@Andre-warder
- 2004
Je voelt je meteen welkom bij de eigenaar. Mooie rustige camperplaats met een groot grasveld dat kort gemaaid is. Geen wc, maar wel een buitendouche. Wandelen en fietsen in de directe omgeving.
Geen aanduiding waar de camping is. De receptie was goed verborgen. Ook geen andere gasten gezien.
Een mooie rustige plaats voor een overnachting. Aan een rustig weggetje, hoog in de bergen. Geen toilet.
De parkeerplaats voor campers niet gevonden op dit adres. ook in de omgeving bij het busstation gezocht.
De camping is slecht te vinden. er staat geen bord langs de weg, daardoor stoppen en zoeken wat een gevaarlijke verkeerssituatie opleverde.
inclusief stroom kost het nu €15.
Als je geen Deens kan lezen is het lastig uit te zoeken hoe en waar je een toegangskaartje kan kopen voor deze cp. Ook het geautomatiseerde betalingssysteem bleek ingewikkeld en zelfs met hulp van andere gasten bleek het nog moeilijk. Daardoor hebben we te veel geld betaald en niets terug gestort gekregen, terwijl we daar wel recht op zouden hebben. De plaats was wel mooi.
Vriendelijke eigenaar. Nette camping met ruime plaatsen. Ook fijn voor kinderen. Het Strandingsmuseum St. George bij Thorsminde op fietsafstand, is indrukwekkend en zeker een bezoek waard.