@AllarddG
Lid van Campercontact sinds 2020
mooie plek, helaas wel betalen. Maar wij hoefden in september 2019 's nachts niet te betalen. Dit in tegenstelling tot andere recensies. Goed opletten dus bij het invoeren en kopen je parkeerkaart.
prima plek, ook om alleen te staan. Lekker rustig en wandeling zijn ook mogelijk.
Prima gratis plek. Geen voorzieningen verder. Gemengde parkeerplaats, maar van de +-100 parkeerplaatsen waren wij de enige gebruiker. Erg rustig, ook in het weekend.
Fine place for a few nights. Stayed here in December for 3 night. It's without showers and toilets but really quiet and the sea nearby. Great spot!
Prima plek, gewoon een mix-parking dus niets bijzonders. Wel een watertappunt. Vanaf de parkeerplaats is het 100 meter lopen naar het dorpje zelf. Eind November gaat de zon al om 1 uur achter de bergen onder helaas.
Erg rustige plek om te staan. Geen voorzieningen, behalve de wc van het kerkhof die 's avonds dicht gaat. Het dorpje zelf is zeker de moeite waard. Een soort van Chique Terre looks. TIP: Een erg mooi uitzicht als je rechts langs het kerkhof loopt en dan naar boven klimt. Let op, alleen goed te doen als je goed te been bent en met een klein beetje conditie. +-30 minuten lopen.
Prima plek om te staan. zoals gezegd is het wel krap om te parkeren. Lengte van 6 meter past eigenlijk niet, tenzij je de plekken links achterin hebt. Dan kan je met de achterkant van de camper uitsteken over het gras. Let dan wel op dat je dan niet meer bij dat deel van de camper kan omdat het wel afloopt. Plekken zijn iets van 2,5 meter breed, redelijk krap dus. Verder verhard met asfalt en vlak
Geweldige plek nabij Nice. Het is een gemakkelijke rit met de fiets naar het centrum van Nice (8 km), maar ook het station naar Nice en Monaco is vlakbij met elk half uur een trein in elke richting. De plek zelf is goed genoeg. Het is druk met verkeerslawaai, dat is niet vreemd in het midden van een stad met de snelweg, het spoor en de luchthaven dichtbij.
defect. water lozen wel mogelijk
werkt niet meer