@Altijd-opstap
Wat een mooie camperplaats , staan nu al voor het vijfde jaar hier ! Alle voorzieningen zijn aanwezig en camperplaats is kleinschalig . Altea is goed te doen om te fietsen ! Janet en Eibert bedankt voor de fijne tijd die we bij jullie mogen doorbrengen. ! Nel/Karl
Erg vriendelijke eigenaresse , kregen de sleutel voor de toilet en douche ook kon je de afwas doen. Een mooie lokatie om te staan , supermarkt op loop afstand.
Mooie omgeving erg rustig, vriendelijke eigenaar met uitleg over zijn hobby ! Meeste voorzieningen zijn aanwezig . We komen zeker weer een keer terug .
Perfecte cp 5 nachten gestaan erg rustige omgeving met mooie fietspaden. Erg vriendelijke eigenaar zeer behulpzaam. Winkels voldoende aanwezig op fiets afstand(1,5 km) we komen zeker terug!
Heerlijke rustige camperplaats met gastvrije eigenaresse. Schone sanitair voorziening !Ontbijt service is perfect geregeld en mooie fiets route naar Medemblik .
In Lutjegast gestaan rustige overnachtingsplaats en gratis, zeer aardige dorpsbewoners en ook een atelier aan de achterzijde aan de camper parkeerplaats.Het atelier van Eva Ouden Ampsen Abel Tasmanweg 50 is zeker een aanraden om te zien!