@Aloha33
- Roller Team Kronos 266 TL
- 2024
- Ander
- Alkoof
Zeer aangename en goed onderhouden camping (aantrekkelijke prijzen afhankelijk van de gekozen locatie), directe toegang tot het strand, mooie plaatsen. Hartelijke ontvangst, zeer schone toiletten, gratis warm water in de douches. Restaurant en bar (open) en supermarkt (geopend gedurende de periode van mei).
We gaan niet tegen elkaar liegen, het is net een snelweg met als extra bonus de cementfabriek op 2 km afstand. Jammer, maar vervolg je reis nog een stukje verder, er worden andere deuntjes voorgesteld. De kust is 32 km lang met zijn kleine restaurants langs de kust met zijn prachtige fietspad. Om Malagua te bezoeken, neemt u buslijnen 160 163 164
Leuke tussenstop dankzij het gemeentehuis voor deze campervanair, dat zeer goed verlicht is en daardoor zeer beveiligd met camera's. Ter informatie: de sanitaire voorzieningen en warme douches worden gedeeld met de jachthaven (glazen gebouw tegenover de lucht op 150 meter afstand.) Vergeet niet uw e-mailadres achter te laten om de toegangscode te ontvangen bij het boeken op de luchtterminal van de camper). Bij het verlaten van de ma-zone vindt u aan de linkerkant een prachtig wandelpad en een strand.
zeer leuke plek om de nacht door te brengen. Jammer dat toiletten gesloten zijn.
Ideale camping voor een bezoek aan Madrid, dichtbij de metro. Uitstekende sanitaire voorzieningen. Ik raad het aan
onberispelijk tegenover de verlichte muur. Ik raad deze camperlook aan
rustige parkeerplaats om te overnachten na een bezoek aan Aveiro enkele restaurants
Ideale parkeerplaats voor een bezoek aan Porto met het metrostation Venda Nova. Ter informatie: een ticket geldig voor één persoon kost € 2
Perfect voor 1 nacht en om te genieten van de warmwaterbronnen (gratis maar wij gaven de voorkeur aan de Japanse term € 6 per persoon) op 5 minuten van de parkeerplaats die 's nachts verlicht is. Ter informatie, de politie komt regelmatig langs. Voor de voorwaarden gaat u links van de parkeerplaats en steekt u de voetgangersbrug over.
Perfect voor een snelle tussenstop in een gratis camper met uitzicht op zee, vlakbij het historische dorp.
Perfecte camping beheerd door een zeer professioneel receptieteam, schoon sanitair, klein winkeltje (brood en croissant voor de ochtend) met een klein restaurant. Dicht bij het centrum (2 km) Wij raden aan. Lange camper, informeer bij de receptie naar de beschikbaarheid van plaatsen voordat u de klim maakt. Weg nog in aanbouw
ideaal voor een tussenstop en een bezoek aan het middeleeuwse dorp op 2 minuten lopen. Computerterminal bewaar uw ticket (€ 12) om de lucht in en uit te gaan. Vergeet niet een kaartje voor water (gratis) en een kaartje voor elektriciteit (€ 4) toe te voegen. Perfect. info voor slapelozen luiden de dorpsklokken tweemaal per uur en eenmaal per half uur...'s nachts
Zeer leuke tussenstop in een camper met goede wandelingen om de batterijen op te laden. Met dank aan de gemeente voor het water en de toiletten (gratis). Ter info: geen aftappen
ruim na Russische roulette (zie het vorige deuntje) komen we aan op een kleine parkeerplaats 50€ voor 2 personen per nacht, douche en ontbijt inbegrepen in het hotel. Geen afvoer, geen water, alleen elektriciteit. Kortom, we zijn niet gebleven (anders had ik een kamer...)
Als je graag Russisch roulette speelt, is deze camperlook ideaal om te spelen. Geen geluk voor ons...
Sitecode: 19063
Perfect voor een tussenstop en ontdek de stad Auch en zijn historische centrum. Jammer dat er geen sanitaire voorzieningen zijn
Bij toeval een schone en rustige camping aan de rivier ontdekt. Kleine aanbeveling: het is wenselijk dat de kampen of ontdekkingslessen niet zo dicht bij de kampeerders liggen, zodat iedereen kan genieten van zijn dagen, maar vooral van de lange juni-avonden en met vrienden, om te voorkomen dat er begeleiders komen om ons de situatie uit te leggen ...op 65-jarige leeftijd door tegen ons te roepen dat we na 23.00 uur te luid spreken.
Goed gelegen camping te voet bereikbaar naar winkels restaurants strand. Sanitair verouderd maar schoon. Rust tijdens deze periode en zeer warm welkom. Jammer dat het hoogseizoentarief op 21 juni ingaat. Ik raad deze badplaats aan.
Dank aan de gemeente Valteria voor deze nieuwe camperlook door ons deze week gratis een douche-toiletruimte en het water- en afvoerpunt aan te bieden. Rust verzekerd nabij dorpsbakkerij, kleine winkeltjes. Voor wandelliefhebbers, een route om in de hoogte te ontdekken. GOED GEDAAN PS wees voorzichtig met toegang tot CC-lucht bovenaan de stijging aan de rechterkant, zie foto
dichtbij de dorpsbakker 's ochtends geopend klein restaurant voor de avond. afvoer- en waterterminal gelegen tegenover de grote parkeerplaats
Zeer aangename familiecamping, schoon en goed uitgerust met wasserette. Uitzicht op de oceaan dichtbij voorzieningen. 2 km van het Carrefour-winkelcentrum te voet of met de fiets. Mooie wandelingen langs het strand met onderweg bars en restaurants. We raden u aan de openingstijden voor de lunch te controleren. U wordt geadviseerd de linker weg te nemen als u aankomt richting het strand van Soubelet
Leuke tussenstop om gratis de A63 op of af te rijden. Kleine bakkerij naast het kerkplein met grote croissants voordat je weer op pad gaat.
Drie sterren vanwege de ligging nabij Tours en de toegang tot de stad met de bus. Schade aan vervallen sanitair, schoonmaken van toiletten en afwasbakken, zeker door gebrek aan personeel. Korte tussenstop van 1 of 2 nachten