@AnBa19
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Een 6-tal camperplaatsen in een rustige omgeving. Toen we aankwamen was alles volzet. We vonden een alternatief op een parking aan Parc de Champagne, tegenover Lycée Sevigné.
Juni 2026
heerlijk rustige plek om te overnachten. enkel toilet, geen andere voorzieningen. hulpvaardige eigenaar. wel app installeren om te kunnen communiceren ivm aankomsttijd.
3 foto's toegevoegd · 4 maanden geleden

mooie locatie, maar sanitair beperkt, niet toegankelijk en niet al te netjes. ondanks reservering en voorafbetaling, toch nog komen aankloppen om de rekening te vereffenen. pas dan ook wifi-toegang gekregen
Mei 2026
Heerlijk rustige overnachtingsplek. Alle voorzieningen zijn aanwezig en netjes; niet rolstoeltoegankelijk weliswaar.
Een foto toegevoegd aan een locatie · 4 maanden geleden

nette en rustige overnachtingsplaats. perfect voor een nachtje op doorreis. minder plaatsen dan aangegeven; er zijn een aantal garageboxen gezet. wel een bankje en stoom (2 amp). publiek toilet naast het gemeentehuis (zie foto’s)
4 foto's toegevoegd · 4 maanden geleden

Januari 2026
rustige vlakke camperplaats. mogelijkheden om afval te sorteren. bakker gesloten op maandag, open vanaf 6u
nette en rustige overnachtingsplaats; vlakke verharde ondergrond. wij hadden geen stroom of water nodig, dus niet getest. verzorgd en ruim rolstoeltoegankelijk toilet, wel zonder WC-bril. klein handenwasbakje.