@Amsen
- 2023
Mooie camping, ruime plaatsen, prima sanitair. En in deze tijd van het jaar keuze genoeg om te staan met de camper. Vriendelijke eigenaren. Uitstekende prijs / kwaliteitverhouding.
Leuke camping langs de Perlenau. In september vrije keuze uit een selectie ruime beschikbare plaatsen, onder de bomen of op een veld. Verse Pizza service, rond de €10,00. Schoon sanitair, wel wat fris in deze tijd van het jaar ('s nachts 0 graden). Wifi gratis, alleen bij de receptie enig ontvangst. Doordat je in een smal dal zit slechte netwerkverbinding. We geven 4 sterren al vinden we het een 3,5.
Sitecode: 62053
We werden zowel telefonisch als ter plekke vriendelijk te woord gestaan. Kregen de laatste plek, naast de Biergarten, maar iedereen was om 22.00 vertrokken (maandagavond?). Nette gratis douche en toilet. Helaas was ons snoer te kort, dus op eigen accu moeten 'leven'. Stroomaansluitpunten leken wat amateuristisch in elkaar gezet.
Een leuke en rustige plek. Je moet wel op goed geluk langs gaan, reserveren doen ze niet aan. Afhankelijk van de hoeveelheid wijn die je koopt kan het een dure staanplaats zijn 😉. 'Gratis' staan bij aankoop van minimaal 2 flessen. Voor stroom moet betaald worden.
Een camping waar je rust hebt, zeer goed verzorgd sanitair (vloerverwarming!), vriendelijke eigenaar, broodjesservice. Afhankelijk van waar je staat een schitterend uitzicht. Enige minpunt is de kwaliteit van het wifi op de camperplaats (Nord). Voor Zwitserse verhoudingen een betaalbare camping, zeker gezien de kwaliteit van de voorzieningen.
Keurige camping, zeer vriendelijk ontvangst. Sanitair zeer goed geregeld, al kost warm water sfr 0,50. Er is daarbij wel een 'onderbreek' mogelijkheid ;-). 50 rappen muntstukken kunnen bij de verhuurder gekocht worden, biedt het bij binnenkomst zelfs al aan. Ligt vlak aan een mooi meer.