@Alistair33

Betrouwbare reviewer

ok kampeerterrein ... fijne stad met toeristenwinkels .. veel lekker eten. enkel automatisch toilet (niet mijn favoriete dingen!)... abonnement vamping-kaart instellen ... moet zich registreren en dan € 5 betalen voor de kaart (automatische levering bij de poort) ... en als je dan per boeking wilt gebruiken voor andere sites enz., moet je jaarlijks nemen abonnement! 🥲 ….. droevige tijden … geld verdienen met aires is denk ik onvermijdelijk.

geen wifi …. duur ..95% statisch … niet overdreven vriendelijk ….

heel erg kleine staanplaatsen …… bar & restaurant neem alleen Duitse cads ! uitstekende wassingen. Geweldige locatie aan het meer, maar je betaalt er flink voor!

Sitecode: 51967

Veel stacaravans (goed onderhouden) samen met veel toercaravans, een aantal campers tijdens ons verblijf....schoon sanitair. EXTORTIONEEL WiFi-opladen! (zie bijgevoegde foto) voor £10 per dag! ook niet snel internet via de mobiele telefoon (Vodafone) Veel entertainment voor zowel kinderen als volwassenen en een goed gevulde winkel op het terrein.

juiste coördinaten om als volgt van de weg af te gaan ……. 48.2876634, 10.2218748

Sitecode: 20198

HEEL DUUR, eten en drinken, kip gyro een biertje en een ijsje €21 …… €28 voor twee personen & een camper per nacht Ok. zeer schone en goed onderhouden familiecamping met directe toegang tot het strand en een goed zwembad

's morgens zonder reden lastig gevallen door de politie…. niet echt een probleem, maar kreeg wel het gevoel dat als het nacht was geweest, ze ons misschien hadden verplaatst .... veel bussen en vrachtwagens die 's nachts geparkeerd staan… vinden dat de gemeente/politie hun houding ten opzichte van het verwelkomen van toeristen moet veranderen! Stadje dat het waard is om rond te dwalen met veel kleine winkeltjes?

Sitecode: 19529

helaas was de enige camping in het centrum van Athene niet voor ons, het voelde voor ons als een gevangenis. de mensen waren erg gedisciplineerd en onvriendelijk. misschien wordt slechts een derde van het totale terrein gebruikt om te kamperen. wasmachine moet vooraf per e-mail worden gereserveerd . we kwamen aan en besloten niet te blijven? voor een geweldige kampeerervaring imtry Parkopolis Port Parking in Pireas. € 18 per nacht en 20 minuten met de trein van het centrum van Athene, 5 minuten lopen

Sitecode: 71940

Drukke camping met niet al te veel buitenlanders. veel caravans die eruitzien alsof ze misschien voor het seizoen geparkeerd zijn, maar misschien niet permanent. Weinig campers en geen afgebakende plaatsen, gratis voor iedereen! Goede bar / sociale ruimte .... 20 km van de snelweg af, als niets anders, een geweldige plek om te stoppen op weg naar Griekenland. 5700 HUF voor 2 personen, m één nacht, wat volgens mij rond de €12 is. Wassingen prima als enigszins gedateerd, en schoongemaakt na de nachtelijke drukte!

Treinen, vliegtuigen & auto's..... naar links & rechts & boven je hoofd, een constant achtergrondgeluid De sitebeschrijving geeft aan dat het 2 km van de stad ligt, Google maakt het dichter bij 10 km, we konden geen geschikte fietsroute vinden, dus dat is een vervoermiddel. Zeer zeer beperkte tijd laat een Uber op € 25 Wassingen zijn schoon genoeg, maar het chemisch afvalpunt heeft aandacht nodig! nog steeds zonder alternatief is het prima

Zeer vriendelijk en ok uitzicht op zee, maar net dat, geen uitzicht op het strand etc, alleen zee. Tien minuten lopen naar het strand, misschien 30 minuten terug. Kleine winkel, en 45 minuten lopen langs het strand naar de dichtstbijzijnde pub, je zou niet langs de smalle wegen willen lopen! De laatste paar mijl naar de site zijn geen erg smalle wegen die vertrouwen vereisen. Buiten het seizoen £ 32 per nacht, anders £ 39. Toiletten schoon, maar ontbreken in hoeveelheid

Sitecode: 61907

Niet toegestaan om te wassen, behalve op officiële lijnen die in totaal ongeveer 20 meter lang zijn, niet groot genoeg voor één bestelwagen, laat staan voor honderden. Toiletten zijn verouderd en water is op zijn best lauw. WiFi langzaam. servicepunt uitstekend, maar slechts één voor hele site. Geweldige waarde voor € 14 exclusief elektrisch.

Goede locatie, 10 minuten van de snelweg af. Circa 25% is overgenomen en afgebakend door marktkooplieden. Gratis toilet en grijze stortplaats. water is echter duur voor € 5. Bazar ... we kunnen geen afvalbakken vinden. Bijna vol (inclusief ruimtes voor handelaren) om 19.00 uur.

WiFi is slecht. Geen grijze stortplaats. Sanitair blok vies. Vele lange termijn caravans en veel tenten. Ren onverzorgd gevoel uit. Dicht bij de stad met de gratis veerboot die zeer beperkte openingstijden heeft, of een beetje verder te voet tunnel. € 19 zonder elektrisch. Waarschijnlijk de beste optie om de prachtige stad Antwerpen te bezoeken.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Groot en onpersoonlijk. goed gelegen voor de dure trein naar het centrum van Kopenhagen. waarschijnlijk een betere optie om een van de seizoensgebonden campings te gebruiken die in het hoogseizoen in het centrum van Kopenhagen worden geopend. Kopenhagen zelf is de moeite waard om een paar nachten te stoppen, maar niets uitzonderlijk nutteloos natuurlijk ben je aan het winkelen in Freetown!

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Al met al, schoon, veilig en relatief goedkoop. Maar aan de andere kant ... het is dicht bij een snel drukke en zeer lawaaierige weg, geen WiFi wat dan ooit ("we praten met elkaar"), het servicepunt is moeilijk toegankelijk, samen met de afstand naar Odense en de check-out tijd van 12.00 uur maakt dit een site die we niet kunnen aanbevelen.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Uitstekende site, vrij duur en neemt geen kortingskaarten, schone, verwarmde douches zijn betalen per gebruik. Nieuw WiFi-systeem dat wordt geïnstalleerd Mei 2019 zal worden belast, maar in de testfase levert dit een snelheid van meer dan 25 mb / s op. Was en drogers tegen redelijke prijzen en inclusief zeep. Stad een goede 2,5 km lopen, de route langs het water is het beste om te eten, stad route voor boodschappen

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

WiFi zo traag dat het niet eens een snelheidstest kon doen! (wachtwoord: baadlaug). anders een uitstekende stop, waarschijnlijk erg druk in het hoogseizoen

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Zoals velen hebben gezegd, zijn de diensten in de parkeergarage direct naast de hoofdweg. Om grijs water te dumpen, heeft u een slang nodig omdat deze niet overrijdt. Ze zijn echter gratis en kunnen onafhankelijk van de site worden gebruikt. De site is een parkeerplaats en je staat geparkeerd met minimale ruimte tussen de busjes. 'S Nachts is het stil. 45 minuten lopen langs de rivier naar de kathedraal. De politie patrouilleert vaak.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Aan de kant van een snelweg, een hoofdweg en 100 meter van de drukke tramlijn, dus lawaai is onvermijdelijk. Ruimte voor ongeveer 20 busjes met een overloop over de weg. Tram duurt 15 minuten naar het centrum, € 8,80 voor een 24-uurs ticket, gekocht op het platform. Uber werkt met € 14 ongeveer om te centreren of te lopen in 1 uur. Het blijft me verbazen dat we gratis kunnen parkeren zo dicht bij het centrum van grote steden

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Eerdere opmerkingen zijn wat wat misleidend dit is een Stellplatz aan de deuren van een camping. € 19 per nacht inclusief, electic, met gratis water, gratis dump van grijs en toilet. De camping heeft een bar en een restaurant dat u kunt gebruiken. voor een meerprijs kunt u gebruik maken van de douche etc. 100m lopen is een Netto. stad ligt op 29 minuten lopen. Fantastisch uitzicht op de Duitse hoek en zeg om te zitten in het gras. Geweldig plek

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

zeer gemengde gevoelens op deze locatie ... erg duur voor € 23, maar dat is inclusief elektriciteit en uitstekende toiletten / douches. fantastisch eten en zeer vriendelijk personeel in het aangrenzende café. Maar de ervaring was in de steek gelaten door het feit dat ze extra kosten voor water en de diensten werden geblokkeerd door bouwmaterialen.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Dicht bij het stadscentrum 15 minuten lopen. toiletten schoon en goed onderhouden. betaal voor water en douches met een kaartsysteem. leg geld op de kaart bij het houten maar dichtbij de barrière., let op: het is een AANRAAKSCHERM! vrij 's nachts. we verkenden niet het gebied rond de Aire maar aan de overkant van de rivier op de weg terug van de stad is een garage die snacks en drank verkoopt.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Het is gratis, goed gelegen voor de hoofdweg, getuige het lawaai! Alle services werken eind maart 2019. Maar om vuilnisbakken te zien

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Dicht bij de stad ... gratis ... alle diensten gratis ... rustig ... wat is er niet leuk aan? Kan mensen die negatieve beoordelingen posten niet begrijpen, alleen omdat het vol was en ze niet verder kwamen ..... haal een leven en stop met beoordelen!

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Geweldige plek om een nacht of een paar te stoppen. Niets anders te doen dan lopen .... voor € 15 voor twee bieren en twee wijnen, we vonden het restaurant veel te duur .. maar de toiletten waren schoon!

Een locatie beoordeeldongeveer 7 jaar geleden

Bushalte en supermarkt aan de overkant, vele bars en restaurants binnen 10 minuten lopen, maar toch handhaaft een rustige landelijke sfeer. Prijzen variëren van € 8 tot 10, inclusief elektrisch, afhankelijk van de duur van het verblijf. Water en elektriciteit op de meeste plaatsen. Vriendelijk en informatief personeel. Vilamoura 15 minuten met de fiets of 60 te voet. Vol tijdens het grootste deel van de winter, met veel plannen om jaar na jaar terug te keren. Gratis wifi

Niet veel toe te voegen, een uitstekende site en een goede plek om de winter door te brengen als je dat wilt, gratis wifi en een droogruimte zijn het enige dat er tussen staat en volledige markeringen

Momenteel € 13,20 per nacht inclusief elektrisch. Geen WiFi maar uitstekende locatie voor een bezoek aan Alicante. Helaas heel weinig anders in de buurt.

Een nieuwe site sinds oktober 2017, hogin-oppervlak, die al na enkele maanden tekenen van aantasting vertonen, zou het in een paar jaar niet leuk vinden om het te zien. Twee schone toiletten en een schone douche. WiFi tegen betaling, elektrisch is extra, net als ik denk dat water. Grijs en toiletvrij. Voor € 12 ...... een Ok stop ... maar niet erg inspirerend

ACSI tarief van € 19 geldt buiten het seizoen € 3 per persoon enkele manier buskaartjes te koop bij een zeer vriendelijke ontvangst. WIFI is een extra, dus geen volledige punten. heb slechter badkamers in 5 sterrenhotels gezien en ook verwarmd! twee uitstekende servicepunten. binnenzwembad en spa. inclusief WIFI voor 100% mark

Goede locatie, een kleine terugval is dat de enige levensvatbare route naar de stad een onderdoorgang van 200 meter omvat die 's nachts een probleem zou kunnen zijn. Geweldig personeel en alle faciliteiten op het terrein open wanneer de site is, winkel, restaurant, bar etc. Goede wifi. € 25 voor twee met Camping Key kortingskaart die u kunt kopen en online downloaden voor € 13, dus betalen voor het zelf in een verblijf van één overnachting. Uitstekende badkamers.

Zoals iedereen heeft gezegd, geen diensten maar onzin. Uitstekende rustige locatie. De weg is echter erg smal en kan een ramp zijn als je met motorhomes bezig bent

ACSI buiten het seizoen geaccepteerd. Groot en onpersoonlijk. In deze tijd van het jaar met de bar, restaurant en winkel gesloten, is het geïsoleerd gelaten. Goede locatie op het strand, maar er zijn veel gratis parkeermogelijkheden in de omgeving. Ver van de stad en shuttle is duur. Heeft een gebied waar u op elk uur kunt vertrekken voor de veerboot. WiFi slechte snelheden. Toiletten vaak met een slang schoongemaakt!

Het water, elektriciteit en slagbomen zijn allemaal nieuw en uitgeschakeld, dus het is niet nodig om te betalen. Hoewel ze er nieuw en ongebruikt uitzien, ziet de site er oud en verlaten uit. In staat om grijs en toilet dump te gebruiken. Bevinden zich aan de kant van de weg, stoppen met verkeer na 22.00 uur en zijn na 6.30 uur weer luidruchtig. We vonden het allemaal oké voor een nachtje stoppen en hoewel we alleen stonden, voelden we ons veilig. Veel alternatieven langs lange wegen op het strand in de buurt.

Minder dan 10 minuten na aankomst om te beseffen dat we Italië hadden verlaten en terug zijn in het onbeleefde, onwetende en dure land van Europa. De site is duur, kleine staanplaatsen, geen dumpen toegestaan ​​in de eerste nacht !. WiFi is uitstekend, maar de code is slechts 24 uur geldig. Aangekomen om 18.00 uur en konden de stad hebben gedaan en vertrokken voor de middag de volgende dag, uitstekende wandeling naar de vuurtoren, waardoor het een stop van 2 nachten

Zoals zoveel sites is dit vol bomen en op 7,5 m hebben we moeite in het hoogseizoen om te manoeuvreren. WiFi is een dure dure extra en het aantal douches is beperkt met zoveel plaatsen. Ik kan me ook heel lange aanwijzingen voorstellen om het servicepunt te gebruiken. Een goede stop met ACSI winterkortingen maar we zouden in het hoogseizoen vermijden

Ik ben niet zeker van de openingsdata, maar halverwege oktober smachten ze nog steeds rond 19.00 uur om € 10 te verzamelen, omdat er geen diensten zijn, behalve dat vers water te duur is. Er zijn te veel mooie stranden om hier te overwegen om te parkeren. Wat de datums betreft, lijken er weinig opties te zijn om het buiten het seizoen te sluiten, ik stel me voor dat op 1 november is dat ze stoppen met het verzamelen van geld.

Water werkt niet op de tribunes, en op het stortpunt is het 50c gedurende 30 seconden! Vermijd het visrestaurant in het witte gebouw omdat de meeste vissen bevroren zijn en de prijzen duur zijn. Ga naar het strand. Ik zou verwachten dat het erg druk zou worden in het seizoen. Gratis wifi in de zeer gezellige bar naast de parkeerplaats.

Parkeerplaats is gemakkelijk bereikbaar, ga gewoon naar de draaicirkel en de ingang is aan de rechterkant. Niet om een ​​weg te versmallen. Borden zeggen geen camping, maar niet echt een probleem

Onbeslist tussen 6 of 7 van de 10, besloten 6 vanwege geen sanitaire voorzieningen en water niet drinkbaar. 20 minuten lopen naar de kathedraal. De bus 389 vanaf de hoofdweg brengt je naar Monreale. Het verkeer is niet slecht, zoals sommigen al zeiden, onze route vanuit het westen, dus naar het zuiden, was over een zeer lange rechte weg en sloeg vervolgens 200 m linksaf. WiFi is uitstekend. Voeg een toilet toe en ik zou het een 9 geven, geweldig voor een stad.

In tegenstelling tot anderen in het gebied (site code 20252) is deze plek erg blij om je € 5 voor camper service en gebruik van de toiletten te nemen, waardoor je vrij bent om langer op de plaatselijke stranden te blijven .... vooruit denkenden

Sitecode: 20252

Geen faciliteiten voor camperservice zonder overnachting, ondanks dat het erg rustig is, ontbreekt het aan vooruitdenken

zeer rustig en stil 's nachts, hoewel zoals gezegd is druk met toeristenbussen gedurende de dag gratis niet 5 euro zoals aangehaald

De stem van fatsoenlijke ....... begin oktober was de plaats leeg en wilden we een volledige maaltijd en wijn in het restaurant. Niet bereid om te bewegen bewegen op de prijs .... zo verder

WiFi is slecht, maar dat is op de meeste locaties hetzelfde. Begin oktober zijn € 15 allemaal inclusief douches. Wasmachine voor € 6 duurt twee uur! Zoals gezegd is begint het lawaai van de weg vroeg, maar helemaal niet onverwacht gezien de locatie! Geweldige stop voor de kliffen, zou het aanraden en opnieuw gebruiken.

Moet scoren onder par, niet gratis, € 5 verplichte donatie zonder papier, voelt aan als afpersing. Locatie is gemiddeld, constant repetitieve bendes elke 20 seconden van de nabijgelegen fabriek is erg vervelend als de wilde honden. Aan de positieve kant is de plaats schoon en goed onderhouden. Plaatsen zijn klein maar alle asfalt. Geweldig voor een nacht, maar niet voor ons, om te regimenteren en gecontroleerd.

Een geweldige tussenstop, zeker in het laagseizoen. De parkeerplaats lijkt te zijn gekoppeld aan een restaurant dat momenteel gesloten is voor het seizoen. Er zijn geen kosten en geen faciliteiten. Het lijkt het hele jaar toegankelijk. Direct aan het strand is moeilijk. Zeer stil 's nachts en geweldig om direct naar het strand te kunnen stappen

5.2 km van het centrum van de stad en 1 km van de bushalte, WiFi is een extra, toiletten en douches waren vies, oud en we kozen ervoor om onze eigen te gebruiken. Wilde katten zijn slecht. De toegang is erg krap, zelfs wanneer slechts 50% vol is, zou het niet leuk zijn om in het hoogseizoen te komen. Vriendelijk personeel, geweldig uitzicht, gemiddelde restaurant, goede laagseizoen prijzen met ACSI

Eind september € 18 betaald, waarvan wij vinden dat het duur is, maar als u gratis wasmachines bijvoegt, verandert de vergelijking. Goede wifi en hoewel het te koud was om het zwembad te gebruiken, kom je in de zomer dam is het fantastisch. Ter plaatse is het restaurant nu gesloten voor het seizoen. Eigenaar bood aan om ons naar een nabijgelegen restaurant te brengen. Stad met eenvoudige supermarkt op 15 minuten lopen. Toegang tot water dumpen problematisch.

Eind september geparkeerd met 18 andere busjes, een mix van overnachtingen en langere termijn. Water Ok om te drinken, wc-afvoer klein, achter het houten gebouw, vraag iemand. Bakken zijn langs de weg. Beste om die vanaf de parkeerplaats te gebruiken. Niets in de omgeving, maar vredig en regelmatig gepatrouilleerd door de politie. Er is geen grijze afvoer te vinden. Geen kosten om de vandaar de populariteit te parkeren! Direct aan het strand

Alle plaatsen met uitzicht zijn gereserveerd, maar nooit gevuld! Toiletblokken zijn gedateerd maar schoon, maar met het niet hangen van kleding is het beter om je eigen douches te gebruiken. De plaatsen zijn in het algemeen zeer klein, stoffig en gevuld met mieren. De camping ligt heuvelopwaarts van de stad en als je binnen 40 minuten beloopbaar bent, hebben de shuttle of de openbare bus de voorkeur.

Sitecode: 19646

Het is een graspark voor € 10. De rit naar het dorp biedt een prachtig uitzicht op de vlakke vlakte. De kerkklokken stoppen om 11 uur, de tieners om 01:30 (dinsdagavond in september), helaas gaan de wilde honden 24 uur lang door. Het dorp op een heuveltop, 3 van de 4 gebouwen zijn restaurants, en als je er een in Toscane hebt gezien, dan is dit niet de moeite waard om te bezoeken.

Geweldige plek voor een tussenstop of een paar nachten verblijf. Naast de snelweg, maar heel weinig lawaai. De site is schoon, het restaurant / barpersoneel is vriendelijk, de douche en het toilet zijn schoon en gratis. Elektrisch inbegrepen en goed voor minstens 1500w. De stad heeft alles wat je nodig hebt en ligt op 15 minuten lopen.

Zeer strak in 7m camper & ik zou niet proberen om te proberen of de site bezet was. Gedateerd sanitair, doet je verlangen naar de Romeinse tijd. Geen WiFi-elektrische trips bij minder dan 1200 Watt. Gelegen aan de overkant van het strand, voelt het hele gebied vervallen en verwaarloosd. Heel weinig om je te trekken of te houden. Schaduwrijke standplaatsen I. Zou denken dat het erg druk is als het druk is

Gemengde parking, € 10 per nacht wordt vroeg in de avond verzameld door de officiële. Goed strand aan het meer en een prachtig uitzicht op Castel di Tora, dat op 3 km lopen ligt. Een kleine winkel in het dorp ook een paar restaurants en bars. Fantastisch uitzicht en zeer rustige stop. Geen opties voor openbaar vervoer naar Rome vanaf deze locatie. Voorzieningen beperkt tot water, niet dumpen, probeer andere locatie over het meer.

Als u even wilt stoppen in dit gebied, hoeft u niet verder te zoeken. € 14 per nacht + € 3 voor elektrisch indien nodig. 2 douches en toiletten, allemaal schoon. Vriendelijke eigenaren. Gratis wifi op kantoor 10 minuten lopen omhoog steile heuvel naar een typisch landelijke Italiaanse stad. 5 minuten lopen naar het meer voor bars en restaurants ..... helaas de oever van het meer in moe, oud, vies en vol met graffiti, zelfs in het midden van augustus heeft het een versloeg look.

Geweldige plek, een eenvoudig grasveld, nog steeds groen midden augustus. Ruimte voor ongeveer 300 busjes maar hier midden augustus in een weekend, slechts ongeveer 45 busjes. Eenvoudige douches, met muntjes bediend, enkel schoon toilet. € 13 per nacht, geen elektriciteit. Dit is de eerste van 3 sites waar u naar toe gaat en de beste. Anderen zijn verder, meer mensen en niet zo schoon, maar duurder strand en restaurants binnen 80 meter.

Ik moeite om te beoordelen deze Sosta, voor de locatie en vriendelijkheid, een 10. Slechte WiFi. Voor € 25 krijg je een ruimte die groot genoeg is om te parkeren en een halve luifel neer te zetten, voor 10% meer krijg je 2 m breder. De 4 geen sluitende douches zijn extra & waren vies. De echte deal breker voor mij is geen toilet gaan zitten. We hebben toilet en douche in de bus, maar dat laat je € 25 betalen om te parkeren ..... veel te veel, vandaar mijn beoordeling.

Locatie aan het strand, vol veroudering, te jong om de jaren '60 te onthouden, wana worden surfers. Geweldige sfeer hoewel verrassend stil. Lukrake gratis voor alle parkeerplaatsen, werkt goed met tolerantie. Geen faciliteiten noch voorzieningen behalve WiFi bij 'receptie'. Zou aanraden. We waren getuige van een verbazingwekkende elektrische storm over de zee. Zeer modderig als het nat is, hoop dat we er vandoor gaan Ok? !

De dingen moeten veranderd zijn sinds Fred zijn commentaar heeft gegeven! Deze site is zo lawaaierig dat het lijkt op kamperen midden in een rockconcert. De muziek overvalt de tieners op jacht naar een zekere mate. Ik begrijp dat er 600 plaatsen zijn, maar slechts één toiletgebouw. Vermijd als de pest als je ouder bent dan 23. Zwemmen, tennis, douches en WiFi zijn allemaal extra's en de powertrips op 500w.

We gebruikten dit voor een paar uur dag parkeren tegen € 1,50 per uur. Toegang was prima en het lijkt te zijn gelegen in een gebied waar nachtelijk geluid geen probleem zou zijn. Een wandeling van twintig minuten voert je door de stad naar de brug naar de oude stad. Wat ze je niet vertellen is dat er een toeslag van € 5 is om de brug over te steken, ik kan me voorstellen dat dat terug is!

Goede situatie, uitzicht vanaf het uiteinde, elektrisch is extra betaalbaar bovenop de € 5 per 24 uur. Toiletten worden dagelijks schoongemaakt en schoongemaakt. Geen speciale wc-stortplaats. Town is de thuisbasis van Franciscus van Assisi en is groot genoeg om een ​​gemeenschap te steunen die onafhankelijk is van de toeristenindustrie en die het interessant maakt. Je kunt ook parkeren in de parkeergarage boven de Sosta, die op basis van het aantal bestelwagens dat ik denk gratis is

Vanaf midden augustus is het dorp op de top van de heuvel nog steeds een rode zone en gesloten. Uitstekende stopplaats met alle diensten, inclusief gratis elektrisch. Bar en slagers en een kleine winkel openen.

Kerkklokken kondigen zowel het uur als het kwartier heel 15 minuten (uiteraard!) De hele nacht aan. Blaffende honden zijn de hele nacht luid en met tussenpozen. Mijn advies is om zowel uw tijd als geld elders door te brengen. Laten we eerlijk zijn, prachtige oude heuveldorpjes zijn hier twee cent waard!

Sitecode: 19473

Goede locatie voor het meer. Grenzend aan de parkeerplaats is een openbare parkeerplaats waar campers ook gratis parkeren, tegen € 10 voor deze locatie. Goed klein dorp met een markt op zondag en een paar restaurants en bars. Bijzonder goed en goedkoop is de bar op de rotonde, € 1,70 voor 660 ml Morteti.

Top van de heuvel toegang geen probleem met 7m. Wifi uitstekend goed snel genoeg om films te streamen, Facebook login .. 1 apparaat per account dus log eerst in met je mifi! Hill top Basilica met Mary (van Nazareth fame) huismuren fantastisch! Rest van de heuveltop typische toerist, maar nog steeds geweldig. Goede locatie om de trein naar Ancona te nemen, € 3,20, 20 uurtjes, maar steile wandeling terug naar de heuvel naar Sosta. Toiletten goed

Sosta aan de deuren van een grote camping, aangesloten bij wagenbaan niet op camping. € 20 per nacht hoogseizoen. Elke plaats is veel groter dan de meeste campings en wordt geleverd met elektriciteit, een eigen vaste luifel, bank en stoelen! De douches zijn 50c per token en duren slechts 2 minuten, dus zeep omhoog en spoel snel af! Weinig geluid van weg of wagenbaan. Strand / bars en restaurant minder dan 50 meter. GEWELDIG PLEK!

Hoogseizoen Sosta € 33 .... Plaatsen met een ok formaat, naast vuilnisbakken, speeltuin, parkeerplaats, restaurant en twee drukke wegen. Hoofdkamp ... € 53, kleine staanplaatsen niet voor meer dan 6m, veel voltijds caravans. WiFi goed. Kleine markt. Elektrische trips op 1.5kw. Wasmachines € 4. Waarschijnlijk beter om Sosta te gebruiken bij wagenbaan € 20, maar geen wasmachines. Alsof we geparkeerd staan ​​aan de kant van een drukke weg en ik mijn portemonnee kwijt ben!

De ladingen tienerlawaai en snelheids bromfiets tot maandagochtend maandagmorgen leiden tot deze beoordeling. De site zonder het lawaai zou ik een 7 geven. Om de slagboom te openen, is er een afgelegen doos in een groene brievenbus net binnen de barrière. Dit maakt toegang gratis. Het uitzicht naar het oosten richting de Adriatische Zee vanuit de stad is geweldig.

Ondanks andere beoordelingen, is deze locatie niet waar de mineraalwatermachine maar langs de heuvel is. Het geeft het uiterlijk van unkept en de water- en toiletstortplaatsen zijn niet hygiënisch, we hebben ervoor gekozen ze niet te gebruiken. Er is geen water. Ondanks het uiterlijk was het veilig en stil. Het is 15 minuten lopen op een steile heuvel naar de stad. Je zou kunnen parkeren in het gebied met water maar niet op marktdagen Tuseday / donderdag, denk ik

Ok laten we ons bezighouden met de bands, we bleven op een maandag, band oefenen van 7-9 uur op zachte rock The Police. 9-10: 30 Afrikaanse harmonieën ... buiten de van lawaaierige binnenin kon je ze horen, maar niet slecht. Ga mee en kijk, ze beet niet en maakte geen bezwaar! Gratis WIFI join Barco & log in via Facebook, snelheden snel genoeg om films te streamen. Auto's van de sporthal stopten om 10.30 uur. Na die tijd heel vredevol.

Dingen zijn veranderd sinds de vorige berichten op deze locatie en de locatie zoals beschreven is eigenlijk parkeren op de nadering van de ritten van twee huizen. Als je echter vlak voor de camping de linkervork neemt, is er ruimte voor 8 bussen, zie foto met Hymer erin. Aangrenzende camping bijna 100% Nederlands. Niet veel hier, behalve een prachtig uitzicht, een kleine bar en een winkel in een ommuurde stad.

Gratis en stil tijdens een zaterdagavond. De stad is een 15 minuten lopen heuvel op. Als je verder gaat dan de oude ommuurde stad, is er een volledig assortiment van typische winkels, waar eten en drinken veel goedkoper zijn dan in de oude stad! Ik begrijp dat een zeer korte rit de officiële camperstop is waar we de services gratis kunnen gebruiken, het verandert € 8 voor een nacht. We stonden met 20 andere bestelwagens en voelden ons veilig

Sitecode: 20893

Het lijkt erop dat het museum nooit is geopend en de parkeerplaats niet is voltooid. Het gebied is industrieel en hoewel de heuveltop stad er op een afstand ok uitzag, voelden we ons niet 100% ok met de locatie dus bleef niet

Bleef niet de nacht want er is zo weinig te doen in de stad, maar kan bevestigen dat vanaf medio juli 2018 de slagbomen nog steeds buiten gebruik zijn en zowel parkeren als elektrisch gratis blijven!

Vreedzaam en gratis, de betaalmeter lijkt deze eeuw niet te werken. Elektrisch is ook gratis. We parkeerden op wat een royale ruimte lijkt te zijn, alleen om te ontdekken dat het eigenlijk twee ruimtes is, want we waren de enige bus die geen probleem was. De grijze stortplaats is ruim over en ontoegankelijk zonder het gebruik van een slang. De stad is een toeristisch gebied met bar / voedselprijzen. Fantastisch uitzicht

Sitecode: 20479

€ 29 voor basisplaats in juli voor 2 personen, geen elektriciteit, geen hond, geen ACSI. Pitch KL geeft een prachtig uitzicht over het meer naar de stad. Bier in de bar € 4,50 voor 40cl. Restaurant prima, maar aan de dure kant. WiFi Ok voor e-mail maar te langzaam voor iets anders. De meeste plaatsen in de schaduw van tres zouden dus moeilijkheden verwachten bij het gebruik van de satelliet, niet getest.

De sitepagina voor deze locatie toont een prijs van € 36 ..... de werkelijke prijs is € 20 plus € 3 voor elektrische ....... ook in de faciliteiten, het zou ook wasmachines moeten bevatten

De mogelijkheid om hier een paar dagen te blijven en zonder kosten herinnert me eraan waarom ze campers maken! Het is een ongelooflijk uitzicht.

Betaal op machine, kon niet betalen met een kaart, geld werd geaccepteerd. Mooie toeristische oude stad, niets meer dan in Greve waar het parkeren gratis was. Zelfreinigend toilet, oud en heeft behoefte aan TLC maar de lichten werken. Videocamera's rondom en het voelde veilig. Zou weer stoppen maar weinig om de stad te onderscheiden van de vele andere geneugten van Chianti.

Zoals gezegd, geweldige schone, vlakke locatie naast gemeentelijk buitenzwembad. Weinig geluid als het vroeg wordt gesloten. Korte wandeling naar de stad voor gezellige bars en restaurants. De stad heeft een apotheek en een paar fiets / scooter verhuur / reparatiewinkels.

Gemengde parking, zoals gezegd, tik op de drukknop. Zwarte taille heeft betrekking op het optillen van een hoes met een handvat. Grijs in hetzelfde gat of in de afvoer van de parkeerplaats. Geweldige stad met bars en restaurants, een wasplaats, een kleine supermarkt en een Gelateria! Zeer stil 's nachts. Op loopafstand zijn wijnhuizen en olijfolie te verkopen. Ook ziet er goed uit voor fietsen.

Snelle tips .... de toegangsbarrière gaat niet open als je over de witte lijn bent ..... de uitgangsbarrière-machine lijkt exit-tickets te lezen als eerder gebruikt en zal niet openen bij gelegenheid, raadpleeg de Fiat-garage op de uitgang, ze hebben niets te maken met de parkeerplaats, maar hebben wel een kaart om de slagboom te openen. Constant weg-geluid de hele nacht lang. Slechtste stop die we in een jaar op de weg hebben gehad!

Duur, € 20 met of zonder elektrisch. Douche uitstekend met slechts drie busjes, zou vol kunnen worden als vol! Grijze afvoer leek zich ofwel in de garage te bevinden, dan een hit of miss affaire of anders aan de achterkant, in welk geval het onmogelijk was om er overheen te komen, dus water zou de zwaartekracht moeten gebruiken. Geen wifi. Zeer belasting lawaai van dansstudio & fitnessruimte naast de deur stopten rond 10: 00 uur.

Zeer trage wifi, alleen geschikt voor e-mail. Transportverbindingen naar Pisa goed. Toiletten enz. Zijn bijgewerkt. € 17 met ASCI inclusief elektrische en douchemunten - juni. Ter plaatse bar, markt, restaurant- allemaal goed. Personeel vriendelijk, zwembad was klein. Stranden betalen beide en gratis een wandeling van 20 - 30 minuten of met de gratis pendeldienst. Weg- en treinlawaai 's nachts

Ik zal dit waarderen tegen de verwachtingen in, en geef 8. Goed gelegen voor de bus, hoewel je geen kaartjes kunt kopen op de bus, dus de eerste reis naar de stad om kaartjes te kopen is illegaal! Er is een 50c verkoopschoonmaaktoilet dat werkt! Niet veel anders, vrij, de toegang is gesloten voor lunch 12 - 14:30. Geen wifi. Geen franjes MAAR HET IS SLECHTS € 6. We hadden geen klachten

Als je passeert is het een goede stop. De kerkklokken stoppen om 22:30 en beginnen om 03:30 wanneer ze de vogels wakker maken! Gezien het is in de bocht van een weg, is er weinig 's nachts lawaai. De halte wordt gedeeld met vrachtwagens die op deze zaterdagochtend om 07:30 begonnen waren, het verkeer begon om 06:30. Schoon & zoals vermeld, alle gratis inclusief elektrisch. Geen telefoonsignaal of bruikbare WiFi

Niveau, afvalverwerking. Mineraalwater machine voor natuurlijke, koude of met gas is gratis en goed gebruikt door de lokale bevolking. Fantastisch uitzicht, goed klein dorp met alle winkelmogelijkheden.

Niets daar, en niets in de stad met uitzondering van de spa en ongeveer 25 hotels. Het parkeren is groot, een overloop voor gemengde parkeren. Ruw asfalt maar redelijk vlak. 50 m van de ingang van de spa. Geen water, afvoer of bakken.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Het gras heeft, als het nat is, stilstaand water, dus leek het niet geschikt. Zeer smalle 2 meter brede toegangsweg met weinig doorgangsmogelijkheden. We stopten 100 meter verder in de parkeergarage van de volgende restaurant / bar & tennisclub. We werden snel verteld door de tennisclub dat we niet welkom waren. De laatstgenoemde vertelde dat de parkeerplaats privé was, maar omdat het laat was, Ok om een ​​nacht te blijven. Naast het geasfalteerde fietspad.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Geweldige site voor een bezoek aan Milaan en dat is het zo'n beetje. We boekten via pitchup.com en kregen een beter tarief dan hier. Bar & eten zijn goed. Sanitair is nieuw en schoon maar donker. De bar verkoopt dagbus / buistickets voor € 4,50. Plaats volledig bedekt met bomen, zodat de enige die een kans op satellietsignalen bieden aan het eind van de rij zijn ver van de toiletten. Of op de parkeerplaats rechts van het toiletgebouw

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Wat betreft de laatste strakke bocht, kunt u altijd rechtdoor gaan en vervolgens teruggaan naar de site. We waren ok op 7m plus fietsen. Er is een direct alternatief voor langere bestelwagens. Ongeveer 100 meter voor de site ziet u aan de linkerkant een bord voor geen toegang. Als je dit doet, is het een rechte 100 meter lange weg naar de site. Het is duidelijk dat iemand voor je uit loopt! Deze route passeert de twee sharpe-bochten.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Simpel gezegd, het is een grote parkeerplaats op het voetbalveld. Een wandeling van 10 minuten naar de stad die hoogstens een paar uurtjes verdient. Verder zijn er toiletten, geen andere faciliteiten. Als je een vinkje in de doos nodig hebt, dan is dit een goede plek om de nacht door te brengen, hoewel nogal luidruchtig met al het autoverkeer.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Parkeren bij het servicecentrum voor ca. 8-10 busjes in een zeer krap landhuis. Gezien dit waarschijnlijk de eerste Hymer-locatie is, in de buurt van de fabriek, maar een onafhankelijke dealer, ontbreken de faciliteiten. Betaald voor elektriciteit, geen water of dump aangeboden. Gratis wifi maar erg traag.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

De locatie, heeft nu een goed sanitaire station. Geen wifi, maar het grootste nadeel is dat er geen vuilnisbakken te zien zijn, wat een groot probleem kan zijn met parkeren voor meer dan dertig bestelwagens. De stad is goed voor een nachtstop, een bierpullenmuseum en een klooster met een indrukwekkende bibliotheek, beide gesloten op maandag.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Geparkeerd onder een zonneboerderij bij een golfclub, is zowel ongebruikelijk als stiller dan geparkeerd te zijn onder een windmolenpark, hoewel het betalen voor elektrisch een kleine bazaar is! € 13 per nacht of gratis als u golf speelt, krijgt u de sleutel tot de kleedkamers die ongetwijfeld de luxueusste toiletfaciliteiten zijn die we hebben gezien. De steden gratis WiFi is snel genoeg voor het streamen van films. Geweldige plek, goed café ook.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Plaatsen verschillen in grootte en er moet een statiegeldbon voor de sleutel worden betaald. Gratis wifi in de stad is uitstekend, snel genoeg om live tv te streamen. In staat om spa-toiletten te gebruiken. Elektrisch extra via munten. Water en dump inbegrepen. Stad een bezoek waard, 10 minuets heuvelafwaarts

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Uitstekend toiletgebouw, goed restaurant en bar. De plaatsen zijn zo klein dat ze slechts een verzameling parkeerplaatsen zijn zonder duidelijke volgorde. Ze waren vol maar slaagden erin om ons te passen op het parkeerterrein 'nood'. Dit bleek Lakeside te zijn en ongetwijfeld de beste plek in de plaats. 10 km fietsen naar de botanische tuin van Mainau en een gemakkelijke treinreis naar de stad

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Nu blijkt het 2 sites te zijn, vanaf de rotonde eerst aan de linkerkant € 12 met servicepunt, elektriciteit en toiletten, dan coach park, dan brandweerkazerne gevolgd door tweede parkeerplaats, € 10 geen diensten. Derde parkeerplaats heeft een hoogtebarrière. Weggeluid vanaf de drukke B31 is luid en begint serieus rond 5 uur 's ochtends. Mooi stadje 10 minuten lopen naar beneden! Ok voor een overnachting. Voelt heel veilig.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

€ 12 / nacht ... misschien 20 plaatsen aan de poorten van een camping met 18000 plaatsen! U kunt alle faciliteiten van de camping gebruiken. WiFi kost een extra € 1 per dag op ongeveer 2,3 mb, handig maar niet geweldig

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Kan alleen commentaar geven op passeren, zit in een biertuin op het fietspad buiten deze locatie en aan de rand van het meer. De locatie ziet er perfect uit en de plaatsen hebben een goede afmeting.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Stellplatz, € 14 / nacht. Treinlijn aan de ene kant Hoofdmeer fietspad aan de andere, totale schaduw. Plaatsen zijn klein ..... Camping € 33-38, sommige plaatsen zijn kleiner dan de Stellplatz! Druk samen. WiFi-gebruik van 500 MB per dag heeft weinig zin. Uitstekende locatie en toiletgebouw .... alles gezegd moet er veel betere opties in het gebied zijn

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Goede plek, op korte loopafstand van de stad. Marktdag is een woensdagochtend. Druk, maar niet vol, geen overloopopties die we konden zien.

Sitecode: 19811

Rustig zowel overdag als 's nachts, ongeveer 12 grote afgebakende plaatsen samen met een overloop parkeerplaats met de mogelijkheid van nog eens 20 plaatsen. Goede restaurants en bars op vijf minuten lopen naar het dorp. Gratis zou beter zijn, maar € 5 is een koopje. Services nemen € geen tokens, net als de parkeermeter.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Komend vanuit de richting van Lidl kom je via een 3,2 m hoge beperking. Goede schone toiletten, inclusief bus- en treinkaart voor de duur van uw verblijf. We zagen geen enkel teken van een douche of wasmachine zoals vermeld in vorige berichten. Druk, maar er is een overloopveld dat in gebruik was.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

WiFi werkt geweldig, goede locatie, 15 minuten lopen naar het treinstation van Freiburg, zelfs naar Basel. Nadeel is het treinlawaai, de hele nacht lang elke 15 minuten, vrees ik denk. Probeer dicht bij de ingang te parkeren om verder van de trap te zijn. € 13 per nacht, 2 personen, geen elektriciteit

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Geen idee wat een 10 van de 10 zou vormen, maar dit is dichtbij, de andere reviews hebben het allemaal gezegd, een prachtige plek om te stoppen, zo vredig. Mijn enige toevoeging die mogelijk is, is dat het een geweldige plek is om al je software-updates met geweldige downloadsnelheden te doen

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Goede punten, de douches zijn geweldig, het water is ruim, geen drukknop en grote druk. De toeristenbelasting is inclusief een buspas, maar de 90 minuten lopen naar de stad is mooi en vlak, als je eenmaal over de eerste heuvel bent! Nadeel, het toiletgebouw is klein en waarschijnlijk te klein in het seizoen. Dan is er natuurlijk de prijs € 50 voor twee mensen buiten het seizoen, geen kortingen voor ACSI en € 3 een stokbrood.

Sitecode: 61925

Ok locatie, recht onder de Mont Blanc, fantastisch uitzicht, centrum 1 uur vlakke wandeling of gratis busrit. Geen grijs water lozen, water alleen te vullen met emmer. Niet veel anders in Chamonix, dus voor € 20 per nacht een goede plek voor een paar dagen.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

We verbleven er midden april met sneeuw buiten het seizoen en zware regen, die tot gladde bodem leidden. Het meer was laag, een wandeling van 2km, zonder mogelijkheid om te zwemmen enz. De zeer vriendelijke eigenaar vertelde ons dat als de sneeuw eenmaal smelt in de heuvels, het meer volloopt. Mooi café-restaurant op 0,5 km lopen (niet in de richting van het meer). Geweldige plek om te stoppen, blijkbaar erg druk in de zomer

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Er is een servicepunt dat bankkaarten accepteertnen geeft 20 minuten water voor € 4 ... moet traag zijn! Er staat nu een bord bij het servicepunt dat 'campers' aangeeft, dus ik denk dat we nu zijn toegestaan. Half april was het dorp verlaten, maar we hadden sneeuw, een grote ploeg schrapte de weg rond 09:30 uur. Goede wandelingen en een geweldig uitzicht, maar niet veel anders buiten het seizoen. Een tabac, gesloten vanwege sneeuw!

Sitecode: 61960

Zowel de bus en trein zijn binnen 10 minuten lopen, dus een goede plek om te stoppen voor Nice € 1,50 op de bus en Monaco € 7,50 op de trein enkele reis. Antibes is een wandeling van 7 km. De WiFi moet worden betaald voor € 8 per dag, maar na het betalen duurde het 1 uur en 48 minuten om een ​​78 MB-bestand te downloaden. Het geld niet waard! Snackbar wordt nu gerund door een Nederlander, is vriendelijk met uitstekende snacks. Het strand is ontoegankelijk zonder een wandeling van 10 minuten.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Geen idee over eerdere beoordelingen, € 16 per nacht plus € 4 voor elektriciteit als je dat nodig hebt. Bus naar Cannes € 1,50 per persoon, 5 minuten lopen nummer 22. Wassen en drogen beschikbaar, nieuwe douche en toiletgebouw, veel warm water. Al met al een fantastische plek om te stoppen

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Niet erg aantrekkelijk & aan een drukke weg, er is een alternatief 2 km ten oosten op 43.1176176, 6.2037956 aan de rand van het strand parkeerterrein met ruimte voor ongeveer 8 campers. Het hele gebied ziet er niet uit alsof het bezoekers wil, alle parkeerterreinen hebben hoogtebarrières op 1,8m veel met een chicane-systeem om alles behalve de kleinste auto te stoppen. Voor de beste lange strandwandelingen, ga naar het oosten. Stranden schoon en druk.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Werkt nog niet en lijkt nog niet lang te bestaan. Alleen mogelijk om grijs water te dumpen, oké als je er langs komt.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Voor mensen met satellietsystemen is het essentieel om op de bovenste rij te parkeren om de bomen te vermijden. Toilet lozen, alleen geschikt voor vloeistoffen. Als je vanaf de camperplaats linksaf gaat, heb je een goede 12 km wandeling rond een heuvel, 1100ft hoog, route volgen met de gele markeringen.

Sitecode: 20986

Niets mis met de locatie, bushalte over de weg naar de stad. De toegang is prima, alleen het nadeel dat we hadden was dat het navigatiesysteem ons door het centrum van Marseille bracht. Eigenaren vriendelijk, maar spraken geen Engels, was geen probleem. Slechts één toilet maar schoon.

Sitecode: 12047

Het huidige tarief is € 3,30 per nacht met een maximum van 3 x 24 uur-periodes. Plaats de eerste munt in de machine, voer vervolgens het registratienummer van de bestelwagen in en voeg vervolgens de rest van het geld toe. Politie patrouilleert 's nachts. Rustig, hoewel bijna half maart

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Geweldig uitzicht op de stad, bus nummer 58 naar de stad, nu € 1,30 per rit duurt ongeveer 35 minuten

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Geweldige locatie voor een nacht of twee, goede wandelingen van verschillende lengtes tot wel 10 km met behoud van de Aire in zicht. Handige bar en restaurant 100m. Goed opgezet servicepunt, WI-FI werkt niet vanwege recente storm tijdens ons verblijf

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Midden maart zag de stop er niet al te aantrekkelijk uit, het gras moet worden geknipt enz. Ter voorbereiding op het seizoen, maar er zijn voldoende mogelijkheden om slechts een paar honderd meter verder te parkeren, dichter bij de restaurants, met een beter zicht en nog steeds erg stoppen. Niets in de buurt dus kom volledig bevoorraad

Sitecode: 20118

Als, zoals toen we aankwamen, het grasveld nat is en er niet geschikt uitziet, is een groot asfaltgebied 100m dichter bij de stad beschikbaar. In een vorig leven was het misschien een vislandingsgebied of misschien zelfs nog steeds een marktgebied, maar op een natte maartnacht was het een uitstekende en rustige thuis voor drie motorhomes.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Officieel bordje zegt parkeren voor twee campers, maar ruimte voor misschien zes. De zwarte taille is dichtgelast met ketting, dus geen teken dat deze binnenkort wordt gebruikt. Zoet water op een drukknop en grijs over het stromen van de stad is niet indrukwekkend. Een goede nachtrust

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Zoals anderen al hebben gezegd, een geweldige plek om een ​​paar nachten door te brengen, heeft het kleine dorp zelfs een geldautomaat, samen met een paar kleine winkels en eetgelegenheden. Een alternatieve draadkraan voor drinkwater bevindt zich net binnen de begraafplaats. Laat je niet afschrikken door de smalle toegangsweg als je aankomt op de EM 530.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

We verbleven hier in een donderdagavond begin maart, het parkeren is op een gemengde parkeerplaats in een restaurant op de markt en omdat het vol met diners auto's was, zou ik aanraden parkeren bij de vuurtoren om niet te irriteren het restaurant. Dat gezegd hebbende, een goede plek om te verblijven om de meest oostelijke locatie op het Europese vasteland af te tikken

Goede locatie zoals eerder gezegd. Veilig, slechts een paar uur in de camper geweest en de politie is al vier keer op de parkeerplaats geweest. Enige kleine keerzijde was vanmiddag het geluid van geweervuur ​​van wat ik denk dat het oefenterrein is!

Het is parkeren op een UNSCO-site. Er zijn gemarkeerde wandelingen en vlakke fietstochten. De toiletten op het terrein zijn geopend van ca. 8:00 tot 18:00 uur. Er is een klein toeristisch winkeltje, het verkoopt bier en wijn, bij een druk kan je een maaltijd verzinnen van de andere items. Heel rustig en rustig. Er is een bar / restaurant op 1 km afstand. Indien open, registreer je aankomst bij het toeristencentrum als een service. Verleidelijk om langer te blijven!

Bar gesloten, restaurant in de buurt, gesloten zwembad, poorten sluiten om 10:30, € 23,35 per nacht, zonder elektrische, heel kleine plaatsen. Al met al, als er een alternatief was, zouden we erbij zijn. Aan de positieve kant hebben de toiletten stoelen en papier en worden de blokken verwarmd. De stad is prachtig, maar ik zou verwachten dat het te druk is in het hoogseizoen.

Sitecode: 19892

Een geweldige stop, ongeveer 30 campers geparkeerd elke nacht van de twee we hier brachten, vuilnisbakken, niet veel anders. Toiletten in het winkelcentrum aan de overkant van de weg. 5 minuten lopen naar de metro. Geen merkbaar geluid 's nachts ondanks de locatie. Dicht genoeg bij het centrum om je als een local te voelen en laat uit te blijven. Paar geweldige goedkoop restaurants op weg naar de metro. Cheep en gebruikt door de lokale bevolking

Goede site, maar toen we vroeg in oktober bezochten, werd het door vliegen geteisterd, waardoor het onmogelijk was om buiten te zitten. Gerund door Frans stel dus het brood was geweldig, niet zo goed dat de bar & restaurant voor lunch gesloten! Krappe toegang voor 7m maar uitvoerbaar, de site heeft geen watervullingspunten op handige locaties. De kraan bij de waterdump was uitgeschakeld, de andere waren drukknoppen

Bus naar Valencia net buiten de site voor € 1,50 per rit. Zeer behulpzame receptie. Slechts een toilet / douche voor heren en hetzelfde voor vrouwen. Schoon genoeg, maar we zouden liever de camper gebruiken. Veel ruimte en geen probleem om stoelen en tafels op te zetten. Pak naar het midden van de site om het weggeluid van beide uiteinden te minimaliseren. Rechts zoals je komt

Het heeft alles, met inbegrip van schone toiletten met niet alleen een stoel maar ook papier, voegt u in gratis elektriciteit, onderhoudende sport en een winkel om pineau te kopen, niet meer dan 50m weg en wie kan meer vragen?

Een verandering van beleid betekent dat de toiletten en douches alleen toegankelijk zijn voor campers en dan via een code. Er is geen indicatie waar de code vandaan komt. Water is € 2 per 100l betaling met munt niet token. Zoals gezegd zijn er veel noten die op de bestel vallen, maar ze doen niet zoveel pijn als je zou verwachten wanneer ze op je hoofd zitten! Alles in schaduw.

Sitecode: 20979

Goede locatie, als je naar beneden heen benadert, zoek dan een sportveld direct na de tabac aan de linkerkant, aangezien het niet ondertekend is geplaatst in deze richting. Geweldige maaltijd bij Chez Pat op de heuvel tegenover de apotheek, bord de Jour op € 8.