@AndiF
- 1962
- Bürsten Aviano
- Integraal
Juni 2026
De camping is prima voor één nacht. De indeling is goed, zelfs voor campers van verschillende groottes. Helaas is er niemand die de camping organiseert, waardoor kleinere campers plaatsen innemen die eigenlijk voor grotere bedoeld zijn. De sanitaire voorzieningen zijn te klein voor het aantal bezoekers. Bij volledige bezetting zijn er slechts drie douches en vier toiletten voor ongeveer 100 personen. Het zogenaamde "zwemmeer" is in werkelijkheid een vervuilde vijver; zwemmen hierin wordt om gezondheidsredenen afgeraden. De prijs van € 27 per nacht, inclusief elektriciteit (16A), is redelijk. ...
Na herhaalde pogingen om contact met hen op te nemen via e-mail/sms, heb ik na enkele weken nog steeds geen reactie ontvangen. De service en klantenservice laten te wensen over.
Na herhaalde pogingen om contact met hen op te nemen en navragen via e-mail, heb ik na enkele weken nog steeds geen reactie ontvangen. De service en klantenzorg laten te wensen over.
Maart 2026
Een foto toegevoegd aan een locatie · 6 maanden geleden

Prijscategorieën 3e plaats. Grijs zonder alles 14 euro. Vergelijkingsplaatsen zijn gratis. Elke begraafplaats ligt op een idyllische locatie en is gratis toegankelijk. Blauw 19 eu + elektriciteit 5 euro voor 5 kW. Water kost extra. Rode staanplaatsen, 29 Eu + elektriciteit minimaal 5 Eu + toilet, douche wat ook 1 euro extra kost, dus voor 2 personen totaal. De gemiddelde prijs ligt rond de 40 euro per persoon. CP dichtbij zonder beperkingen, met meer comfort en goedkoper. Vijver vol muggen op het terrein.
2022

2021
2 foto's toegevoegd · ongeveer 5 jaar geleden

Prijs prestatie top. Perfecte plek voor excursies en waterwandelingen. Ook prima als tussenstop. Zeer vriendelijke en beleefde exploitant. We komen hier nog lang terug. Het menu is overzichtelijk en goedkoop en van goede kwaliteit. Schoon en netjes sanitair. Over het geheel genomen zeer aan te bevelen.