@Anding
- 2019
Schoon en vrij. Waterkraan buiten, met één druk op de knop ca. 5 liter in je eigen gieter
Super leuke plek. Met gratis stroomvoorziening. Qua FairPlay zou je in het restaurant moeten eten als je de ruimte gebruikt. Maar het eten is het zeker waard, erg lekker en relatief goedkoop. Absoluut om te suggereren.
Heel mooi, heel schoon. Manager ook erg aardig en knap. WLAN gratis. Wasmachine 50 kronen inclusief wasmiddel. Douches gratis. Graag weer
Helaas momenteel gesloten vanwege een grote bouwplaats
Erg mooie plek. Er is de mogelijkheid om gratis vers water te bunkeren en grijs water te lozen. Tegen een kleine meerprijs kunt u ook uw chemisch toilet legen. Er is elektriciteit voor elektrische auto's en een tankstation voor anderen. Er is ook een jokermarkt. Vanuit de rustruimte heb je een heel mooi uitzicht.
Heel mooi en absoluut kalm. Afvoer van grijs water is alleen indirect mogelijk met emmers. De ingang bevindt zich naast de brandweerkazerne en is 's avonds gemakkelijk over het hoofd te zien. SAT-ontvangst gedeeltelijk slecht vanwege bomen
Fijne rustige plek. Momenteel zelfs gratis omdat het binnenzwembad gesloten is. Relatief zelfs, je hebt niet per se wiggen nodig.