@Aloys45
- 2005
- Pilote Andere Andere
- Integraal
3.7.2019, we stonden de avond voor de veerboot op de baan. Kiosk en standaard zijn weer in gebruik. Er is geen vuilnis op het terrein. Betaling vindt plaats bij de kiosk. Lichte geluiden van de straat, 's avonds erg rustig. Naar Langesund Fährhafen ongeveer 25 KM.
We keken naar 26.6.19 en reden verder. Niet aanbevolen. De plaats degenereert door Dauercamper, vies, onverzorgd, luid. De prijs is gestegen tot 200 NOK.
We waren op 20.6. hier. Nog steeds bouwwerkzaamheden op de parkeerplaats, momenteel is er geen parkeerplaats of overnachting mogelijk.
Was hier op 2.6.19, de plaats is een bouwplaats. Het nog te gebruiken oppervlak is een schuin vlak. Niet in evenwicht brengen met wiggen. We zijn niet gebleven.
Rustige, afgelegen plek om te verblijven zonder faciliteiten. Vlakke, verharde ruimte voor 5-7 campers, zelfs voor grotere Womo met ervaren chauffeurs (doodlopende weg).
Zeer rustige, schone, verharde plaats voor een zwemgedeelte. Lopen op het meer, fitnesspark in de buurt. In aanvulling op het veld een opfokgebied voor honden. Afvalverwijdering, anders geen aan- en afvoer, geen elektriciteitsaansluiting
Hellend terrein, niet te compenseren door wiggen, naast een industrieterrein,