@An-Englishman-Abroad
- 2015
September 2026
Een locatie beoordeeld · 19 dagen geleden
2020
We verbleven een nacht eind juli. Mooie, kleine camping. uitstekende toiletten en douches gewijd aan de camping. Geweldig bier (Butty Bach) en erg vriendelijke verhuurders. Kleine broodjeszaak op het terrein nu voor vers brood en kaas enz. 20 minuten lopen naar de rivier de Severn. We zaten in de grote tuin en voelden ons veilig met de sociale afstands- en sanitaire stations bij de hand. Heel rustig 's nachts dus heerlijk geslapen.
3 foto's toegevoegd · ongeveer 6 jaar geleden

2019
Een locatie beoordeeld · bijna 7 jaar geleden
Uitstekende tussenstop. We verbleven drie nachten. Bus naar Comillas in de buurt van de uitstekende bakkerij aan de hoofdweg. We mochten allemaal verstandig stoelen en tafels uitzetten. Goed strand met twee restaurants. 12 euro per nacht met 6 amp voeding. Douche 1 euro en wanneer de site vol is, is het een beetje traag om een douche te krijgen, maar ok. Mooie vrouwen die de lucht runt met veel lokale kennis over wat te doen en te zien in de omgeving. Gemakkelijke reis terug naar Santander. Goede supermarkten in Torrelavega. Zal zeker teruggaan.
Verbleef in oktober 2019 in 7 m MH. Renovatie complete en zeer aantrekkelijke pub. Geen stroomaansluiting maar ruime parkeerplaats achter en gastvrij personeel. £ 20 per nacht als niet eten. Bussen 14a, 14 en 13 naar de stad. Goede fietsroutes naar Oxford. Old Marston is prachtig en op 15 minuten lopen van de rivier de Theems in de pub Victoria Arms. Garage, vis- en frietkraam en supermarkt op slechts 10 minuten lopen.
Uitstekende aire. Veel dank aan de gemeenteraad. Klein schaduwgebied met tafels in de hoek helpt als het warm is. Bodega Valdelana in de buurt heeft tokens voor elektriciteit en doet een gratis wijntour met 4 monsters om te proeven voor motorhomers. Heerlijke landelijke wandeling en miradoruitzicht op het beroemde hotel van Frank Gehry in de bodega van de Marques de Riscal. Mooie stad met veel bars en restaurants. Moeite waard een nacht.
Sitecode: 11920
Dit is een juweeltje voor rust van locatie, netheid en uitstekende gastheren in Ernst en Enrica, gastvrij en altijd klantgericht. Geweldig zwembad en een zitgedeelte voor drankjes en snacks. Goede locaties op terrassen voor MH's en campers. Goede douche- en toiletfaciliteiten, regelmatig schoongemaakt. Prachtig uitzicht over het Alquevameer en olijfgaarden. Goed gemarkeerde wandelpaden. Zijn geluk op het platteland van Alentejo. Gaan!!
Een uitstekende faciliteit voor campers, caravans en tenten. Goede warme douches, goed onderhouden toiletten en een 24-uurs bemande receptie. Gemakkelijk naar het centrum lopen. We betaalden eind mei 9,50 euro met een 16 Amp-aansluiting. Goede scheiding tussen emplacements. Intermarche in de stad met brandstof. Veel leuke kleine restaurants. We vonden O Lagar (de wijnpers). Geweldige bakkers. Klein VVV-kantoor. Bedankt Meda.
Een mooie site die goed wordt beheerd door vriendelijk personeel. Uitstekende douche en toiletfaciliteiten. Gras parkeren zo gemakkelijk als het droog is. Heel dicht bij de stad en vlak lopen. De rivierwandeling naar Benson-sluis wordt aanbevolen met een sluis en overloop over de Theems en een goed restaurant voor koffie of meer. Gemakkelijke busverbindingen naar Henley en Oxford. Zie ook het Donkey Sanctuary. Zoals de vriendelijke Queens Head pub vlakbij.
Een locatie beoordeeld · bijna 8 jaar geleden
De prijs voor deze mooie, kleine site is nu £ 17,50. De White Horse pub is uitstekend en slechts 15 minuten lopen. Er zijn een biefstuk, een Chinees en een visrestaurants op 10 minuten lopen. Goede fietspaden brengen je naar de stad. De bushalte nummer 10 ligt op 300 meter lopen en gaat naar het oude York. Verrukkelijk. Grijs afval in de haag en een chemisch afvoerpunt beschikbaar, net als zoet water.