@Allanah1997
- Gezin met kinderen (0-12 jaar)
- 2025
- FORD TRANSIT BENIMAR
- 2025
- Ford
Zeer mooie camperplaats vlak naast de camping. Je mag er gebruik maken van sanitair, zwembad en speeltuinen. Zeer proper sanitair. De familiedouches zijn super handig met de kindjes. In de shop kan je in de ochtend ovenverse pistolets en koffiekoeken krijgen. Wij betaalden voor 1 nacht met 3 volwassenen en 1 kind €51.
Mooie, ruime, rustig gelegen camping. Wij verbleven hier 1 nacht omdat we op doorreis waren. Aan de receptie waren ze eerst niet zo vriendelijk omdat we niet online gereserveerd hadden maar als we uitlegden dat op doorreis waren verstonden ze waarom we niet gereserveerd hadden. Sanitair zeer proper en modern. Aangenaam zwembad en leuke speeltuin. Broodjesservice via online portaal. Supermarkt Edeka op zo’n 2,5km van de camping.
1 woord; prachtig! Zeer mooie camperplaats, rustig met een prachtig uitzicht op de Rijn. Wij hadden helaas geen plaats meer op de camperplaats toen we aankwamen maar hebben overnacht op de parking van het sportterrein er vlak naast.
Ideale camperplaats voor Ljubljana te bezoeken. Rustig gelegen met veel plaats om in en uit te stappen. Alle voorzieningen voor slechts €10. Busstation op nog geen 500m van de camperplaats, €1,30 per ticket om naar het centrum te gaan. Bus stopt in het centrum van Ljubljana.
Ideale camperplaats (zonder voorzieningen) voor bezoek aan Pula. Rustig gelegen vlakbij het centrum. Je scant de QR code, nummerplaat ingeven en je betaald €13,30 voor 24u.
Sitecode: 81944
Kleine gezellige rustige camping met proper sanitair en buitendouches (wel eigen toiletpapier mee te nemen). Op zo’n 2,5km van het centrum van Biograd. Kleine supermarkt op zo’n 200m van de camping waar je vers brood, beleg en kleine winkelwaren kan kopen. Zeer vriendelijke uitbaters die je begeleidt naar jouw campeerplaats. Wij stonden er 2 weken met onze camper en komen zeker terug. Zeer schappelijk van prijs!