@Alie-Beck
- 2017
- Adria Coral SLT
- 2015
Als je het niet vervelend vindt om veel gedoe bij de slagboom te ondervinden, je koud moet douchen en geen stroom hebt, maar wel je normale voorzieningen, zoals vuilwater afvoer, toilet legen en water tappen voor € 6,00 en niet voor € 2,00 zoals in CC staat, dan is dit een prima plek voor een overnachting.
Een geweldige plek om een tijdje door te brengen. Er is veel fiets- en wandelgelegenheid in de buurt. Voorzieningen zijn uitstekend en als je een keer niet wilt koken dan kun je ook mee eten. Honden mogen vrij rondlopen. Kortom: een aanrader🥰.
ook wij zouden maar één of twee nachtjes blijven. Het werd een volle week. Geweldig zoals Tessa de boel bij elkaar weet te krijgen. Samen met een paar gasten en de honden nog een avondwandeling gemaakt in het vogelpark. Fenomenale zonsondergang gezien. Foto bijgevoegd.
Het is inderdaad een prima plek voor overnachtingen, maar zeker niet op de zaterdagavond. De jongelui kwamen om 22.00 uur met een ghettoblaster en bleven tot zondagmorgen 06.00 uur. Wij komen hier niet weer terug. Jammer hoor!
Schitterende camperplek. Sanizuil aanwezig en alles gratis. Ook een openbaar toilet aanwezig en gratis . Mooi gelegen aan de rand van het dorp aan een klein meer.
Servicepunt is niet meer te gebruiken.
We hebben hier 4 weken gestaan en wij vonden het geweldig. Mimi en Kevin doen er alles aan om het iedereen naar de zin te maken. Mimi is ook nog kapster, naast dat ze geweldig kan koken. Een aanrader en reserveren is wenselijk. Wij komen zeker nog eens terug, al was het alleen maar om te zien hoe het met het gezin gaat.
verboden voor aanhangers en alles wat achter de camper aan komt. ook geen mogelijkheden om buiten te parkeren.Erg smal door veeel geparkeerde auto's.
Rustige plek bij het oude station. Let op de coordinaten zijn onzuiver. Je komt zo'n 600m. hoger uit en je kunt dan niet meer keren. Dus let op de eerdere asfaltafslag naar het station.
Wij sluiten ons volledig aan bij de vorige reviews. Heel rustige plek met vier zeer ruime camperplekken (15x8 m.) met zwembad, sanitair en Wifi. De eigenaren zijn Nederlands. Je mag mee eten tegen een schappelijk prijsje en je wordt aangenaam verrast. Reserveren is echt noodzakelijk.
Prima CP. Prijs incl. stroom, water, etc. Alleen géén douches. Mooie toiletcabines met bril en toiletpapier. Het is een camperplaats bij een grote winkelmall aan de rand van Jerez.
Deze camperplaats is een klein stukje verplaatst. Volg de borden ipv de coördinaten. Verder een prima plek om te staan.
Wij konden hier niet staan met onze camper plus aanhanger. Geen manoeuvreerruimte genoeg. Tip: loop eerst even naar boven om te checken of je er kunt staan.
We waren hier op 13 september 2021. Prima plek en mooie omgeving. Let op: geen mogelijkheid voor storten chemisch toilet! Herendouche gaf helaas koud water. Ronald en Alie.
Zowel de coordinaten als de Straatnaam kloppen niet! Svp locatie verwijderen of de gegevens aanpassen. Het levert nl. een hele vervelende situatie op als je óf een grotere camper hebt of één met een aanhanger.
Op zich prima camping. Typisch spaans. In het na-seizoen kun je meerdere plekken tegelijk in gebruik nemen waardoor je met een grotere camper en/of aanhanger wel terecht kunt. De prijzen zijn niet echt goedkoop. * volwassenen 5 euro pp/pd * camper 7 euro pd * stroom 5.25 euro pd Douches gratis, maar wat lastig om je spullen droog te houden.
Hele mooie camperplaats. Zowel zon- als schaduwplekken. Erg rustig. De receptie was verlaten. Stroom is op de plekken aanwezig, maar nergens water te vinden. Lozing van toilet en het vuilwater boven het kleine putje midden op het plein. 's Morgens kwam de eigenaresse. Kosten € 12,00 waren. Maar wij hebben geen stroom gebruikt. Dus € 10. Wij hebben € 5.00 betaald voor het gebrek aan service.
Voor de all-in prijs van 10 euro een redelijke camperplek. Alles is aanwezig alleen niet echt lekker onderhouden. Voor de wasmachine en droger betaal je € 4,50 elk.
Prima CP. Voor de prijs sta je vlak bij het centrum; water en stroom inclusief; toilet en douches gratis en keurig verzorgd, evenals het lozen van het grijs en zwart water. Een aanrader.
Prima CP. Noodzakelijke voorzieningen zijn aanwezig. Uitstekende kwaliteit-prijs verhouding.
Zeer fraaie camperplek. Toiletgebouw in aanbouw ziet er nu al fantastisch uit. Hulde aan de eigenaren. Voor katteneigenaren: ze hebben ook een geweldig kattenhotel.
Prima cp. Keurig verzorgd en alles aanwezig. Mooie omgeving.
Uitstekende cp met alle faciliteiten voor campers. Kosten € 7,-- per nacht incl. een uitstekende wifi verbinding. Electra is € 3,-- per nacht. Douche: € 1,--. Omgeving is prachtig en rustig.
Het vaste gedeelte staat vol met vaste "gasten" en blijven daar gewoon het hele jaar staan. Op de grote parkeerplaats ernaast is voldoende plek maar je moet er op de marktdagen (dinsdag en zaterdag) weg zijn.
Sitecode: 19908
Goede CP vlak bij het centrum. Goede voorzieningen en supermarktje op loopafstand.