@Alifi
Lid van Campercontact sinds 2019

Parkeerplaatsen goed met wat schaduw, echter, servicevoorzieningen ZELDBAAR! 1 € voor vers water en alleen voor max. 1 minuut, geen aparte kraan om de toiletcassette te spoelen, dus 1 minuut water niet genoeg om de tank bij te vullen + spoelcassette met aparte broek. Dus 1 € om de afvalflap te openen die weer klaar is om uw afval op te ruimen! Stom systeem
Gratis gemengde parkeerplaats naast volleybalveld. Erg druk toen wij er waren, maar leuke sfeer. Gratis koude douches en gratis schone (!) & Werkende (!) Servicefaciliteiten (hoewel slechts 1 tik). Leuke stad met park niet ver weg. Fijn voor een nacht.
Sitecode: 20618
Geweldig klein parkeerterrein bij restaurant. Rustige, mooie wandeling over de andere kant van de oude treinsporen. Heerlijke sfeer en temperaturen opvallend koel in de zomer! Geen servicefaciliteiten. Stille nacht.
Sitecode: 19946
Geweldige kleine parkeerplaats naast het meertje, rustig 's nachts toen wij er waren, weinig auto's gedurende de dag. Toiletten en vuilnisbakken daar, geen voorzieningen als zodanig. Leuke sfeer.
Geweldige service faciliteiten, parkeren rustig, zelfs oppervlak, mooi uitzicht. Enige nadeel in de zomer is geen schaduw.
Parkeerplaats zelf is klein / naast rustige weg & klein park. Servicevoorzieningen vrij vreselijk - toilet afvoer is geblokkeerd met beschimmeld stinkend puin, kon de afvoer voor grijs afval niet vinden en kon geen water gebruiken om het te vullen. Dus geen aparte kraan voor het spoelen van cassettetoilet, dus neem aan dat mensen hiervoor kraanwater gebruiken ?!
Sitecode: 19981
Er is een aparte toilet afvoer (vrij walgelijk hoor) :( geen aparte kraan om cassette te spoelen, dus neem aan dat drinkwaterkraan wordt hiervoor gebruikt ?!
Gemengde parkeerplaats met speciale ruimtes voor campers. Rustig toen wij er waren. Afvalvoorzieningen onduidelijk - konden niet achterhalen waar zwartafval terechtkomt! Er waren twee stenen gootstenen met kranen (niet geëtiketteerd - zoals te zien op de foto) en een afvoer in de grond voor grijs afval. Geen instructies. Kan het niet aan te vullen met water uit kranen als het leek alsof mensen hun toiletten in de gootsteen geleegd hebben :(
Sitecode: 19718
40 € van ons !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Total con, ga hier niet heen - we draaiden ons om en vertrokken.
Leuke camping met schaduwrijke plekken, heel dicht bij archeologische vindplaatsen. Toilet en douche blokken schoon, wifi werkt ok, supermarkt en restaurants op loopafstand (neem je camper niet mee naar carrefour parking want het is privé en laad een fortuin op).
Kreeg het op een weekend in juli en het was vol (zoals alle andere parkeergarages / campings) en kregen te horen dat iedereen boeken voor aankomst! Niet hier blijven, maar zag er ok uit. We sliepen in een lag door de kliffen met mooie uitzichten. BOEK VOORDAT JE BOEK GAAT VOORDAT JE GAAT Hoe dan ook, het punt is als je hier komt tijdens een juli / augustus BOEK VOORDAT JE GAAT
Veilige gemengde parkeerplaats met ruimte voor campers, 24 uur per dag bemand. 22 € / 24h. elektriciteit kost extra. Stil 's nachts. Bushalte (R4 is hernoemd en is nu 604) direct buiten de parkeerplaats - toen we 's ochtends de bus namen, hoefden we niet lang te wachten, maar toen we 's nachts weer probeerden de bus terug te nemen, kwam hij nooit. Na 45 min. hebben we het opgegeven. Parkeerplaats is ok, maar te duur.
Bleef voor twee nachten, vriendelijk personeel. Veel schaduw, schoon toilet en doucheblokken - koude douches gratis, een token nodig voor warme douches. Verkoopautomaten voor ijs en koffie. Kleine speeltuin voor kinderen, tafeltennis, tafelvoetbal. Hondvriendelijk. Wifi bit langzaam maar werkt. Geen leegloopgebied voor grijs afval.
Iets ongelijk gemengde parkeerplaats in een rustige eenrichtingsstraat tegenover het restaurant. Prachtig uitzicht op het meer en gratis WiFi vanuit het restaurant. Geen V / E behalve vuilnisbakken.
Gratis parkeerplaats in het dorp, geen verkeerslawaai tijdens de nacht. Geen andere faciliteiten dan opslaglocaties, maar coop supermarkt en bars in de buurt.
Erg druk in juni 2018. Grote beveiligde camperparkeerplaats met slechts heel weinig schaduw voor enkele voertuigen aan de achterkant. Eigenaar is erg vriendelijk en behulpzaam, parkeerplaats ligt dicht bij gratis strand, hond vriendelijk. 10 € / nacht incl. Servicefaciliteiten of 3 € alleen voor service
Grote gemengde parkeerplaats, alleen oppervlakte, niet veel schaduw, maar dicht bij de stad - slechts 5 minuten lopen. Geen servicefaciliteiten maar twee waterfonteinen op de parkeerplaats om flessen bij te vullen.
Leuke kleine parkeerplaats, erg druk toen wij er waren en sommige mensen ruzie maken over ruimtes - zorg ervoor dat u het parkeert, want het is een populaire plek! Mensen hadden nog steeds ruimte om voortent / tafel / stoelen neer te zetten wat werd getolereerd toen wij er waren. 15 min. Lopen naar de stad met restaurants / bars en bakker, op 5 minuten lopen naar het meer.
Geweldige locatie aan de rand van de rivier, toegang via slagboom 9 € / nacht max. 48 uur - alleen betalen met munten. Openbare toiletten, servicefaciliteiten, officieel geen camping maar stoelen en stoelen hebben, werden getolereerd toen wij er waren.
Bleef gewoon een bezoek aan het strand op slechts een korte loopafstand (bergafwaarts). Veel ruimte voor camperparking langs rustige weg, op een vlakke ondergrond en op een lichte heuvel. Service faciliteiten ok - grote bestelwagens willen op de weg blijven staan als het stil is
Vriendelijk personeel, spreek Engels :. Servicefaciliteiten ok maar spoel water vs. drinkwater NIET DUIDELIJK ETIKET - zorg ervoor dat u de drinkwatertank niet bijvult met een broek die wordt gebruikt voor het spoelen van toiletten!
Alleen gebruik gemaakt van servicefaciliteiten - voor drinkwater is een token vereist van het VVV-kantoor. Niet overnachten hoewel parkeerterrein leuk uitzag. Speeltuin in de buurt en een vijver - niet zwemmen en niet hondvriendelijk!
Goed bewegwijzerd, 6 € 's nachts parkeren incl. Service, maar we kwamen alleen om service te gebruiken - geen kosten. Zelfs oppervlak, slechts enkele kleine bomen op een afstand van schaduw. Leek leuk genoeg.
Grote site met vlakke ondergrond, grind. Naast restaurant, wifi, faciliteiten € 3. Ideaal voor vogels kijken. Veel muggen !!
Mooie beveiligde site op gras, zelfs op het oppervlak. Toiletten, douchen 1 € gedurende 5 minuten, drinkwater bijvullen 1 €, grijs en chemisch toilet is gratis. Elektriciteit 3 € / dag. Dicht bij strand, treinstation, supermarkt, bars en restaurants. Zeer vriendelijke eigenaar, als je 10 nachten blijft, dan is 1 nacht gratis.
Enigszins schuin parkeerterrein op voetbalveld, rustig toen wij er waren, mooie kleine stad. Servicefaciliteiten, waaronder 2x gratis elektriciteit, konden echter niet achterhalen hoe het drinkwater moet worden bijgevuld.
Leuke zelfs parkeerplaats voor campers, bakker op 10 minuten lopen, geen vluchten tijdens de nacht.
Mooie camping met veel activiteiten - fietsverhuur, tafeltennis, tafelvoetbal etc. Direct naast het meer met prachtig helder water en een prachtig uitzicht op de Pyreneeën. Toilet en douche blokken 5x met jeton bij de receptie. Zeer vriendelijke eigenaren. Brasserie aan het meer voor drankjes en maaltijden. Kajak / bootverhuur in de buurt.
Mooie grote plaats voor kamperen / camperplaats direct aan de rivier. Geen toeslag toen wij er in mei waren maar openbare toiletten / bbq-faciliteiten gesloten. Kon nog steeds water bijvullen. In de buurt van Montanejos Hot Springs - zou een bezoek ten zeerste aanbevelen! Fantastische plek
Grote gemengde parkeerplaats, geen faciliteiten, in het centrum, restaurants in de buurt. Gelijkmatig oppervlak, perfect voor mooie wandelingen in de Sierra Nevada.
Geweldige plek naast de weg, maar rustig 's nachts, terrasvormig parkeren op 3 niveaus. Ruimte voor 11 voertuigen op het hoogste niveau met een prachtig uitzicht op de zonsondergang over de vallei. Zelfs oppervlak. Dichtbij de stad. Ik heb geen faciliteiten gezien, maar was er niet naar op zoek.
Mooie plek, bleef hier voor een nacht aan het einde van april met 3 andere campers, geen faciliteiten, rustig, veel wandelingen rond. Overnacht parkeren getolereerd toen wij er waren
Gratis parkeerplaats op het strand in de buurt van lawaaierige weg, ideaal om naar Cádiz te fietsen. Koude douches op het strand en drinkwaterfontein maar niet geschikt voor het bijvullen van watertank etc.
Grote gemengde parkeerplaats niet ver van het centrum, erg druk toen wij er waren, parkeerwachters betalen 1 €. Zelfs oppervlak, 's nachts verlicht, wat verkeerslawaai. Geen leuke parkeergarage, anders dan opslaglocaties geen faciliteiten.
Geweldige service-faciliteiten, bijna wifi, meestal matige zelfs oppervlak. Korte fietstocht naar het centrum.
Kleine parkeerplaats net buiten Santa Luzia, rustig 's nachts, geen faciliteiten. Cafés / restaurants in de buurt, fietspad naar Tavira en wandelingen.
Strandparkeerplaats met een beetje oneffen oppervlak, rustig 's nachts, direct aan het strand. Geen kosten toen wij er in april 2018 waren. Fietspaden / wandelingen in de omgeving