@Alpha1
- 2015
Voor ons is dit een camperplaats zoals een camperplaats hoort te zijn. Netjes , alle voorzieningen die je met een camper nodig hebt en super aangename eigenaars . Dikke pluim voor jullie visie 👍
Prima als uitvalsbasis om mooie wandelingen en fietstochten te maken . Voor de lekkerbekken is restaurant de Heihoeve vlakbij een aanrader en voor een heerlijk uitgebreid ontbijt kan je bij hotel Jerom terecht . De aanleg van de camperplaats zou beter kunnen .
Prima camping alle voorzieningen , 8m60 lukte ook nog . € 60 voor 2 nachten , stadscentrum op wandelafstand . Meer moet dat niet zijn .
Ik heb contact gehad met de gemeente Willebroek ivm het servicestation. Er zijn voorlopig geen vooruitzichten voor herstelling van de faciliteiten, de parkeerplaats blijft wel beschikbaar voor campers .
Momenteel is deze plaats een grote bouwwerf , straten opgebroken en niet echt meer voorzien om met de camper te rijden of te staan .
Even ter info : deze plaats zal van 23 t/m 27 oktober afgesloten zijn
Niets speciaals maar ook niks mis met deze plaats , dorpje is idd de moeite om een keer te zien . Stroom en water voorziening nog defect . In het parkje wat jeugd met brommertjes maar om 11u alles rustig .
Voor wie het weten wil , wij waren gisteren op deze parkeerplaats en deden navraag bij de parkeerwacht die daar toevallig liep.nje mag parkeren met parkeerschijf op de kleine parking ( waar ook de bussen staan ) . Het is hier niet toegelaten om te overnachten .
Camping is netjes maar gigantisch verouderd. Veeeeel te duur voor wat het is , wij betaalden met onze camper maar liefst € 30 per nacht en door kwam nog het stroomverbruik bovenop .
Ook vandaag was de sanizuil buiten gebruik. Om 13u30 een mailtje gestuurd met de nodige info , om 14u een mailtje terug gekregen dat er een technieker ter plaatse was 😉👍. Ik weet niet of het nu in orde is want wij zijn doorgereden.
Dikke dankjewel aan de Stad , een camperplaats zoals de bedoeling is : alle nodige voorzieningen, mogelijkheid om de buurt te verkennen , redelijk rustig overnachten en dan weer naar de volgende plek .
Deze cp is een toppertje , alles wat je nodig hebt zonder poespas 😉
Let wel op , er worden hier regelmatig boetes uitgeschreven wanneer je op meer dan 1 parkeervak geparkeerd staat .
Sitecode: 21944
Propere nette camping met ontzettend vriendelijk en hulpvaardig personeel . Wij ontvingen ook nog een leuk welkomspakketje. Achteraan op de camping zijn een 5 tal zeer grote camperplaatsen aangelegd op grasdals. Minpuntje zou kunnen zijn dat de (grote ) hondenweide vlak achter de camperplaatsen ligt en ook een straat hierachter. Wij hebben er nu absoluut geen last van gehad maar in het volle seizoen zou dit wel eens wat drukker kunnen zijn.
De stroomvoorziening is nog steeds defect
Dankjewel Stad Turnhout. Prima gelegen om het gezellige stadscentrum te bezoeken . Aan de overkant van de straat een mooi stadspark .