@Ampelio
- 2016
- Integraal
we verbleven begin dit jaar één nacht op deze camping en zagen een van de mooiste zonsopgangen die we ooit hebben gezien! je staat praktisch aan zee geparkeerd en voor de zomer lijkt er een prachtig strand te zijn! Ik weet niet hoe de diensten zijn, want die gebruiken we in onze camper, maar de camping is zeer suggestief en de locatie is uitstekend. En bovendien kost het heel weinig! voor meer geavanceerde services is er een net ervoor, maar deze bevindt zich binnenin.
Geweldige stop in een prachtige omgeving. We waren op doorreis, maar de plaats biedt ook fietsen voor excursies en de diensten lijken op die van een hotel! Ter informatie: de hanen beginnen om 4 uur in de ochtend te kraaien en een nacht voor twee in een camper kost 28 euro.
RV park en jachthaven. De perfecte combinatie! Zeer groot en met alle diensten. We brachten ook 22 met de trailer door, de dame was erg aardig. We waren veilig. Ik heb het geen 5 sterren gegeven omdat ik vond dat de badkamers niet in overeenstemming waren met al het andere, maar ik raad het toch aan, vooral voor degenen die met een aanhanger reizen!
Prachtige plek, zelfs voor degenen onder ons die met een aanhanger reizen! Ik geloof dat ze in de zomer armbanden en wijnproeverijen doen! Jammer dat ik niet meer tijd had. Als je geen elektriciteit nodig hebt, is dat het beste. We zijn, moesten vroeg vertrekken en kwamen niemand tegen. We lieten een beetje nadenken omdat het allemaal gratis was.
Sterk aanbevolen. Op een prachtig, zeer groot privépark, hadden we een camper plus een aanhanger (15mt). De uitstekende dienstverlening. Heel proper. Het zeer vriendelijke en behulpzame welkom. Jammer dat we maar één nacht hadden!
Op 2 januari waren we 40 euro kwijt in 2 met camper en aanhanger. Misschien verdubbelt het slepen het bedrag, maar we moesten stoppen voor de nacht. Nu lijkt het te worden gerenoveerd, dus de badkamers zijn ook een beetje rommelig. Het is nog steeds vol.
We verbleven alleen de nacht en het was niet te betalen. De plaats is erg mooi, naast een meer om te zwemmen. In het externe gedeelte zijn er geen elektriciteitskolommen, maar er is de afvoer en de waterbelasting en de grotere ruimtes (we waren 11 Mt!) Binnen zijn er schaduwrijke plaatsen met elektrische kolommen. Het lijkt wel een camping. We hebben goed geslapen. En ik heb eindelijk een plek gevonden om de ramen en het afval achter te laten.
Ik denk dat je de info moet updaten. We verbleven alleen de nacht en het was niet te betalen. De plaats is erg mooi, naast een meer om te zwemmen. In het buitengedeelte bevinden zich geen elektriciteitskolommen, maar wel de afvoer en de waterbelasting. Binnen zijn er schaduwrijke plaatsen met elektrische zuilen. Het lijkt wel een camping. We hebben goed geslapen. En ik heb eindelijk een plek gevonden om de ramen en het afval achter te laten.
We waren op doorreis. De camping is mooi en zeer schoon, maar vooral goedkoop! 14.50 voor 3 personen met camper en trail tot. 11 Mt!!! Ik heb hem bij mijn favorieten gezet!
Echt een leuke plek. We sliepen daar met de camper en het pad erachter. Het was niet vol, misschien omdat het een beetje duur is. We gaven 30 euro uit in 3. We hadden het ook nodig om het water te laden en te lossen. Het sanitair van de camping is beoordeeld met 1 maar de ligging is prachtig, daarom de 3 sterren.
We zijn hier geweest en voor een korte stop is het prima, maar de foto die ik heb gepubliceerd is van de camping Aquileia, niet van deze parkeerplaats !! Sorry
Een heerlijke oase met een prachtig en brandschoon zwembad en super aardige beheerders. De aangegeven prijs is niet exact, de staanplaats 12per6 kost 12 + 8 € per persoon. Dat 12per12 24 + 8 per persoon! Maar het is het echt waard! Er is onder andere een kleine markt in de stad, recht voor de ingang
Zeker in het midden van nergens !! Maar geweldig, met zeer vriendelijke managers. We stopten alleen om water in te slaan en te lunchen. Er zijn alle hulpprogramma's.
Prachtige plek midden in de natuur met ook een meertje en een restaurant. Het enige minpunt is het praktisch onbruikbare sanitair en de diensten om naar te zoeken, maar toen we het toilet legen, vonden we het niet. We gingen door
Zeer eenvoudige camping met een zeer vriendelijke manager, als je een fiets hebt is het beter omdat het een beetje afgelegen is. We maakten een korte stop voordat we naar huis terugkeerden, het dorp is leuk maar ver te voet, maar Uber werkt geweldig! We hebben de services niet gebruikt, maar ze leken acceptabel. Het is bevestigd aan 2 pretparken
Ik geef geen 10 omdat de diensten erg rustiek zijn, het is relatief schoon. Maar de positie moet worden geprezen! Een prachtig panorama en maak het bad een sensatie! (Let op, je moet klimmen!) Dit is naar mijn mening het echte leven van de camper! Als je geen freaky soul hebt, komt het niet goed! En in ieder geval leeft Frankrijk !!!
We raden af, we stopten 5 minuten en renden weg! Ik zet 1 omdat het verplicht is om te stemmen !!!
Over het algemeen is het een goede camping, we hadden rust nodig en we verbleven 2 nachten (€ 126 !!!) in een gebied bij de zee (het is verdeeld in 2! Te groot voor onze smaak. Mooi maar chaotisch strand in augustus! Wij we reizen voor werk. Gezien de prijs klaag ik dat we met een camper van 7,30 m niet in staat waren om water te lossen en te laden.
We passeerden maar als je een meer geïsoleerd plein vindt, is het zelfs voor een paar dagen goed! Niet genoeg badkamers, bar op het strand waar je goed kunt drinken en een goed visrestaurant ook! Er is ook een openluchtbioscoop !!! Top! We vonden het leuk
Nou ik zou zeggen 10 en lof! Je bent op een parkeerplaats voor de jachthaven van de boten en alle bedienden, zelfs het restaurant! En dan is Gibraltar mooi
Ik zou het geen luxe noemen, de diensten zijn er maar de badkamers moeten vaker worden schoongemaakt. Stel dat u betere haltes vindt in campers. De campingparasols zijn ver van het water en de bedden met kettingen die je niet weet aan wie je moet vragen. Vriendelijk maar langzaam personeel
We stopten alleen voor de lunch en legen het water, het is op het beton maar het is zo beschermd dat we er niet uit konden komen !! Kleine fout met de camera, voor een snelle stop ok
Service-vrij en erg chaotisch op zaterdagavond dat we er waren, maar de plaats verdient het om gezien te worden! Het is een parkeerplaats die 's nachts wordt geleegd, maar het strand ervoor feestt tot laat! De zeer gewilde rotsen tot laat. Ik herhaal, het verdient het om gezien te worden !!!
Helaas verbleven we slechts 3 nachten! Als dit een paradijs is, weet ik niet wat het is !! GEWELDIG !! Zelfs als je het 's morgens' s avonds bestelt, zullen ze je zeebrasem en / of porceddu klaarmaken om in de camper te eten !! Plus ze maken een zeer goede pizza en het restaurant heeft een terras met uitzicht op een prachtig uitzicht !!! Zeer aan te bevelen! Om daar je vakantie door te brengen !!
Ok voor een snelle overnachting. Het is een betonnen parkeerplaats. Vrij luidruchtige nachtrit met de auto van mensen die binnen werken. Je moet bellen om de poort te openen, maar dan ben je op het strand, met een prachtig uitzicht maar niet beschermd. Op een steenworp afstand van de zee
Heel mooi de waterval en rustige plek om te rusten midden in de natuur. Je kunt het toilet downloaden, maar niet het grijze water. Slapen met de achtergrond van de watervallen geeft een meerwaarde. Als je wilt, is er ook een restaurant, maar we hebben het niet gebruikt
Wij waren er in de nacht van 21 juli 2019 en er was niets van wat wordt beschreven aanwezig! Geen service, geen schaduw! Niets! Ik zeg dit omdat we waterafvoer moesten laden en het was een ongemak.
Het was de hemel voor ons. Met de camper op twee meter van het strand, onder andere prachtig, voor een heel eerlijke prijs (7 € per persoon) begrijp ik niet wat je meer wilt hebben. Bovendien is het personeel erg aardig! We komen zeker terug!