@Alie1948
mooie lokatie, maar de betaling met de app werkt niet. dus als je niet voor €10,00 aan muntgeld hebt, kun je hier beter niet gaan staan.
‘S avonds geen licht op de camping. Alleen contant betalen.
mooie plek, maar staat vandaag vol. ook 2 locale auto’s.
vanaf 30 sept 2024 is het sanitair afgesloten. waarom? de camping is toch nog open?
we kwamen aan om 12 uur ‘s middags. op dat moment ging de deur vd receptie op slot. op ons bellen werd niet open gedaan. en werd een bord geplaatst dat ze om 15:00 uur weer open waren. we mochten maar 15 min op de wachtparkeerplaats staan. we zijn naar de camperplek gegaan.
Wij nbetaalden €26,50 pn op 20 sept 2024.
Sitecode: 19732
Aardige plek, als je er niet alleen staat. wel een beetje achteraf namelijk!
geen aanrader. stinkt en geen water verkrijgbaar..
geen aanrader. geen 1 ster waard
Prima plek met elektriciteit voor €16,40 (inclusief een soort van lidmaatschapskaart van €5,00).
Dit gaat een mooie plek worden. Inmiddels ook water €3,50 per uur) en elektriciteit (€3,50 per 24 uur) verkrijgbaar. Er is nog geen slagboom, dus gratis.
Wij betaalden op 6 maart 2023: 11,00 met electriciteit. Mooie plek, geen sanitair, wel water tanken en toilet en grijs water legen. centrum op loopafstand van 20 minuten. pizzeria op 5 minuten (open tussen 18 en 20 uur).
deze camperplek is er niet meer! Leclerq ook niet!!!
dit is een prima plek. er zijn zelfs douches en wasmachines. vlakbij het centrum.
Deze camping kost op 2 maart zonder electriciteit €20. Wel wat veel voor zeer verouderd sanitair. Gelukkig wel warme douches.
Hier moet je niet alleen willen staan.
Sitecode: 51919
hier is geen camperplaats meer
Ligt aan drukke straat, dus niet in de spits aankomen! Van tevoren reserveren!
Dit is kamperen bij de boer voor €15 pn zonder electriciteit en zonder warme douche. Spanje op zn slechts en oppassen dat je de eigenaar niet bedonderd wordt en hij je wel stroom berekend zonder dat je bent aangesloten. De schapekeutels op het terrein krijg je er gratis bij. slecht en vies sanitair ook.
prima plek. vlakbij strand. sanitair moet worden schoongemaakt.
vriendelijk onthaal. Vies sanitair waarvan de deur niet op slot kan. Douchewater stroomt niet goed weg. hutje mutje op het terrein. wel vlakbij strand en winkels, restaurants enz.
beslist leuke camperplek met leuke wandelmogelijkheden. wel heel steil naar boven. electriciteit €3,00 per dag.
deze camping kost €15 per nacht. warm douchewater inbegrepen evenals 4 kWh stroom. daar boven €0,35 per kWh. Wel zelf metersranden opnemen en niet te laat gaan douchen ivm koud water.
leuke plek. vlakbij het meertje. heerlijk rustig
Mooie plekken. Alles (water, electriciteit) moet extra betaald worden bij de poort. Alleen staplaats voor 24 uur: €7,50. toeristenbelasting pp: €0.45.
mooie plek vanwege het uitzicht. ligt op 987 meter, dus erg koud in de koude maanden. het terrein loopt scheef. dus erg moeilijk de camper recht te zetten voor een overnachting. een bezoek aan het plaatsje en aan het kasteel is zeer de moeite waard!
op 500 mtr hoogte, een heel klein pleintje met 5 campers, alle nationaliteiten. 5 restaurants ( nu maar hopen dat er 1 open is). Gratis WiFi. erg leuk.
leuke ruime rustige plek eind februari. wandeling naar het strand van Ilha de Faro. heen en terug 4 km 1,5 uur.
mooie plekken, met douches, wc en electriciteit. omdat op 19 februari erg druk was, kregen wij een plekje buiten het terrein. aangezien wij geheel voordienend zijn vinden we dat geen probleem. kostte wel €8,50 per nacht omdat we twee nachten bleven. anders was het €9,50 geweest. wat het kost op het terrein is mij onbekend, stroom kost €3,00 en douchen €1,00. Tavira is een erg leuke plaats en binnen een half uur lopend te bereiken.
WGS-84 Graden : Breedtegraad: 37.921375 Lengtegraad: -02.998312 37.921375, -02.998312 Nauwkeurigheid van het gps-signaal: 162 m Ruimte voor 12-15 campers. kom op tijd anders zijn alle plekken bezet. mooi uitzicht.
de lokatie is gelegen aan de avenida Lloret de Mar
heel mooie lokatie, meteen aan zee. er zijn 2 lokaties, één aan zee en de andere is aan de andere kant van de spoorbaan.
we hadden hier graag willen overnachten. als je belt, krijg je het gemeentehuis aan de lijn. dan krijg je van hun het nummer van het domaine. helaas was de gastheer ziek.
Vervallen camping; geen enkel leven te bespeuren