@AlfredH
- Pilote Reference Anders
- 2007
- Renault
- Integraal
Mooie plek aan een behoorlijk schoon strand. Is ter hoogte van het gebouw duidelijk schoon gemaakt. Toegangsweg helemaal nieuw asfalt. Sanitair is minimaal maar wel schoon. Aanrader. Stortplaats chemisch toilet rechtstreeks in de septic tank met het grijs water.
Alles aanwezig en in orde. Alhoewel de schoonwatervoorziening niet mooi is gesitueerd. Slechts een laag betonnen muurtje tussen de wc stortplaats en de schoonwaterkraan.
Beheerder/eigenaar is een vriendelijke en behulpzame man. LET OP. EERST BELLEN. Hij is er niet altijd. Dan kun je de code krijgen van de slagboom. DE CAMPERPLEK GAAT VANAF MORGEN, 6 NOVEMBER, EEN AANTAL WEKEN DICHT VANWEGE ONDERHOUD. Dus sowieso eerst bellen de komende tijd.
Beetje rare afslag maar verder prima. Plaatsen allemaal voorzien van stroom en waterpunt. Goede ontvangst. Rij echter wel door maar de receptie en stop niet voor het hek waar een bordje voor campers staat. Restaurant niet getest. Ziet er wel authentiek uit. Het geheel is aanbevelenswaardig.
Goede en goed bereikbare camperplaats. Vlakbij de A1aar daar merk je niets van. Uiterst vriendelijk ontvangen. Vooraan ruime plaatsen. Sanitair en douche bestaat uit slechts één faciliteit. Prima restaurant met vriendelijke prijzen. Zwart water afvoer is wat geïmproviseerd. De rest goed geregeld. We betaalden 22 euro inclusief stroom. Douche gratis. Padelbanen voor de liefhebbers. Uitstekende voor een tussenstop.
Volgens de beschrijving hele jaar geopend. Dat is niet het geval. Telefoon wordt wel opgenomen. Een kamer in het B&B kan wel worden besproken maar campers zijn niet welkom. Sta je daar voor de deur en krijg je dit te horen. Triest.
Hele jaar geopend!! Sommige plekken met de neus van de camper op het strand. Prachtig. Verder alle campervoorzieningen aanwezig. De rest is nu helaas dicht.
De camperplaats bestaat wel degelijk. Zoals eerder gemeld, het hek is dicht maat niet op slot. Open schuiven en het telefoonnummer bellen wat op het staat en alles binnen no time geregeld. Prima. Prachtig strand op 50 meter. Heel vriendelijke uitbaters. Uitstekende plek voor een stopover en eigenlijk ook wel voor langer. Op het strand merk je niks van de weg of de spoorlijn. In de avond en nacht heel rustig. We betaalden 15 euro incl stroom.
Het is allemaal wat gedateerd, maar wat een ruimte en rust. In tegenstelling tot de naastgelegen camping die nu in het naseizoen tjokvol is. De bezoekers daar hebben vast hun redenen maar dit geniet onze voorkeur. Heerlijke plek aan het strand. Alle noodzakelijke campervoorzieningen aanwezig. Inclusief stroom, douches etc. En dat voor 17 euro exclusief 80 ct toeristenbelasting. Groot centre commercial op 5 km.
Qua voorzieningen één toilet en één douche. Wastafels, afwasbekkens zeer schoon. Alles goed in orde. Beste WiFi in 3000km. Top. Hele enthousiaste en behulpzame beheerder. Gratis shuttle naar het zandstrand. Gaat overmorgen wel sluiten. In de zin van niet aanwezig op de camperplaats. Maar wel op telefonische afroep geopend. 20 euro betaald inclusief stroom.
Eigenlijk geen vier waard vanwege gebrek aan uitzicht en de redelijk drukke weg waar je s'nachts overigens totaal geen last van hebt. Maar toch vanwege de goede faciliteiten. Sanitair super schoon, gepoetst. Douches en stroom bij de prijs inbegrepen. Voor ons een uitstekende plek voor een tussenstop. Hele jaar geopend. Aanmelden via de intercom bij de slagboom.
WiFi (zwak signaal indien je niet vlakbij de poort gaat staan) en elektra bij de prijs inbegrepen. Nu erg rustig. Drie campers. Grijs, zwart water lozen. Schoonwater ook aanwezig. Geen zicht op de zee helaas.
Prima, ruime plaatsen. Asfalt. Vrij schuin. De levelers hadden een blokje hout nodig om eea in bereik te houden. Vrij smalle toegangsweg langs/door woonwijk. Stroom aanwezig tegen betaling van 1 euro via automaat. Lozen afvalwater. Rustige plek.
Camperplaats met een fijne sfeer. Sanitair op een Portugese manier vorm gegeven. Deze alles met mozaïek tegeltjes aangelegd. Maar wel schoon. Twee keer per dag gepoetst. Gezamenlijk ruimtes met bar, restaurant, Pooltafel tv etc. Het ziet er wat alternatief uit. Dat geldt ook voor een deel van de bezoekers. Als je dat sociaal zwakkeren noemt, dan vraag ik mij af hoe je dan zelf door anderen wordt betiteld. Veel prachtige en ruime plaatsen.
Geen camperservice meer.
Inderdaad prachtige plek, maar inmiddels niet meer gratis. Er wordt 100 kronen per dag gevraagd. Dat is dus alleen voor een plek, want voorzieningen zijn er niet.
Prima plek langs doorgaande weg. In de nacht heel rustig. Prachtig uitzicht. Toiletten zijn prima en dat is het ook dan.
Erg vol vandaag. Plekje gevonden op een relatief smal stuk met de neus naar het water. Toch nog helemaal goed. Met dank aan de andere campers die elk minimaal twee plaatsen in beslag nemen.
Servicestation bestaat uit twee rvs platen in de weg waaronder zowel grijs als zwart water kan worden geloosd. Schoon water kan worden getankt vanaf een kraan bij de wasstraat. De sleutel daarvoor is binnen bij de kassa te verkrijgen. Simpel en functioneel.