatsen van 19 € en plaatsen van 22 € alles inbegrepen. Volg niet de GPS om er naartoe te rijden maar de plaatjes van de Camping.
Sitecode: 61960
Mooie Camping met grote afgebakende plaatsen. We betaalden in mei 25,10 € voor camper met 2p en 6Kw elektr. De eigenaresse was niet de meest gemakkelijke :)! Goede uitvalsbasis naar Nice en Antibes met een mooi park in de buurt. Er ligt wel een drukke baan en spoorweg tussen de Camping en de zee.
Prima overnachtings CP vlak bij de zee en de haven met terrasjes en restaurants. Veilig gevoel en rustig. Er zijn 4 speciale plaatsen voor Campers voorzien maar er staan er veel meer. Wordt buiten het seizoen gedoogd, geen idee hoe het in het hoog seizoen is.
Hier enkel geparkeerd op de middag. Rustige mix CP, goed op doorreis. 9 specifiek gemarkeerde plaatsen voor grote campers met gratis water, lozen en toilet.
Sitecode: 19539
Prima CP om Cartagena te gaan bezoeken. Teresa en haar broer zijn uiterst vriendelijk en behulpzaam. Ze hebben een map van de omgeving en van Cartagena en ze wisten ons te vertellen van de Semana Santa de Cartagena! Wat we dan ook zijn gaan bekijken - met bus 7 voor 1,20 euro ben je zo in de stad. Cartagena is zeker de moeite om te gaan bezoeken.
Fijne CP, mooi vlak, goed onderhouden - je kan er eenvoudig lozen, wc reinigen en er is water! Allemaal gratis. Verder kan je er mooi wandelen en iedereen zegt vriendelijk goeiendag. Misschien een tip: stop niet bij de eerste P maar rij door tot waar je de plaats ziet om te lozen.
Wij hebben hier niet gestaan (stonden op Valdevaqueros) zijn wel een kijkje gaan nemen. Gezien er nog o beoordelingen zijn : leek ons een echte gezellige camping, vlak aan zee met gezellige cafetaria. Volgende keer kiezen we voor deze camping.
Goede Camping, alleen als je een camper hebt van 7,5 m of meer dan zijn de straatjes smal en de plaatsen kort! Verder niets op aan te merken.
Zeer ruime en goede CP met alle voorzieningen. Wel beetje lawaai van het wegvervoer. Zeker aan te raden. Gratis.
Dit is een grote parking bij de sporthal. Toen wij er stonden waren er zeker 25 campers, er waren dan ook jeneverfeesten in de stad. Stad is kortbij. Hou er wel rekening mee dat er op vrijdagavond om de 2 weken basketbal wedstrijden zijn en dan kan je niet parkeren. Rustige nacht gehad.
Sitecode: 21960
Eind oktober hier gestaan. Gezien er die periode nog weinig campings open zijn ben je aangewezen op CP als deze voor water en stroom. Gelukkig voor 5 u ter plaatse, we konden jetons kopen bij het gemeentehuis. Na ons bevoorraad te hebben met water (systeem waar je continu op de knop moet duwen) blokkeerde het. 's Anderendaags 's morgens terug naar het gemeentehuis maar geen geld terug gekregen.
Hier geweest op een zonnige dag in oktober! Prachtige plaats om te gaan wandelen en fietsen. Mogelijkheid om water en electriciteit en water te nemen voor 2 € en toilet te lozen. Wegens het mooie weer en zondag waren er veel campers, deze namen veel plaats in beslag zodanig dat dagjes bezoekers met de wagen amper nog een plaatsje vonden - voelden ons dus beetje schuldig. Hele fijne CP.
's Middags gestaan om Reims te bezoeken, geen problemen gehad, er stonden nog 3 campers. Kathedraal van Reims is echt een bezoekje waard!
Mooie Camping, goed verzorgd en heel goed internet. Zeker een aanrader voor slechts 12 euro inclusief stroom.
Mooie CP, wij waren hier half mei en het was ontzettend rustig. We stonden met 3 campers allemaal met zicht op de rivier. Mooie wandeling gemaakt naar het naburige dorpje en lekker gegeten bij Maria. Fijne ervaring.
Geweldige plaats : heel alleen , 900 van het dorp : alle voorzieningen
Dit is vooral een parking goed om het centrum met mooie kathedraal te bezoeken. Om te betalen dien je eerst je nr-plaat van de wagen in te geven en daarna te betalen.
Goede camping, goede voorzieningen. Is wel hoog gelegen en daardoor in de maand mei frisjes. De receptioniste is duidelijk overwerkt maar desalnietemin alles keurig afgewerkt. Betaalden 17 euro voor 2p met camper, elekriciteit en goede WIFI. Tevreden klanten.
Alles wat een CP moet zijn, bovendien met een schitterend uitzicht en makkelijk toegang tot het centrum!
Rustig en veilige camperplaats, vriendelijke eigenaar. Jammer dat er geen toilet aanwezig is. Voor 12 euro per nacht zou dat toch wel mogen. Maar verder alles aanwezig, zouden zeker terug komen.
Goede veilige doorreisplaats met ruim toilet, gratis. Geen mogelijkheid om water in te doen, was stuk. Electiciteit wel duur.
Eenvoudige rustige CP, ideaal als doorreis. Gratis wifi. De kraantjes om water af te nemen zijn wel niet universeel. Douches zijn heel klein maar wel heerlijk warm en overvloedig water. We betaalden 15 euro voor 2p met camper met electriciteit.