@AlieHoekstra
Prachtig plekje en heerlijk rustig, houden zo. Er zijn wc’s maar meer moeten jullie ook niet doen het is prima zo. De beheerster is heel vriendelijk en wil je met alles helpen. Binnen in de loods kun je zelfs honing, wijn, jam en nog andere dingen kopen. Als wij weer in de buurt zijn dan komen wij hier terug.
Heerlijk rustig echt een basic camperplaats zelfs nog een douche en toilet. Dat mocht wel een opknapbeurt hebben. Wel in hele goede bio winkel erbij
Positief vlakbij de kust, prima toiletgebouw. Prijs is prima (alleen als je stroom krijgt op het ene veld betaal je 22,00. Op het andere veld was geen stroom ook 22,00.) voor zo dicht aan de kust. Maar je staat wel heel dicht bij elkaar. Ook als ik zo’n mooi toiletgebouw zie staan, lijkt mij dat niet al het geld naar de Molenstichting gaat, het lijkt meer op een bedrijf.
Mooi plekje, met alle voorzieningen helemaal gratis. Bedankt Beauvais 👏Op een groot deel van het terrein heb je blokken nodig. Via een trap naar beneden ben je snel in de prachtige oude stad.
Prachtige plaats met alle voorzieningen voor weinig geld. Mooie bloemperken tussen de campers in, maar voor de rest mocht er wel een beetje meer gras zijn.
Allereerst een heel mooi plekje. Heel jammer dat we allemaal met de neuzen van onze camper naar de hoge struiken/bomen moesten staan waardoor je niks meer kon zien andersom staan kon je mooi over het rond veldje heen kijken. Verder vonden wij het te duur. Douche, water en stroom komt nog over de 17,50 heen.
Prachtige camperplaats niks verder aan veranderen, wie wil douchen kan ook naar een camping gaan.
Sitecode: 92088
wij hebben weer heerlijk bij jullie gestaan. Welke kant de neuzen van de camper moeten wijzen is nog weleens een discussiepunt.
prima plaats
prachtige plek niks aan veranderen. Mooie fietspaden. 1 minpuntje, er stond niet vermeld dat er tijdelijk geen douche en wc was. Anders was het 5 sterren geweest
prachtig plekje zoals het moet zijn en betalen van wat je gebruikt. ook schitterende fietspaden. Een picknikbankje er bij zou leuk zijn. ook heb ik de eigenaar niet gezien terwijl het wel op het infobord stond.
jammer deze is véél te duur voor een camperplaats.
Hele vriendelijke ontvangst. Maar voor de camping op het grind staan dan moet er ook een sanizuil zijn. je kunt daar geen water krijgen. WC en afvalwater in dezelfde put, ook niet zoals het zou moeten zijn. een vieze bedoening, je kunt het deksel van de put er moeilijk af halen en schoon spoelen kan ook niet.
Staat niet aangegeven dat het een cp is. Veel lawaai, vooral van treinen. ‘s Nachts beter. Er is verder niks. Voor één nacht te doen, Wel een supermarkt vlakbij. NKC hoe kunnen jullie dit als cp aangeven in de app van Campercontact?!
Prima service , ze willen alles voor je doen. Shuttle naar Salerno is goede service, maar wel duur. Bushalte tegenover de camping. Plaatsen zijn op de eerste en tweede rij goed, maar de rest hutje mutje bij elkaar
Mooie plaats, maar wel wat dicht op elkaar. Je staat op stenen. Petje af voor de gratis shuttlebus. Goed restaurant, ook voor mensen met glutenallergie. Minpuntje is de WC put, erg rommelig.
Service was goed, maar het stond wel dicht op elkaar. 1,5 km naar het centrum.
Aardige beheerder, prachtig opgezette plaatsen.. Helaas waren de douches niks, geen lampen en weinig ruimte, anders was het vijf sterren geweest. Shuttlebus naar Lecce prima service, maar fietsen is ook goed te doen.
Op 6 mei zijn wij er geweest, mooie ligging. Naar Monooli fietsen is goed te doen, een mooi stadje. We konden zelf een plaats uitzoeken.
Prachtige plek. Maar wees gewaarschuwd. We hebben 50,00 euro betaalt ipv 20,00 . per nacht. wij zagen het te laat toen we onderweg waren. We hebben gemaild dat we 30 euro teveel betaalden, maar nog geen antwoord gekregen. Dus misschien komt het nog goed.
Je zit dicht bij het centrum. ideaal. 17,00 betaald met stroom. wc legen inbegrepen. Trein was hoorbaar Daarmee is ook alles gezegd. Vriendelijke en behulpzamen man.
Mooi plekje, vriendelijk en behulpzaam. water en met elektra 17,00. jammer dat er geen afvoer was. Maar je zit wel vlak bij de snelweg.
Dit is geen officiële camperplaats staat nergens aangegeven. Geen voorzieningen. Maar hebben er wel rustig 1 nacht geslapen
Voor een parkeerplaats veel te duur. Basisvoorzieningen zijn aanwezig maar het water doet het niet. Stroom moet je extra betalen
Niet een mooie plek om te overnachten, maar het is wel gratis. Wel veel lawaai s’morgens
Een basic camperplaats maar met een sanizuil. Een prima plak voor 1a 2 overnachtingen om Bayreuth te zien. Nachts heel rustig
Gezien dat het maar 7,00 kost is het in prima plaats om te overnachten. Lekker rustig.
prachtige cp. weldadige rust ‘s nachts. alles dik voor elkaar en hele vriendelijke beheerders. Met Pasen werden wij verwend met eieren en een leuk presentje. Tip: wij vinden een basistarief waarbij je moet betalen voor extra’s beter dan een all-in tarief.
Ruime plaatsen op grasveld. Alle voorzieningen aanwezig. Heerlijk rustig.
Zeer rumoerig overdag. Let op: tussen 12 en 3 is het hek op slot en kom je er niet in. Beheerders waren onvermurwbaar . Centrum Dinant is de moeite waard en te belopen. Met de fiets is lastig omdat je op de rijweg moet fietsen.
Mooie camping, grijs water lozen moet met het emmertje, voor de rest prima. Behoorlijk goed fietspad langs het Aisne-Marne kanaal, 18 kilometer naar het centrum van Reims
Prachtige camperplaats. Ruime plekken. Geen verkeerslawaai, heel rustig. Alle voorzieningen inclusief en dan is de prijs niet duur. Eigenlijk 5 sterren, maar vanwege de rare stroomregeling een minpuntje: Als je vroeg arriveert moet je in de nacht de stroom weer activeren, omdat je standaard voor 20 uren stroom krijgt. Ook vreemd dat een buscamper steeds de slagboom omzeilde en zo dus blijkbaar illegaal was.
Wel erg duur. Maar om Leuven te bezoeken prima startpunt. Was erg veel verkeerslawaai en tot in de nacht luide muziek.
Van hieruit mooie fietstochten te maken. maar de camperplaats en zijn wel erg klein en bovendien heb je blokken nodig. Wij hebben de camper overdwars gezet . In de nacht heel rustig.

De abdij is een bezoekje waard! je kunt ook fietsen langs de Sambre naar bijv. Namen. maar de kwaliteit van de fietspaden is niet geweldig. De voorzieningen op de camperplaats werken prima. in de nacht rustig.
prima cp. We werden hartelijk ontvangen door de beheerster, die meteen veel info voor ons had. We hebben hier een prachtig plekje gehad. Niet zo belangrijk, maar toch een tip:maak het grind onkruidvrij, dat staat wat netter
prima start plek voor mooie fietsroutes. Wel lawaai overdag en ‘s avonds van verkeer , maar in de nacht rustig
Prachtig plekje en keurig onderhouden. Mooi startpunt voor fietstocht naar o.a. Amersfoort en Bunschoten Spakenburg. de toegangsweg langs de woning is wat krap. Er is wel een weg naast de woning, maar die is afgesloten. Waarom is niet duidelijk.
Mooi startpunt voor fietstochten. Voor de rest geen mooie plek en veel vrachtauto’s’s morgens vroeg al.
Sitecode: 92088
Prachtige plek, heerlijk rustig, keurig verzorgd. Mooi fietsgebied. Hartelijke beheerster! Een lichtpunt in de nacht zou goed zijn.
geen grote camperplaats. tien wij aan kwamen was het tjokvol. maar in het weekend kun je ook op een parkeerplaats aan de overkant overnachten. prima fietspad naar het centrum
ruimte genoeg en alle voorzieningen. maar het is wel duur. je fietst in een half uurtje naar het centrum
prima camperplaats met alle voorzieningen. toilet gebouw en douche. viswater, mooie natuur. En Ribe als oudste stad van Denemarken vlakbij!
basic camperplaats met mooi uitzicht over de vijver. vriendelijke ontvangst. Maar de toerit is slecht.
grasveld was prima, maar verder was het rommelig. wc’s en douches waren wel erg sober. verdere een prachtige omgeving.
prachtig plekje, zulke camperplaatsen meer. We komen vast terug.
rustige plaats met alle voorzieningen. verder weinig opwindends. niet duur als je geen stroom hoeft
prima plekje, onvoorstelbaar rustig in een grote stad. voorzieningen goed
Grote cp. Niet alle plaatsen zijn leuk. we stonden vlakbij een jongerencentrum waar het nodige lawaai vandaan kwam. Ook langsrijdende vrachtwagens die naar het nabijgelegen vuilnisdepot reden. beetje onverzorgd ook. Wel winkel vlakbij en het centrum is op loopafstand, echt de moeite waard
Enig verkeerslawaai. Voorzieningen ok. op loopafstand van het prachtige stadje
mooie kleine camping. Voor klein bedrag rijdt de beheerder vv Ravenna. Alles verder aanwezig
Cp in het wijde weidse Groningerland. Prima om bijvoorbeeld de volgende dag naar de Eemshaven te rijden of te fietsen. Veel schaduw. Voorzieningen ok
Prachtig plekje aan de haven. Op loopafstand van winkels en het centrum. Fietsmogelijkheden zijn er ook genoeg.
we zijn hier in augustus geweest. Het was zoeken om een plekje. We wilden met de veerboot naar Helgoland. toen bleek dat de boot een heel andere haven had en moesten we een heel eind lopen. De terugreis kwam de veerboot wel bij de cp uit. Vreemd !
Hildesheim is een prachtige stad en vanaf de cp loop je zo de stad in. de cp stelt verder weinig voor. kom niet te laat, want de plaatsen zijn snel bezet
Gedeelte van parkeerplaats, er is verder niets. Ideaal om het mooie Laren te bezoeken. Het was er vrij rustig.
Mooie plek. Je mag zelf kiezen waar je gaat staan. Stroom, water en grijswater lozen is er. Verder niks, geen probleem voor ons. Een ideale plek om Antwerpen te bezoeken.
mooi plekje, vriendelijke gastvrouw. WiFi is .prima. Minpunten waren dat je kontant moest betalen en dat er wc’s en douches afgesloten werden omdat er te weinig gasten zouden zijn.
is veel te duur.
Prima plekje , mooie stad. wel te weinig prullenbakken en zes stroomaansluitingen is niet veel.
prijs redelijk. bushalte vlakbij, tickets bij de receptie te koop. ieder kwartier rijdt er een bus. Voor de rest veel lawaai van vliegtuigen, treinen en autoverkeer.
vanaf zes uur verkeerslawaai. overigens prima plek voor 7 euro!
alles inclusief is tien euro. beetje onverzorgd. trein- en verkeerslawaai. schijnwerpers.
niet duur voor 7 euro. je bent zo in de Altstadt, is een plaatje. wel wat verkeerslawaai.
Prima om Nancy te bezoeken, bushalte vlakbij en op de fiets is heel lastig. maar het blijft een camping…
Schitterende plek. Veel ruimte en alle voorzieningen, geen douche. Heel geschikt om Verdun met de fiets te bezoeken. Voie vert was helaas tijdelijk afgesloten, maar over de weg naar Verdun was goed te doen.
Prachtige ruime plek. Wij stonden op een groot grasveld, geen stroom, maar voor iets meer heb je dat ook. Schitterend uitzicht. Prima fietsmogelijkheden, mooie fietsroute om het meer
Prima locatie, alleen wat hinder van verkeer. Goede fietsmogelijkheden naar Metz of Nancy. Prima voorzieningen.
Plaatsen werden ingenomen door auto’s. Als politie komt, wordt er beboet. Drukke straat. Niet erg geschikt om te overnachten.
mooie omgeving om te fietsen. helaas was de camperplaats erg onverzorgd.
prachtig plekje, ruime plaats. mooie fietsmogelijkheden
Sitecode: 20937
Heerlijk plekje, mooi uitzicht. Prima startpunt voor fietsroutes. Sanitair ok
We hadden alle ruimte aan de rand van het sportveld, het was nog geen hoogseizoen. Voorzieningen goed, prima fietsmogelijkheden
Mooi plekje, goed startpunt voor fietsroutes. Voorzieningen ok
Matig onderhouden. De Duitsers kennen dit plekje ook....Wel mooi fietsgebied en de Slingeplas biedt vertier.
Mooi bij het centrum gelegen en mooie fietsroutes te doen. Alles aanwezig. Je staat op een geplaveid terreintje.
Prachtig ruim plekje voor de camping, alle voorzieningen aanwezig. Mooi fietsgebied.
Sitecode: 20188
Mooie camping, schoon sanitair en prima zwembad. Zwembad ook goed geregeld met Corona.
Nette camping en goed onderhouden sanitair. Vriendelijke beheerder.
Rustig, mooi grasveld. Momenteel wordt er gebouwd aan een sanitair gebouw. Huidige sanitair was afgesloten. Oogt rommelig
Keurig aangelegde camping. Sanitair matig schoon. Eigenaresse kan moeilijk omgaan met kritiek: ze vroeg 16 euro en volgens haar kwam dat van de toeristenbelasting. Maar op de site staat 12 euro, inclusief belasting. Ze werd kribbig en vroeg toen maar 12,50.

Nu nog een mooie plaats. Je hoort echter wel het verkeer van de snelweg.
Keuze tussen staan op gras of stenen. Prima fietsmogelijkheden. Wel wat hinder van achterliggend fietspad en verkeersweg.
Mooie plaats aan de Moezel. Je staat op de stenen, maar als je aan de kant van de Moezel staat, kun je op het gras zitten. Mooie fietsmogelijkheden.
Leuke plek aan het Canal des Vosges. Schaduw van de bomen. Goede fietsmogelijkheden. Keurig aangelegd met mooi parkje.
Na het intoetsen van de code voor de slagboom moet je een V intoetsen... systeem is wat ingewikkeld. Bovendien zijn de toetsen helemaal verweerd en bijna niet zichtbaar. Ook het display is slecht leesbaar. En die treinen hadden we dus nogal last van. Geen echt fijne plaats.
Goede plaats om van hieruit het prachtige stadje Meersburg te bekijken of een boottrip te maken naar Mainau. Camperplaats zelf is matig.
Supertoiletgebouwen. Je kunt er prachtig fietsen. Groot deel van de vaste staanplaatsen op de enorme camping is rommelig en slecht onderhouden.
Grote massale plaats met gravel ondergrond. Veel hinder van de treinen. WC’s en douches hoeven niet, maar als je ze dan wel hebt, zet er dan voldoende neer en hou ze schoon.
Je hebt er alle voorzieningen. Alleen voor overnachting op doorreis geschikt.
Hutje mutje. Treinen die langs rijden, ik kijk liever ergens anders naar. Karwendelspitze en het oude dorp zijn prachtig.
Ruime plaatsen in de zon of de schaduw. Voorzieningen aan de smalle weg waar ook regelmatig anderen langs komen, is wat hinderlijk en ligt ongelukkig. Treinverkeer en autoverkeer storen. Goede fietsmogelijkheden.
Ruime plaatsen. Je kunt er goed wandelen of fietsen naar bijv. Tecklenburg
In plaats van 25 euro moesten wij ineens 34 betalen! Afwassen kan ook niet behoorlijk. Alleen het gras is mooi groen...
Uitstekende plek om op doorreis een nachtje te staan. Maar bovendien is Kortrijk een prachtig centrum rijk dat de moeite waard is
Keurige cp. Prachtige oude binnenstad vlakbij. Langs de rivier mooi aangelegd park met mooie bruggen.
Prima plaats. De prijs is nu echter 7 euro geworden
Hele grote parkeerplaats. Ruimte voor campers apart aangegeven trouwens. Sani werkte niet. Park vlakbij, maar restaurant was ook gesloten op 29 september
Sani is goed, alleen kun je 200 liter water krijgen - voor ons is de helft voldoende. Er zijn drie officiële plaatsen, maar wij konden als vierde camper er nog makkelijk bij staan, er voor dan.
De parkeerplaats is groot genoeg, zodat er altijd meer dan 4 campers kunnen staan en dat schijnt geen probleem te zijn.
Hele grote camperplaats met alle voorzieningen. Je kunt op gras staan, maar ook op beton.
Sitecode: 19145
Kleine camping bij restaurant. We kregen een niet al te mooi plekje. Veel ruimte was er trouwens ook niet. Alle voorzieningen zijn OK. Beheerders niet al te vriendelijk.
Prachtige camping, daar niet van. Wat een rust en vriendelijke beheerders. Maar we raden iedereen af om hier met een camper te komen, het is een verschrikkelijke weg.
Leuke plek met hele aardige mensen. Sanitair is goed. De ingang van de camping is aan de krappe kant.
Uitstekende camping met vriendelijke beheerders en hele goede voorzieningen.
Prima camping voor een klein prijsje. Vriendelijke mensen. Wandeling naar het klooster is aanbevelenswaardig.
Heerlijk gedineerd buiten onder het afdak. Vriendelijke bediening. Minpuntje is dat we een zwembad hadden verwacht volgens onze reisbeschrijving; dit bleek een groot formaat badkuip.
Heerlijk zwembad! Sanitair matig. Ruimte genoeg verder. Beheerder niet al te vriendelijk en heeft geen informatie over de camping en over de stad.
Aardige camping en beheerder. Gratis fles wijn en broodjes en de beheerder wil op vrijdagavond voor je koken. De ingang is te nauw, waardoor je kans loopt op takkenschade
Gratis voorzieningen, geweldig toch. Als je een alternatief zoekt voor de drukke weg Praag-Brno is dit een goed mogelijkheid.
Op loopafstand van het centrum. Voor de rest sta je gratis, maar dat is het dan ook wel.
Langs toegangsweg naar sportvelden, dus soms wat verkeer. WC legen in klein putje op de hoek, in het gras. Op het deksel is 'riool' geschilderd. We moesten wel even zoeken
Keurig nette cp
Mooi rustig plekje bij vriendelijke wijnboer.
Sitecode: 1974
Prachtig plekje aan de rivier en een mooi stadje
Mooi rustig plekje en een zeer bijzonder historisch dorp.
Prima camperplek voor 7 euro. Ruim, goed onderhouden ook.
Prima plek op doorreis naar Frankrijk. Kom niet te laat. Overlast niets van gemerkt.
Prima uitgangspositie om Warwick te bekijken of Warwick Castle. Dat kasteel is trouwens een toeristische trekpleister van formaat en dus heel druk. Er wordt heel veel georganiseerd, ook voor kinderen. Alles is op loopafstand. Voorzieningen prima voor elkaar. Maar in het hoogseizoen moet je er vroeg bij zijn, want de camping is snel vol.
Keurige camping met zeer vriendelijke beheerder.
Prima camping, ruime verharde plaatsen.
Uitzicht is erg mooi, maar het is er erg druk met toeristen. Ook bussen die af en aan rijden. Een wandeling langs de kliffen met waterval en dinosauruspootafdrukken is leuk om te doen. Als het donker is, rustige plaats.
Overnachtingsplaats voordat je Skye gaat bezoeken. Naast het water, mooi plekje. Maar er komen ook bussen en je hoort wat ander verkeer.
Mooi plaatsje aan de haven. De zeehonden komen een kijkje nemen. Van de auto's heb je geen last. Boven op de berg vlakbij is een emigrantenmonument, dat herinnert aan de uittocht van de Jacobieten.
Sitecode: 20225
Ruime plaatsen met mooi uitzicht op de zee. Goed sanitair. Prima plek om van hieruit de Orkney's te bezoeken.
Prachtig uitzicht op haven en zee. Netjes ook. Lange en smalle toegangsweg, waarbij je geen tegenliggers moet ontmoeten.
Camping met alle voorzieningen en schoon. Lopend naar de stad is te doen, bij de rivier langs. Zonder stroom (dat is erg duur met 5 pond) betaalden wij 18 pond samen.
Ruimte genoeg. Vriendelijke mensen. Geschikt als overnachtingsplaats op weg naar het noorden.
Dit is ook een Brit Stop plek. Als je lid wordt (40 euro) mag je gratis staan op veel plaatsen in Engeland.Uitstekende plek om van hieruit Oxford te verkennen; op de fiets gaat prima.
Prachtige plek, ideaal gelegen voor de boot naar Dover. Het stadje zelf is ook aardig om te bekijken.
Prima plaats. Hitzacker mooie knusse Altstadt. Fietsen langs de Elbe richting Domitz is prachtig. Je kunt je afval helaas niet kwijt. Motivatie van de gemeente: het is een parkeerplaats en geen camperplaats. Je mag er officieel ook maar één nacht verblijven volgens een mevrouw van de Info.
Alles is er, zelfs de bakker komt 's morgens met broodjes. Drukke plaats, je staat redelijk dicht bij elkaar. Je betaalt voor alles, maar om voor wifi nou ook nog 2 euro te vragen? Bus naar centrum dichtbij. Lopen kan ook naar de prachtige Altstadt.
Redelijke plaats vlak aan de zee. Ruimte genoeg. Fietspad ervoor. Richting Sassnitz is er soms geen pad en moet je over de weg. Enkele viaducten hebben zo'n smal pad, dat het gewoon gevaarlijk is om te fietsen.
Superplek. Industrieterrein merk je niks van en zie je ook niks van. Plaatsen wel wat aan de krappe kant. Hele aardige beheerders. Je kunt een mooie stadswandeling door Bergen maken (of fietsen).
Bijzonder nette en fijne plaats. In weekend rustig, door de week drukte van bussen en kinderen. Prima uitgangsplek om te fietsen. En dat kost dus niks!
Nette plaats, mooi uitgangspunt om te fietsen. In het weekend is de plaats snel vol.
Uitstekende kleine SVR-camping. Vriendelijke beheerder, ruime plaatsen. Klein zwembadje om af te koelen. Prima sanitairgebouw met alle voorzieningen, zelfs waslijnen met knijpers. Een aanrader!
Je kunt kiezen uit schaduw onder hoge bomen, of in het groen staan tussen met struiken afgebakende plaatsen. Bushalte voor de ingang van de camping. Prima zwembad. Vriendelijk personeel.
CP is 's nachts rustig. Overdag natuurlijk erg druk. WC legen mocht op een vraag aan de schoonmaker in de WC in het toiletgebouw, dat keurig netjes was. Water innemen kan ook, met een drukknop.Bij de CP staan zelfs picknicktafels.
Mooie plek aan de Mondego, op loopafstand van het centrum. In juli stond het redelijk vol. Voorzieningen zijn er, maar grijs water lozen is lastig. En spoelwater gebruiken voor de WC is wat primitief.
Mooi uitzicht op Porto en de Douro. Je staat er waarschijnlijk nooit alleen, want er stonden in juli veel campers. Naar Porto lopen is ongeveer een half uur. Met de bus gaat niet.
Geschikt om de Bom Jesus te bezoeken, verder niet. In de nacht wel rustig, overdag druk met auto's en bezoekers eettentje op de parkeerplaats.
Enige pluspunt is de loopafstand naar het centrum. Verder is hier niets, is het erg lawaaiig, druk, niet overal vlak. Schande dat een stad als Salamanca geen betere plek heeft.
Mooie plaats op loopafstand centrum. Redelijk veel schaduw van de bomen. Wel erg druk. Voorzieningen zijn OK.
Erg drukke camperplaats. Als je geluk hebt, sta je gratis, maar wel dicht op elkaar. Buiten zitten op een stoeltje is er niet bij; dat is campinggedrag en dat mag niet. Voorzieningen: alleen lozen. Maar voor de WC heb je degelijk gereedschap nodig, anders lukt het je niet. Onbegrijpelijk dat ze zoiets hebben bedacht. Water is er niet.
Je kunt beter op een andere camperplaats overnachten en dan de volgende morgen naar deze parkeerplaats. Dat hebben wij in juli ook gedaan. Dan is het niet ver meer naar het centrum.
Prima plek met goede voorzieningen.
Sitecode: 19333
Je staat er veilig, maar het is een erg groot geasfalteerd terrein. Voorzieningen zijn goed, maar de prijs is wel wat aan de hoge kant. Je kunt lopen naar het centrum, maar de bus is ook handig en de halte is vlakbij.
Sitecode: 19274
Is goed voor één nacht. Vreselijk druk was het in juli en je staat er hutje mutje op elkaar. Voorzieningen zijn goed.
Prima plek vlakbij het centrum. Redelijk druk, maar weinig andere auto's. Wij stonden hier in juli. Voorzieningen uitstekend.
Sitecode: 19613
Als je het treft, heb je mooi uitzicht over de zee. Maar wij stonden aan de zijkant, ook niet gek trouwens. Bij het gebouw op het terrein kun je beter niet staan vanwege wat geluidsoverlast en stank. De voorzieningen zijn niet optimaal. Het is er smerig, water innemen kan, maar is lastig en niet aan te bevelen.
Uitstekende plek naast de camping. Voorzieningen keurig in orde. Vriendelijke beheerder was erg behulpzaam. Naar het heiligdom is een half uur lopen.
Je hebt mooi uitzicht op de rivier met stroomversnelling. Voorzieningen zijn om te lozen, geen drinkwater. Rustige plaats
Mooie plaats in prachtig gebied. Loop even naar de rivier, vanwaar je een prachtig uitzicht hebt. CP was in juli druk bezet.
Je staat hoog en hebt dus zicht op het mooie berglandschap voor je. We stonden hier in juli. Toen was het niet erg druk. Voorzieningen werken goed.Touristinfo was helaas gesloten.
Mooie plaats, maar erg druk. Wij stonden hier in juli en september. Het is een mix-parking in het centrum. Mooi zicht op de kerk aan de overkant, waar je via een brug zo bent. Je kunt - als er plaats is - aan een grasveld staan, of anders op de parking.
Prima, ruime plek. Veel bomen, maar als je TV wilt kijken, kan dat als je verderop gaan staan. We stonden hier in juli en september. Beide keren was de sanizuil hors service. Je kon wel lozen, maar het water was afgesloten.
Mooie plaats om van hieruit op de fiets naar het centrum te gaan. Lopend is het ook te doen, maar als je alles wilt bekijken kun je beter de fiets nemen. De stroompunten werkten niet allemaal helaas.
Ruime plaats. Helaas slecht onderhouden.
Prachtig plekje. Hier vandaan fiets je zo de Weserradweg op. Stadje is prachtig. Minpunt van de camperplaats zijn de bussen, die de sanizuil soms blokkeren.
Prachtig plekje voor weinig geld. De saniplaats mag wat duidelijker worden aangegeven.
We hebben hier één nacht gestaan, erg krap. De volgende morgen snel vertrokken, vanwege de kans op vastzetten door andere campers. Op een ander veld is de ruimte wel groter. Je wordt door camera's 'gevolgd' en dat kun je vervelend vinden. De prijs is fors als je alles bij elkaar optelt.
Je kunt er staan, maar daar heb je ook alles mee gezegd. Wij hebben hier geparkeerd, de Wartburg bezocht en daarna hebben we een andere camperplaats gezocht. We staan op zo'n plaats liever niet alleen.
Prima plaats, vlakbij de Altstadt. Geen Umweltsticker nodig. Lozen van afvalwater gaat wat lastig.
Ruime en nette plaats. De toegangsweg is een beetje aan de smnalle kant.
Rustige plaats in het centrum.
Uitstekende plek bij vriendelijke mensen. Van hieruit kun je naar een P&R terrein in Den Bosch rijden en daar dan de gratis bus naar het centrum pakken.
's Morgens vroeg en 's avonds in de spits is het erg druk. Maar je kunt er prima overnachten. Tip: breng een bezoek aan de kerk van Saronno, een paar honderd meter lopen,is zeer de moeite waard. Wie wat meer tijd heeft: er zijn nog meer kerken die van historisch belang zijn.
Rustige camperplaats. Van het sporten op de velden heb je weinig last. De borden met regels voor het gebruik zijn bijna helemaal door het struikgewas overwoekerd. Goede plaats op weg naar het zuiden.
Matige overnachtingsplaats. Treinhinder ook in de nacht. Omgeving is mooi.
Uitstekende camping waar je veilig staat. Voorzieningen zeer goed. Klein minpuntje is de fietsenverhuur: veel te kleine fietsen, die bijna allemaal wel iets kapot hadden. Als je zo'n service aanbiedt, doe het dan goed. Busvervoer is overigens een ramp. Veel afwijkende routes en overvolle bussen. Met eigen fiets langs de Arno fietsen is veel leuker!
We hebben hier toch aangenaam gestaan. Lopend naar Lucca is te doen. De richtingaanwijzer naar de CP kan beter, je moet goed opletten. Sanitair is soms kapot, maar wel schoon. Douche met gordijnen en zonder haakjes past niet bij zo'n dure CP. Als je de camper iets naar voren plaatst, heb je overal TV-ontvangst. Wifi is goed.
Prachtig plaatsje om te overnachten of nog een nachtje extra te blijven om het stadje te bezoeken. Erg rustig. De campers stonden toen wij er waren op het gras, dus tussen de omheiningspalen en niet op het asfalt. Dat mocht blijkbaar.
Wij stonden hier al eens eerder. Het is een mooi plekje. Er wordt wel van je verwacht dat je komt afrekenen want er komt niemand het kantoortje uit en dat is om vijf uur dicht. Niet zo handig dus. We konden trouwens de WC wel gewoon legen zonder kosten. Je moet eerst een sleutel halen in het kantoortje, maar het was ons niet duidelijk waar die voor dient.
Prima plek, uitstekende voorzieningen en schoon. Mooi stadje om te bekijken, fietsroutes kun je volgen.
Er zijn twee plaatsen waar je kunt staan, links naast het restaurant op de grote parkeerplaats tussen de gasten, of rechts via een andere ingang, waar je achter een woning staat. Daar stonden wij en het was er erg rustig. Je kunt je e-bike hier ook opladen. TV-ontvangst is lastig. Prima restaurant, prima uitvalsbasis voor fietstochten!
Uitstekende camperplaats met alle voorzieningen. Vuil water lozen gaat wat minder makkelijk en wifi is alleen beschikbaar naast het huis. Prima startplek voor fietsroutes, o.a. de Liberationroute.
Goede overnachtingsplek, mooi uitgangspunt voor fietsroutes en om het stadje te verkennen. Wel redelijk verkeerslawaai. Voor internet loop je even bij de bieb naar binnen, die bijna de hele dag open is.
Sitecode: 20675
Uitstekende locatie aan de jachthaven. Vriendelijke ontvangst, al moet je van tevoren wel even bellen, zodat het hek open kan. Dat hek zorgt overigens voor een optimale beveiliging. Uitstekende voorzieningen ook, al werkt wifi niet naar behoren. Geertruidenberg is een mooi stadje om te verkennen.
Twee plaatsen aan het einde van een parkeerterrein waar veel vrachtwagens staan. Ook komen ouders met schoolgaande kinderen langs omdat de ingang van een school aan het parkeerterrein ligt. Ondanks dat was het toch redelijk rustig. Mooi uitgangspunt voor een fietstocht rond de Rottemeren.
Mooie plaats, heel rustig, bijzonder vriendelijke mensen. Uitstekend startpunt voor fietstochten in bijvoorbeeld het Dwingelderveld. Lozing afvalwater is wat lastig.
Redelijk rustige plaats, maar aan de kleine kant. Goed uitgangspunt voor fietstochten.
Je hebt een goede staanplaats met de gelegenheid om lekker te eten, maar dat is het wel. Geen voorzieningen en je hoort het verkeer op de weg toch wel.
We waren hier al eerder. Maar op een goede plek kom je soms terug... Prima staanplaats en een goed uitgangspunt voor fietsroutes! De loosput is er wel, maar was wat vies en er waren veel muggen omheen. Jammer ook dat je je huisvuil niet kwijt kunt.
Toen wij hier in oktober stonden, was er verder niemand. Rustig en van het verkeer heb je geen last.
Geen beoordeling. We hebben gestaan op de Higher Tregiffian Farm, maar dat is een camping die veel duurder is (25 pond) De camperplaats ligt iets verder dan de camping. Opletten dus en niet naar de camping als je niet te veel wilt betalen.
Mooi aangelegde CP, maar dat gedoe met jetons is lastig.
Uitstekende camperplaats met goed functionerende voorzieningen, die bovendien weinig kost. En je loopt zo het centrum in.
Er is één stroomaansluiting. Lozen en water innemen is geen probleem. Verder prima plek
Sitecode: 19226
Leuk stadje om rond te wandelen; bij de VVV is een plattegrond te krijgen. Prima voorzieningen. Niet overal heb je TV-ontvangst.
Sitecode: 19368
Mooie plaats om naar de stad te lopen. Verder eenvoudige camping met zon- en schaduwplekken.
Sitecode: 19372
Uitstekend en schoon sanitair. Brood gratis in restaurant. Zwembad was eind maart echter nog gesloten.
Sitecode: 19027
Prima camping met uitstekende voorzieningen. Er zijn ook schaduwplekken. Bij de receptie is een busje met gids te regelen voor een bezoek aan Fes.
Sitecode: 19374
Schitterende camping met vriendelijke en behulpzame mensen. Veel bloemen en planten. Wij stonden op het bovenste terrein, maar daar heb je wel meer wind (en geen schaduw) Overigens zat in de weg ernaar toe een knik, zodat de achterkant van de camper de grond raakte. Voorzichtig rijden dus. Prima overnachtingsplek aan de route van zuid naar noord.
Sitecode: 19385
De camperplaats was niet erg goed onderhouden in maart. Stroompunten waren goed en voldoende aanwezig. Sanitair prima. De camping ligt in een soort komdal in de Gorges du Ziz en er is weinig schaduw.
Sitecode: 19773
Kleine camping met matig sanitair. Water is hier kostbaar, dus mag je niet autowassen. Zeer vriendelijke beheerder, die van alles wel wil regelen. Stroom was geen probleem.
Mooi aangelegde camping met veel bloemen, palmbomen en schaduw. Voorzieningen zijn redelijk goed. Het is een grote camping, waar regelmatig groepen komen. Wij hadden daarvan geen last, omdat er verschillende velden zijn waar je kunt staan.
Sitecode: 19010
Grote camping. Faciliteiten zijn voldoende tot goed. Afhankelijk van waar je staat moet je voor het legen van de WC een eind lopen. Er was een zwembad, maar dat was slecht onderhouden of nog niet af en in ieder geval zonder water eind maart. Er rijdt een busje naar de stad, met of zonder gids.
Sitecode: 20503
Sanitair niet best, maar wel schoon. Verder is alles aanwezig, al is het lozen van afvalwater wat lastig. Goede plek om naar El Jadida te fietsen om daar de oude Portugese stad te bekijken.
Sitecode: 20767
Wij vonden dit geen mooie camping. Je staat vrij dicht op elkaar. Het strand is eigenlijk niks. Wel is de camping geschikt om vandaar uit met een taxi (goedkoop!) Casablanca en Rabat te bezoeken.
Mooi aangelegde camping, die hier en daar wat rommelig aandoet. Veel schaduwplekken. Erg vriendelijke beheerders die je op een theeceremonie trakteren.
Prima camping aan lagune. Ruime plaatsen, die je zelf kunt uitzoeken. Wifi beperkt. Het dorp zelf is een bezoekje waard en ligt op loopafstand. Daar kun je bij een winkel van Maroc Telecom een dongel kopen met een simkaartje voor internetten onderweg.
Een hele mooie camperplaats waar alles functioneert zoals het hoort. Prachtige planten rondom. Als je wilt winkelen moet je een eindje fietsen (of lopen)
Vriendelijke mensen. De plaats is niet echt super. We stonden achter wat oude spullen en de stroomaansluiting was wel erg primitief. Als je dan daarvoor 5 euro moet betalen, kun je beter wat geld voor de camperplaats vragen als geheel.
Geen beste plaats. Wij zijn even verderop gaan staan, op een parkeerplaats aan het water. Hopelijk gaat de gemeente inzien dat ze een verkeerde locatie hebben gekozen.
Prachtig plekje bij een heel mooi stadje. Kom voor 12 uur, want dan loopt het snel vol.
Keurige locatie, niet ver van de Altstad. Sani is gratis, maar als je het toilet wilt spoelen, moet je 1 euro betalen. Maar 1 euro voor 8 uur stroom is weer heel redelijk.
Mooie plaats aan de jachthaven, leuk uitgangspunt voor fiets- of wandeltochten.
Prachtig plekje bij het oude treinstation, dat omgebouwd is tot restaurant. Was wel gesloten. Je mag ook op het gras staan en dan eventueel in de schaduw. Zo'n 10 km. van de snelweg, maar dan heb je ook een mooi plekje. Waar je de jetons moet halen is een raadsel.
Mooi plekje, wel druk. Maar als je de weg volgt rechts van de CP, kom je op nog enkele parkeerplaatsen, waar ook campers stonden. Prachtig fiets- en wandelgebied. Grotwoningen met o.a. ateliers, restaurant en winkels zijn een bezienswaardigheid. (troglo's)
Sitecode: 2081
Mix-parking. Bij een evenement in het park ernaast staat het snel vol met auto's. Toiletgebouwtje was gesloten. Van hieruit mooie stadswandeling of wandelen/fietsen naar de vuurtoren aan de overkant van de rivier, via de smalle voetgangersbrug, naar het meest westelijke puntje van Bretagne.
Prachtige plek bij een park boven op de berg, vanwaar je een schitterend uitzicht hebt op de Loire. Tip:maak een wandeling langs de oude citadel in het bos. Hoewel je moet betalen voor water en stroom (4 euro), kregen we beide gratis omdat er niemand was en je gewoon kon bijtanken.
Mooie rustige plaats op asfalt met grasstroken. Ernaast is een arboretum. Innemen water is wat lastig.
Mooie plaats met uitzicht op de jachthaven. Daarachter is dan de Maas. Je loopt via een voetgangersbrug aan de andere kant van de camping zo het centrum van de stad binnen. Prima plaats om te bekijken, maar ook als doorgangsplaats. Is wel snel vol!
Geen echt fijne plek om te staan. Onder de bomen, bij nat weer modderig. Toen wij hier waren veel lawaai van disco in de sportgebouwen vlakbij.
Eigenlijk geen slechte plaats aan het kanaal. Maar de plekken zijn nauwelijks groter dan voor een personenauto. Het is er lawaaierig (verkeer, brug) en het was er vreselijk smerig. Wij komen hier niet weer.
Ondanks wat jeugd op de skatebaan en op het parkeerterrein toch rustig gestaan. Geen mooie plaats, maar wel een goed vertrekpunt voor fietsen en wandelen.
Mix-parking, geen mooie camperplaats. Wel praktisch, want je kunt de sanizuil gebruiken en je kunt zo de stad inlopen. De prijs was niet helemaal duidelijk. Voor een hele dag 7 euro, maar als je met de camper bleef overnachten dan kostte het nog eens 5 euro, terwijl op het dagticket stond dat het geldig was tot de volgende morgen.
Mooie rustige plek. Van hier uit kun je wandel- en fietsroutes volgen.
Wij stonden hier in april/mei en het was er niet druk. Je staat dan alleen op een hele grote parkeerplaats. Maar van hieruit kun je de Hoge Venen in wandelen, bijvoorbeeld een natuurleerpad volgen. Fietsen is ook goed te doen.
Rustige plaats, maar overdag veel wandelaars en fietsers die langs komen. Ook regelmatig rijschoolhouders die hun leerlingen hier laten proefrijden. Mooi uitgangspunt voor wandelingen en fietstochten.
Superplek bij een werelderfgoed. Bezoek aan de mijn is een echte aanrader. Prima voorzieningen en normaal een rustige plek. Wij troffen het echter niet, omdat er op de avond dat wij er stonden een houseparty werd georganiseerd in het mijngebouw, die tot in de kleine uurtjes doorging en ons uit de slaap hield.
Prima plek aan het Kempisch kanaal. Toegangsweg is smal en lijkt op een fietspad. Er kunnen vrij lange campers staan. Water halen is wat lastig. 'Grof vuil' moet in een speciale bak, waarvoor je eerst bij het gemeentehuis een munt moet kopen. Niet zo handig en dat doet niemand dus.
Uitstekende camping volgens westerse normen. Prima en schoon sanitair. Ruime plaatsen met jong geboomte, dus nog geen schaduw. Goede gelegenheid om Veliko Turnovo te bezoeken via bus of taxi (de campingeigenaars hebben geregeld dat de taxi je haalt voor € 5,-. Vriendelijke beheerders (Engels echtpaar)
Mooie en ruime plaats en ook nog gratis. De omgeving is de moeite waard om te bekijken. Vulkaanmuseum, maar ook beeldhouwerijen.
Prima overnachtingsplek. Ruimte genoeg en rustig bovendien. Niet ver van de snelweg. Als doorgangsplaats erg geschikt, maar ook fietsroutes.
Sitecode: 19418
Een redelijke camping in centraal-Bulgarije, vanwaar het goed mogelijk is om diverse uitstapjes te ondernemen. Naar het rozenmuseum, naar de Thracische graftombes in Kazanlak of onderweg naar de Shipkapas, de Shipkapas met een indrukwekkend monument, het museumdorp Bozhentsi of het openluchtmuseum Etura. Ruime plaatsen, in de schaduw of niet. Sanitair in één van de trekkershutten, erg beperkt.
Sitecode: 12080
September 2012. Ruime en rustige plaats. Ondergrond gravel. Uitstekend als tussenstop op weg naar het oosten/zuiden.
Prachtig plekje in de Friese wouden. Heerlijk rustig en je kunt alle kanten uit fietsen. Erg vriendelijke beheerders. Voor kinderen zijn de dieren leuk.
Uitstekende plaats met alle voorzieningen en brandschoon. Zelfs gratis internet in het sportcafé vlakbij, als je tenminste een kopje koffie of zo bestelt. De betaalautomaat met gepast geld betalen; hij geeft geen geld terug!
Uitstekende camperplaats en goed onderhouden. Van hieruit mooi wandelen en fietsen. Minpuntje: in het stadje wordt de camperplaats slecht aangegeven. Door het vele eenrichtingverkeer was het moeilijk vinden !
Wij stonden op deze campercamping begin juni 2011. Een druk bezette plaats, maar als je op tijd bent is er nog wel een plekje. Er is wat verkeersdrukte van de grote weg en er vliegen veel vliegtuigen over. Het santairgebouwtje is een oude keet, maar wel schoon. Je bent snel in het centrum.