@Anderl69
- Gezin met kinderen (0-12 jaar)
- 2018
Al met al een geweldige plek met alles wat je nodig hebt. De toiletten, restaurants, entertainment, winkels, enzovoort zijn allemaal geweldig. De prijs is echter niet bepaald gezinsvriendelijk. Er is ook een groot mierenprobleem. We zouden graag terugkomen, maar dan wel met een zakje mierenpoeder.
Zeer mooie en rustige camping. Alles wat je nodig hebt is aanwezig en de receptie is erg vriendelijk. De toiletten zijn eenvoudig maar functioneel. Verona is op loopafstand. Een taxi vanaf het centrum kost ongeveer € 10. De haan wekt je 's ochtends vroeg. Ideaal voor een bezoek aan Verona.
Een prachtige plek om even te stoppen. Het zwembad is geweldig en het personeel is erg behulpzaam en vriendelijk. Oud maar functioneel sanitair. Staanplaatsen inclusief elektriciteit en water kosten € 15 per nacht, plus € 5 per persoon. Het is er rustig en goed bereikbaar, zelfs met grote stacaravans. We hadden de camping en het zwembad in het hoogseizoen bijna voor onszelf.
Sitecode: 20088
Supervriendelijke mensen hier en een werkelijk fantastische plek. Het eten en de wijn zijn van topkwaliteit, zelfgemaakt. Helaas is het erg duur. Spaghetti bijvoorbeeld, begint bij € 17 op de menukaart. De staanplaats kost € 20, inclusief elektriciteit.
Zeer grote, ruime ruimte met alles wat een gezin zich maar kan wensen. Wij kwamen op 1 september 2024 aan met vijf personen en een hond en betaalden €169 voor twee nachten. De prijzen in de restaurants zijn gemiddeld tot hoog, maar oké. Supermarkt iets duurder dan buiten en een grote selectie. Er is een klein minpuntje. Het water in het aquapark is relatief koud. Zelfs de whirlpools zijn niet verwarmd.
Zeer mooie camping met veel aanbiedingen. De restaurants zijn gemiddeld tot hoog geprijsd en de prijs-prestatieverhouding is niet in balans. De supermarkt is slechts iets duurder dan in de stad. Platinum-plaatsen met directe toegang tot het strand zijn niet mogelijk zonder ladder of krukje. Palmbomen midden op het plein. Strandpubliek, veel mensen en de hele nacht feesten in het seizoen. Honden welkom. Weinig beveiliging, veel diefstal. Sanitair schoon.
Zeer mooie plek direct aan het meer. Vriendelijke en ongecompliceerde ontvangst. Het strand bereikt u te voet in ca. 100 meter. Mooie mogelijkheden om te hardlopen of fietsen. Alles wat je nodig hebt. Sanitair schoon en douches functioneel.
Behalve de prijzen, die sinds vorig jaar bijna verdubbeld zijn, is hier verder niets veranderd. Er werd niets gerepareerd of vernieuwd. Het kleine sanitairgebouw is in zo'n slechte staat. We betaalden hier € 180 per dag voor heel weinig service.
Super vriendelijke operator en zeer verzorgde plek. 16 plaatsen, sanitair, chemicaliën, gootstenen, vriezer, koelkast, elektriciteit, water, schommels, bus naar Sibenik € 1,50, € 10/volwassene +++, hond hebben, 3 kinderen, 2 volwassenen, camper, elektriciteit en water Betaald € 53. Echt een aanrader.
Ook dit jaar waren we weer helemaal enthousiast over deze plek. Er is alles wat je wilt en ondanks de nabijheid van Novalja heel vertrouwd. De prijzen zijn nog redelijk. De kleine zelfbedieningsmarkt op het plein is maar iets duurder dan de grote markten buiten. De Gastro erg goed en geprijsd OK. In het achterste gedeelte valt wel op dat het in het sanitairgebouw is. slechts 2 douches daar. Verder naar achteren is er een nieuwere met meer douches.
Zeer goede transitzone voor grotere voertuigen en teams. Prijs per nacht €20 inclusief elektra, sanitair, wastafels en afvalwater. Direct ernaast is het superrestaurant "Oli cooks", het is echt een aanrader en moet daarom zeker gereserveerd worden. Voor de trouwe viervoeter is er overal voldoende beweging.
Leuke kleine plaats niet ver van het zwemmeer. De ontvangst is erg vriendelijk en de pruimenschnaps is echt goed. Er is een zeer goed restaurant met redelijke prijzen op loopafstand van ongeveer 250 meter. Heb de ruimte gebruikt als doorgangskamp en zou het opnieuw doen. Het enige dat niet geweldig was, waren de vele muggen. Ook met horren geen probleem.
Sitecode: 72047
Leuke plek met alles wat je nodig hebt. De ontvangst is erg warm en de telefoniste "Flori" doet zijn best en is altijd in een goed humeur. Er is een binnen- en buitenzwembad, restaurant en wellness. We komen allemaal graag terug.
LaQuercia is een geweldige plek met alles wat een camperhart begeert. De paden hier zijn echter erg lang en meestal bergop. Een echte uitdaging zonder e-bike. Gastro is erg goed, maar gemiddeld tot hoog geprijsd. Het is aan te raden om veel zelf te doen. Boodschappen doen in de supermarkt is iets duurder dan buiten. Sanitair, personeel etc allemaal geweldig. Lazise ligt op loopafstand langs het strand in 15-20 minuten. comfortabel te creëren. Honden zijn welkom.
Sitecode: 20324
Staanplaatsen zijn zeer goed, sanitair is prima, het zwembad kan gebruikt worden, een speeltuin voor de kinderen, er zijn op verschillende plaatsen hondentassen en vuilnisbakken, de gastronomie is zeer goed maar niet goedkoop. De ontvangst was erg vriendelijk, we kregen ondanks een volle stoel een noodzetel. Het is raadzaam om in het seizoen te reserveren.
Geweldige ruime, rustige plek. De percelen zijn royaal, elektriciteit 10A, WiFi, sanitair gebouw schoon en OK. Er zijn gratis industriële vaatwassers voor de afwas. Het meer is te voet in ongeveer 20 minuten te bereiken. Bij de receptie zijn karren te huur. Om de hoek in het stadje is een grote sportaccommodatie en een buitenzwembad. De plaats is ook erg hondvriendelijk. Prijs OK met ACSI. Er is helaas geen extra voertuig mogelijk. We komen graag terug.
Als je het precies zou moeten zeggen, zou ik het een clubcomplex voor kampeerders noemen. Ondanks de grootte is alles zeer goed verdeeld met niet al te lange stukken. Fietsen of scooters zijn aan te raden aangezien de meeste ruimte, supermarkt en sanitair op de helling liggen. We geven maar 3 sterren omdat de DogFrendly totaal verkeerd geïnterpreteerd wordt. Er is heel weinig gelegenheid om de hond te rennen of zelfs naar de zee te gaan.
Mooie en schone plek met een restaurant en een mini-minimarkt. Speelterrein en een kleine haven voor boten. Plaatsen zijn ok en de VE etc. en sanitair ok. Mooi uitzicht op Maddalena. De plek is ideaal om het eiland met de veerboot te verkennen.
Heel mooie plek, helaas is de ingang van de camperzones wat smal. Groot schip geen kans. Alle voorzieningen zijn in orde en het strand is prachtig.
Een leuke maar erg dure plek. VE, sanitair, restaurant en minimarkt ok maar tegen een hoge prijs. De weg naar het strand is erg vervelend, want er zijn veel trappen door de duinen de berg af. De omgeving is ook erg mooi voor fietstochten. Hier staat de bungalowhuur duidelijk op de voorgrond.
Zeer vriendelijk personeel, schattige kleine plaats, erg goedkoop, 28, - € betaald voor een nacht voor de veerboot met drie kinderen, hond en camper op 3.9.2020, het strand is niet bijzonder groot maar voldoende voor een dag, restaurant is meer een Snack, maar stoorde ons niet, niets aangeboden voor kinderen, geen speeltuin maar dat hadden we ook niet nodig, sanitair oud maar ok, ok voor 1-2 nachten
Geweldige dagplaats, niet mogelijk om te overnachten. Strand helemaal overvol.
Geweldig strand, moeilijk te bereiken, geen VE, totaal overvol (zoals Rimini), honden niet toegestaan, overnachting mogelijk zonder constructie.
Als doorgangskamp ok want het strand is erg mooi. De plaats is ook geweldig om te vissen. De pizzeria bij de haven ongeveer 500 meter is een echte aanrader en niet duur. Pizza kan besteld en afgehaald worden. Personeel erg vriendelijk. Geen toilet, elektriciteit en VE ok.
Geweldige plek, geweldig strand, honden toegestaan op het normale strand. VE en elektriciteit en sanitair ok, restaurant geweldig maar niet goedkoop als er niet alleen pizza wordt gegeten, pizza kan ook worden opgehaald, zwembad erg leuk maar kan alleen worden gebruikt met een badmuts, kinderen mogen er alleen heen als ze worden begeleid en ze mogen niet rennen of springen etc. etc., minimarkt ok ook qua prijs.
Ruimte ok, sanitair wordt oud maar ok, VE en elektriciteit ok, zwembad kan gebruikt worden zonder badmuts. Minimal is erg duur, meer dan twee keer de prijs van een supermarkt. Aanbevolen restaurant. Strand is mooi maar grof tot groot grind.
Sitecode: 41912
Leuke plek, maar erg duur vanwege het feit dat niet alles bruikbaar was. We betaalden 74,00 per dag met 3 kleine kinderen. De kleine strandbar ongeveer 300 meter verderop in de straat wordt sterk aanbevolen. Helemaal heerlijk en prijzen ok. Als je het traditionele speenvarken wilt eten, moet je dit van tevoren bestellen. Sanitair VE en elektriciteit ok.
Een absolute plek om uw vakantie te beginnen zodra u aankomt. We zijn nog nooit zo dicht bij de zee geweest als hier. Omdat we er pas rond 20.00 uur waren. Overdag zijn er zeker veel zwemmers maar 's avonds is het echt een droom.
Geweldige plek om te overnachten voor een volgende veerboottocht. Personeel is vriendelijk en VE is oke. Afhankelijk van hoe je door het navigatiesysteem wordt geleid, is er een onderdoorgang bij de ingang. Dit is met max. 3 m gemarkeerd. Mijn Womo is precies 3 meter en we hadden waarschijnlijk nog 10-15 cm lucht. Op 7m was de doorgang geen probleem, ondanks een lichte depressie.
Zeer mooie plek midden in het dennenbos, maar erg ongelijk. Behulpzaam personeel, sanitair ok. Huidige max 3ah. Zeker aan te bevelen als doorgangskamp.
Geweldige plek direct aan het Kurhaus, maar op de weg maar erg rustig. De stoelen zijn ruim en er is elektriciteit, water, cassette en afval en grijs water aangeboden voor 13,50 voor de nacht. Pizzeria in het Kurhaus met redelijke prijzen. Ook in het dorp zijn er mogelijkheden om te eten etc. In de omgeving zijn de watervallen en de skywalk.
Waren hier in augustus 2019 en helemaal opgewonden. Een zeer eenzame plek die overdag wordt bezocht door zwemmers en daarna misschien door het ene of het andere stel. Hier kun je parkeren en overnachten maar zeker niet kamperen. Dat is geregeld! Hier zijn al hellingen als camping. Ondanks alles een prachtige plek.
Rustige plek om te verblijven, kinderen kunnen voetballen op het plein, VE is er allemaal. Plaatshuur alleen met munten (€ of franken) te betalen per uur. Na betalen niet mogelijk - ook betalen met pass of beter betalen met app. Lugano gemakkelijk te voet te verkennen. Pizzeria direct aan de toegangsweg.
We kwamen laat aan en kregen een warm welkom. Het werd voor ons nog pizza besteld, om de kinderen eten te geven. Staanplaatsen zijn recht en er is water, etc. Bovendien kunt u direct in de boerderijwinkel wijn, etc. kopen. Leuke omgeving en leuk dorp. De plaatsen worden uitgebreid tot 2020. We gaan zeker terug. We gaan zeker nog een keer terug. Bedankt !!!
Prachtige plek met alles wat het camperhart nodig heeft, naar Livorno ongeveer 18 km, er is een zwembad (aandacht Badehaubenpflicht) en een natuurlijk meer. Restaurant ook op het plein en broodjesservice mogelijk. Leuk voor kinderen.
Mooie nudistenplaats met alles wat je nodig hebt, ook geschikt voor kinderen.
Geweldige plek, waren er twee keer voor een of twee nachten, broodjesservice, sanitaire voorzieningen ok en schoon, direct aan het strand parkeerplaats mogelijk, had zelfs met de kinderen een klein kampvuur op het strand. Mooi restaurant naast de deur. Ligt direct aan de straat maar wat ons niet na een korte tijd stoorde. Heb hier prachtige vissen gevangen.
Sitecode: 2079
Geweldige locatie direct achter de duinbosjes van het strand ongeveer 50 meter, alomtegenwoordig (duur, bier 0,5 = 10, - €). Mooi fijn zand, kampeergedrag toegestaan, 3 douches ter plaatse, broodjesservice mogelijk. Heel rustig 's nachts. Ideaal met kinderen.
Direct aan zee, mooi strand, sanitair schoon en ok, leuk restaurant aan zee, rustig 's nachts, leuk voor kinderen.
De zee is 500 meter boven zeeniveau, schone plaats maar erg oud, elektriciteit is vaak uit de dozen dicht bij elkaar. Niet noodzakelijk geschikt voor kinderen. Personeel is vriendelijk en behulpzaam. Sanitaire voorzieningen zijn schoon maar oud. Mooi restaurant bij de ingang.
Steile oprit, Terrasvormig, naar het strand op Hauptstraße, OK voor een nacht. Heel vriendelijk maar heel rustiek. Niet geschikt voor kinderen.
Bij aankomst een zeer vriendelijke ontvangst (ook Duitstalig). Het complex is geweldig ingedeeld en goed gestructureerd. Mooi strand (ongeveer 500 m) voetpad. Sanitair erg goed en meer dan genoeg plezier voor kinderen. Winkel volledig voldoende. Elektriciteit 10A. Helaas ontdekten we deze plek aan het einde anders zouden we hier langer zijn gebleven.