@Amelakthol
- 2022
- Knaus
Juni 2026
3 foto's toegevoegd · 4 maanden geleden

Vandaag aangekomen voor een dichte poort. een aankondiging bij de receptie “de camperplaats is gesloten”. bij check op de website ook geen enkele mededeling. Slechte zaak als je na een hele rit vanuit Frankrijk voor de dichte deur komt te staan. Geen winkel meer en ook de woning naast de ingang leek niet bewoond. U bent gewaarschuwd. Ga NKC een melding hiervan doen
Een foto toegevoegd aan een locatie · bijna 2 jaar geleden

Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
de camperplaats ligt bijzonder mooi en zoals al veel beschreven een ideale plaats voor rust- en natuurzoekers. Vanmorgen nog een ree gespot. prachtige fietsmogelijkheden, Nordhorn centrum ligt op 8 km.
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 2 jaar geleden

door de vele regen veel velden drassig. daardoor ook inloop in sanitair blok. camping met divers aanbod om te huren. Broodservice, mogelijkheid om vanaf 18.30 van een kleine kaart te eten. vriendelijke bediening als je van schaduw houdt dan is dit een goede plek. advies. loop eerst een keer over de camping alvorens te boeken. nb. de vermelde asci korting in de toelichting is er niet.! geen korting
2023
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 3 jaar geleden

wil je genieten van de rust, genieten van de mooie natuur rondom de Linde (met prachtig fietspad), waar de nacht nacht is, dan word je op deze cp niet teleurgesteld! wij verbleven hier 17 t/m 19 maart 2023
2022
Een ruime parkeerplaats en zeker geen CP . wel een fantastisch uitzicht het dal in richting St Marie aux Mines (D48) de sterren gelden dus het uitzicht
mooie terrassencamping en ruime plaatsen. een mooie familiecamping. het is nu zeer rustig. het seizoen is hier voorbij en woensdag 14 september sluit de camping. dit staat op hun site De kampeerplaatsen zijn geopend van 13 mei tot 15 september / en in winter van 10 februari tot 5 maart.