@AndIleana
Zeer mooie locatie, zeer vriendelijk ontvangst. Een bijzonder hoogtepunt zijn de dieren.
Zeer mooie locatie, zeer vriendelijk ontvangst.
Zeer mooie plek direct aan de Werra. Zeer vriendelijk onthaal.
Een prachtige camping direct aan een bergbeek. Super aardige operators en apparatuur die ruim voldoende is. Je kunt in de omgeving een mooie wandeling maken of de trein nemen richting de gletsjer. Wij komen graag terug!
super aardige beheerder, gezellige plek aan de rivier met alles wat je nodig hebt! graag weer!
Zeer mooie plek, maar vrij duur. Alle faciliteiten zijn schoon en functioneel, het restaurant is erg goed en redelijk geprijsd. Personeel erg vriendelijk - we zullen er zeker zijn kom nog eens.
Geweldige rustige plek in de natuur. Apparatuur in goede staat en goedkoop. Graag weer 👍
mooie, nieuwe parkeerplaats met alles wat je nodig hebt in goede kwaliteit. Bus naar de oude stad direct voor de deur - ideaal om Verona te verkennen. supervriendelijke telefoniste met haar zoon. Wij komen graag terug :-)
Een prachtige plek met grote percelen en zeer vriendelijk personeel. De sabitariumfaciliteiten zijn eenvoudig maar schoon. Er is een mooi zwembad en er is ook heerlijke pizza. Wij komen graag terug :-)
Let op: geen campers langer dan 6 meter! Na een helse rit over een klein pasje (het navigatiesysteem begeleidt je zo) kom je uiteindelijk op deze plek om erachter te komen dat je niet wordt geaccepteerd met de mobiel van 6,99 m. Geen informatie in de campingbeschrijvingen over de onjuiste vaarroute (bekend bij de exploitant) noch over de lengtelimiet en telefonisch niet bereikbaar. Helemaal geen hulp! Service is anders :-(
hoewel de plaats mooi gelegen en schoon is, zijn er slechts twee sterren voor de slechte service en de onvriendelijkheid van het personeel. De douches zijn schoon, maar de tien seconden cyclus voor het water toont de overdreven zuinigheid van de exploitanten. Niet erg geschikt voor kinderen of honden. We komen zeker niet terug.