@Ali-Elliott
Lid van Campercontact sinds 2019
Wat hier niet te waarderen is, een speciaal gebouwde camperplaats ingesloten met alle gratis services, we verbleven omdat het de volgende dag dicht bij de veerhaven ligt, ik wou dat er meer plaatsen zoals deze waren, dus attent van deze stad, bedankt 👏😊
Geweldige locatie voor een overnachting, prachtig kasteel, hoewel het non-stop regende, geen voorzieningen, maar het is rustig en zeker een bezoek waard 28 juli 2019
Fantastische plek, vlak terrein, direct aan het meer met zoveel activiteiten aangeboden parkeren is gratis toegang tot het meer kost ongeveer € 5 voor 4 van ons, er zijn douches en toiletten inbegrepen in die prijs , veel lokale bars en restaurants, goedkoop, maar geen voorzieningen als zodanig, moeten er 's avonds laat of heel vroeg zijn omdat het in de zomervakantie vol zit
We kwamen hier rond 20.00 uur aan op zaterdag 27 juli 2019 na een sightseeingdag in Boedapest, het was absoluut geramd, het is een hotel en een zeer populair waterpark (het lijkt erop) er waren rijen mensen recht tegenover de parkeerplaats en alle camperplaatsen er auto's in hadden geparkeerd, we vertrokken hoewel en ik ben er zeker van dat als je er op het juiste moment was, het een goede overnachting zou zijn
Mooie rit omhoog door mooie heuveldorpjes, water met slangpijp bevestigd, groot gravelvoetbalveld dat geweldig was voor kinderen, maar we zijn weggegaan van het beekje omdat er honderden muggen waren, we waren hier juli 2019, zeker aan te raden voor een nacht stop over
Absoluut prachtig stadje, zeker de moeite waard, er zijn voldoende parkeermogelijkheden om te parkeren, picknickbanken, gratis water, een van mijn favoriete plekken tot nu toe 😊
Geweldige gratis faciliteiten, waaronder gratis water en afvalvoorzieningen, er is een fabuleus park aan de overkant voor wandelen of rennen of gewoon ontspannen, bars en restaurants in de buurt 👍