@Andre1970
- 2021
- Fiat Ducato
- 2017
- Buscamper
Een prima camping en een van de weinige die open zijn in de winter en dan ook nog het sanitair open is😊 Heerlijk sanitair en schoon. Vriendelijk ontvangst door de dame in de receptie. Dorpje niet veel aan.
Top plek en dicht bij het centrum van Lourdes. Water en elektriciteit en water lozen. Moet je wel voor betalen. Parking kost 10 euro, voor 12 uur stroom kost 5 euro. Stonden heerlijk rustig in de nacht. Let op bij aanrijden camping is lastig. Google Maps stuurt je verkeert wij zijn bij bord verboden in te rijden gewoon erin gereden en de weg is breed zat. Weet mag niet maar de andere weg was niet te vinden via Google Maps.
Prima plek om te staan vlak bij het mooie dorpje. Je kan er niet douchen en er zijn geen toiletten. Je kan wel water pakken er is stroom je kan vuilwater en toilet dumpen. Kost 14 euro en betalen via QR.
Wat een mooie en rustige CP. Alles aanwezig en sanitair zeer schoon en netjes. Grote plekken en stroom en water op de plaats. Zeer vriendelijk personeel! Kortom een mooie plek om te staan.
We zijn hier gekomen omdat alles was volgeboekt. Je heb hier weliswaar geen faciliteiten maar je staat hier vlak bij het leuke stadje Dénia wat echt de moeite is om te bekijken en je heb er een keur aan restaurants. In de nacht was het bij ons muis stil en je staat er echt veilig. Parking kosten zijn per 24 uur ,15 euro.
Wat een heerlijke camping. Grote plekken en water op de plek en stroom. Sanitair helemaal top! Lieve en behulpzame mensen aan de receptie. We betaalde 33 euro per nacht dus een goede prijs. De bus stopt voor de deur naar Valencia.
Goede camping met alles er op en eraan. Vriendelijke mensen bij de receptie. Sanitair helemaal goed! Wel een erg grote camping maar wel open in de winter.
Leuke plek om te staan. Verwacht er niet teveel van. Geen sanitair maar je kan wel water pakken en vuil water dumpen. Op loop afstand van het dorpje. In de ochtend komt de politie het geld innen.
Prima plek om een nacht te staan. Wij stonden hier een nacht maar sanitair en water was afgesloten. Konden ook niet de camping af omdat de boom niet over ging🥴. Dus prima voor een nacht.
Prima plek voor doorreis. Kan je camper gewoon neerzetten en de volgende dag 20 euro betalen. Sanitair is niet veel maar was wel schoon. Eten daar is lekker en veel😊
Een heerlijke camping met alles er op en er aan. Sanitair gedateerd maar wel schoon. Ruime plekken en 15 min lopen naar het dorpje om daar lekker te eten. Geen 5 Sterren omdat ik hem erg duur vind😊
Heerlijk plek midden in de natuur. Lekker rustige camping. Sanitair helemaal prima en de mensen daar zijn heel vriendelijk. Vind ze wel erg duur maar dat is een keuze😊 daarom geen 5 sterren.
Een prima camping met mooie plaatsen en ruim. Sanitair gedateerd maar gelukkig wel schoon. Direct aan het strand waar altijd een windje staat. Dorp ook zeker het bezoeken waard.
Als deze camping het nieuwe normaal is dan stop ik met kamperen. Ik schrijf echt van alle campings reviews en bijna alle zijn positief maar van deze kon ik echt niets positiefs vinden. Hutje aan mutje je kon net je tafeltje buiten zetten. Alles was modder maar kon de eigenaar ook niets aan doen. Maar te zwijgen over het sanitair dat was ronduit vies! Hadden een plek aan zee maar die zag je niet maar wel 10 euro meer betalen. Ga hier niet heen!
Echt een prima camping. Sanitair vond ik wel erg slecht. Ruime plekken en een zeer rustige camping met een ontzettende vriendelijke mevrouw bij de receptie😊
Ik vond deze camping echt niet veel aan. Plekken zijn wel groot maar weinig sfeer en het sanitair vond ik ronduit vies. Strand is wel op loopafstand en een leuk strand met een paar strandtenten.
Heerlijke camping in de natuur. Je komt hier puur voor de rust dus niets hoeft. Zeer vriendelijke eigenaar die heerlijk eten maakte en in de ochtend lagen onze broodjes op de tafel bij de camper😊. We betaalde voor een plaats met broodjes in de ochtend en warm eten 55 euro waar vind je dat nog! Kortom een mooie maar zeer rustige camping!
Rommelig camping maar wel met alle gemakken van een grote camping. Sanitair helemaal prima. Calvi op loop afstand en zeker het bezoeken waard.
Leuke plek om een nacht te staan. Mensen zijn vriendelijk en het sanitair is netjes en schoon. Hebben wijnproeverij gedaan en gedineerd en het was helemaal prima. Dus zeker een aanrader als je van wijn en eten houd😊
Goede camping van alle gemakken voorzien. Goed sanitair en vrij grote plekken om te staan. Kortom een aanrader
Wat een leuke camping aan de Meije. Mooi sanitair en lekker schoon. Leuk ontvangst door de eigenaar. De camping oogt beetje rommelig maar wel leuk. Veel leuke fietsroutes in de buurt.
Sitecode: 92095
Een heerlijke camperplaats met alles er op en er aan. Wij hadden een mooi plekje met wijds uitzicht. Sanitair was schoon en goed. Als je er naartoe denk je industrieterrein maar komt goed😉
Wat een heerlijk plekje midden in de natuur met ultieme rust. Micheal en Wendy zijn hele sympathieke mensen en snappen hoe je de mensen naar het zin maakt. Sanitair is echt top en schoon! Het inchecken is echt geweldig en eenvoudig. Mooie fietstochten in de buurt en op fiets afstand van Ootmarsum. Dus kortom echt een top plek!
Mooi plekje om te staan. Vriendelijk ontvangst en in de omgeving veel wandel en fietsroutes. Sanitair prima en schoon.
Wat een heerlijk plekje bij de boer. Lekker rustig en mooie camper plekken. Vlak in de buurt mooie natuurgebieden om te lopen of te fietsen, echt een aanrader.
Wat een top camping, echt alles aanwezig en schoon sanitair. Zeer vriendelijke mensen. Het restaurant is ook top, lekker eten met vriendelijke bediening.
Mooie en rustige camping. Mooi sanitair met alle faciliteiten aanwezig. Echt een aanrader!
Sitecode: 81920
Leuke camping en rustige camping. Sanitair was schoon maar wel erg klein. Voor de rest alles aanwezig. 10 min fietsen naar Görlitz, leuk en verrassend dorp!
Ik vond het een prima camping dicht bij Krakau. Plekken zijn prima en water en stroom op de plek aanwezig. Binnen 20 min met de fiets in het centrum, echt een super leuke stad met veel historie. Echter groot nadeel van de camping vind ik het sanitair dat is echt verouderd en aan vervanging toe. Voor 3 nachten met stroom betaalde wij omgerekend 110 euro.
Een fijn plekje dicht bij de stad. Wel erg veel lawaai van de weg en de omgeving maar ja je staat dicht bij een stad. Sanitair is prima, mag wel wat beter worden schoon gemaakt. Je zit binnen goed half uur in het centrum van Berlin met de fiets. Vind alleen de camping heel erg duur maar dat is vaak met een camping dicht bij een stad. Voor 2 nachten 105 euro met stroom.
Prima plek voor een doorreis, centrum op loopafstand
Ik snap echt helemaal niets van de recensies van een aantal mensen. Het is een zeer nette camping met zeer behulpzamen mensen! Sanitair is zeer schoon en modern! De plekken zijn gewoon ruim en bij sommige plekken ligt er een vlonder voor als het nat is. En sommige zeuren over het geld, als je het te duur vind kom dan niet! En over het erg schuin staan, het blijft ook een beetje kamperen boek dan een hotelkamer.
Sitecode: 20532
Ik vind het niet een erg nette camping, ziet er erg rommelig uit. Mag zelf plekje uitzoeken en de meneer die ons hielp was erg behulpzaam. Beetje jammer van de douche, maar 4 min douchen voor 10 kronen en hij was koud, een verbeter puntje. Maar voor de rest een mooi plekje met mooi uitzicht!
Wat een ontzettend leuke plek om te staan. Wij stonden er met 25 graden en er is een strandje hier. Er is stroom en een douche, wel betalen met GoMarina. Echt een leuk plekje!
Mooie camping met grote plekken. Sanitair is echt prima en alle faciliteiten aanwezig voor de camper. Vind hem wel aan de prijs, 400 kr met stroom en 2 douche muntjes maar is het wel waard.
Lieve mensen als jullie hier in de buurt zijn ga eens langs! Ontzettend leuke camping met mooi uitzicht op het fjord. Sanitair is echt heerlijk schoon en mooi. De eigenaar is een zeer vriendelijke man. Je kan heerlijk lopen, hike van 2,5 km naar het einde van het eiland. Voor kinderen is ook genoeg te doen.
Wat een fijn plekje. Heerlijk rustig aan het fjord. Picknick tafel aanwezig en een toilet. Als je wilt kan je ook lekker zwemmen.
Mooie voorziening voor campers, water lozen en er zijn toiletten die heel goed worden bij gehouden. Als je aan het water staat kijk je uit over het fjord. Je kan diversen wandelingen doen in de buurt.
Mooie plek aan de haven met stroom en je kan water pakken. Voor de rest niet veel te beleven. Je moet 250 KR betalen.
De parking waar je staat is niet spectaculair maar is wel gratis. Er kunnen echt heel veel campers staan. Je kunt er zo lang staan als je wilt. Je heb er 2 toiletten en afvalbakken.
Sitecode: 20914
Wat een heerlijke camping om te vertoeven. Net en modern sanitair. Vond hem wel wat aan de prijs maar daar krijg je ook wat voor.
Ik vind dit echt vergane glorie. Sanitair mag dan gedateerd zijn(wat zeker niet erg is)maar het moet wel allemaal heel zijn maar is veel stuk en met een douche gordijn dus weinig privacy. Ik vind 340 kr echt teveel geld voor deze camping! Er zijn voor dat geld zijn er veel betere campings.
Nou idd wat een ontzettende leuke plek om te staan! Er is zelf een wc bij en je kunt je afval weggooien. Je staat mooi langs de rivier en heerlijk stil. Je kunt ook hout pakken om een vuurtje te stokken wat wil je nog meer voor 0 euro😀
Leuke en mooie camping op een mooie locatie aan het meer. Sanitair is echt top en modern! Zeer vriendelijke mensen bij de receptie. Echt een aanrader.
Wat een erg leuk en rustig plekje bij de rivier. Hebben online gereserveerd en dat gaat echt prima en omdat we later aan kwamen dan 17.00(dan gaat de receptie dicht) 200 kr Alles aanwezig en net sanitair! Aanrader.
Ik vind het helemaal niets maar je hebt weinig keus hier rond de stad Kopenhagen Het is gehorig in de avond! Sanitair is wel prima te doen maar word niet echt schoon gemaakt. Kortom voor 1 nacht is zeker te doen.
We zijn er nu voor het 2 de jaar en het was weer fantastisch. Mooi uitzicht als je achter staat sanitair is super schoon. Kom zeker volgend jaar weer terug!
Heerlijk weekend gestaan hier. Prachtig rustige plek met mooi uitzicht. Volop wandelen in de omgeving en op fietsafstand van Gouda. Hele vriendelijke eigenaren en alles wat je nodig hebt is aanwezig. Wij komen terug!
Sitecode: 19390
Wat een top plekje met waanzinnig uitzicht! Gewoon bij de boer op het terrein. Met stroom ben je 10 euro kwijt en water kost 2 euro. Heerlijk rustig en op wandel afstand een lekker restaurantje. Top plek!
Wat een heerlijk en rustig plekje met verwarmd sanitair die schoon is. Je kan eten in het hotel of ontbijten en is allemaal zeer verzorgd. Esther en Bart zijn super vriendelijke mensen die je graag van dienst zijn! We komen zeker een keer terug en veel geluk met jullie droom!
Ook weer een top plekje langs de Ardes. Sanitair was dicht anders had hij 5 sterren gehad maar dat weet je in de winter. Je loopt zo naar het dorpje. Schoon water en grijs water lozen zit in de prijs in.
Wat een leuk plekje dicht bij het centrum van Uzés. Je hoeft er niet voor te betalen maar is wel zo netjes om iets te kopen in de winkel. Kan water pakken vuil weggooien water lossen maar er is geen stroom, in ons geval geen probleem. Top plekje
Sitecode: 20511
Super leuke camping met vriendelijke ontvangst. Net sanitair en redelijke ruime plekken. Leuk om sanary sur mer te lopen echt een leuk dorpje. is ongeveer 20 min lopen maar zeer aan te raden. Super markt 5 min lopen.
Zijn voor de 2 keer hier en het is weer goed. Erg blij dat er toch nog campings open zijn in de winter periode want die zijn er niet erg veel. Camping in van alle gemakken voorzien.
Prima CP in een leuk en gezellig dorpje. Ziet er wel wat vervallen uit met het sanitair gebouw dat gesloten is maar plekken zijn top. Geen sanitair dus maar dat weet je in de winter periode.
Leuke CP om te staan. Verharde plekken en net en schoon sanitair kortom super om een paar dagen te staan. Van hier uit kan je leuk de Biesbosch ontdekken met de fiets, pontje vlakbij maar die vaart maar tot eind september dus een klein stukje omfietsen😀
Wat een leuke plek om te staan midden in de natuur! Erg vriendelijk onthaal en erg behulpzaam. Sanitair goed en schoon. Plekken zijn ruim en beschut. Dan moet je wel op de camping staan want de camper plekken vond ik niet zoveel aan en geen beschutting. In de buurt lekker fietsen en wandelen.
Wat een leuke plek aan de rivier. Heerlijk rustig soms hoor je de weg ertegen over maar niet storend. Sanitair is prima maar waar ik me wel erg aan stoor is dat je 50 euro cent voor 3 min moet betalen. De camping is al redelijk aan de prijs dus…….. Je kan geen grijs water lozen. Maar voor de rest een fijne camping.
Wat een heerlijke camping. Schoon sanitair ruime plekken en lekker aan het riviertje! Een camping van jong tot oud en erg gezellig als je een beetje van reuring houd. Fietsen in de omgeving is niet aan te raden maar er zijn wel wandelroutes. Kortom een top camping.
Voor een nacht is hij prima! Lekker rustige camping. Sanitair prima en bij aanmelden uiterst vriendelijke dame.
Wat een prachtige camping langs de rivier, heerlijk rustig. Sanitair is modern en zeer schoon. Er is een broodjes service en zijn erg lekker en vers. De eigenaar hier snapt hoe je een camping runt en de mensen naar hun zin maakt, echt top! De aan rij route is smal maar echt wel te doen. Als je komt van de kant van de Lidl, probeer dan niet de bocht naar links te maken maar rij rechtdoor en draai even in het dorpje.
Wat een leuk plekje in het mooie Limburg. Mooi uitzicht en ruime plekken. Het sanitair is wel oud maar zeer schoon. Vriendelijk ontvangst van de eigenaresse. Gewoon een leuk plekje om een paar dagen te staan. En veel mooie fiets en wandel routes.
Wat een ontzettend leuke en rustige camping midden in de natuur. Alles aanwezig en lekker schone sanitair. Zeer vriendelijke eigenaresse. En zeer leuk fietsen en wandelen in de omgeving. Een aanrader als je van rust en natuur houd.
Wat hebben wij hier een ontzettend leuk weekend gehad. John en Mirjam zijn zeer gastvrije en behulpzaam. Camper plekken zijn ruim met mooi uitzicht. Sanitair is heerlijk schoon en modern. Je kan lekker rond lopen over de boerderij, echt heel leuk. Als je in de buurt bent moet je zeker een keer langs gaan!
Wat een heerlijke rustig camping met prachtig uitzicht. Weekend gestaan en was een top plekje. Sanitair schoon en mooi en de mensen waren echt super vriendelijk! Echt een aanrader als je van rust en natuur houd.
Een heerlijk rustige camping. Sanitair is echt super schoon en netjes! Mooie fiets routes in de buurt en natuurlijk een bezoek aan de hertog Jan!
Een echt mooie camping en ademt echt sfeer uit en de ligging is prachtig. Het sanitair is oud en gedateerd maar wel schoon. De dame bij aankomst was niet erg gastvrij maar zeker niet onvriendelijk. Ik vind wel de prijs van de camping erg hoog en een muntje voor de douche(1 euro voor 5 min) beetje jammer. Daarom voor mij 3 sterren.
Ontzettend mooie camping erg verzorgd! Mooi en schoon sanitair. Mooi camper plekken zeer ruim en netjes! Het enige min puntje vind ik het geluid van de snelweg. Is zeker niet erg hard maar je hoort hem wel denk ook dat wij er waren de wind verkeerd stond. Kortom een aanrader!
Een fijne camping voor een nacht. Sanitair is echt super en je kan bij het restaurant eten. De camping is wel erg duur daarom geen 5 sterren.
Sitecode: 20392
Wat een zeer leuke mini Camping met zeer vriendelijke eigenaren. Schoon sanitair en alles is aanwezig. Grote plaatsen en stroom aanwezig. Echt een aanrader.
Wat een leuk plekje boven in het dorpjePatersberg met mooi uitzicht op de Rijn. Je staat er heerlijk rustig. Geen voorzieningen.
Het is zeker een prima camping voor één nacht! Alle voorzieningen zijn aanwezig. Camping is zeker niet goedkoop maar welke camping is dat nog wel!
Leuke stads camping met alles wat je nodig hebt. Lekker neerzetten waar je wilt daarom lijkt het een beetje chaotisch. Sanitair is prima en je kan er lekker eten.
Echt een prima CP. Zeer vriendelijke mensen en je kan er heerlijk eten. Sanitair is echt super mooi en schoon! Ruime plekken! Enige min punt is de snelweg, die hoor je s’morgens erg goed, vind ik persoonlijk jammer daarom 4 sterren.
Zeer nette en schone camping met royale plaatsen. Sanitair prima in orde echt een top camping. In het dorp kan je elektrische Mountainbikes huren en je heb echt te gekke routes de berg op. Je kan ook met de gondel naar boven, zit naast de camping. Prijs klopt niet meer we betaalde 32,60 en de stroom betaal je per Kw.
Wat een super fijn plekje! Lekker rustig en ruime plekken. Mooi sanitair maar enige puntje vind ik de afwas daarvoor moet je een munten betalen en de camping is niet echt goedkoop dus daardoor geen 5 sterren. Trein stationnetje voor de deur maar daar heb je geen last van.
Prima CP om te staan. Kosten 10 euro maar geen stroom. Camping er naast zou ik beter aanraden omdat je daar alle faciliteiten hebt en maar 4 euro meer betaald. Mooi uitzicht over het meer.
Een heerlijke rustig camping! Net sanitair en ruime plaatsen. Ik geef 4 sterren wat ik vind hem wel wat duur. Maar voor de rest echt een prima camping.
Wat een leuk plekje met een mooie tuin en heel veel kikkers😀. Zeer vriendelijke eigenaar! Sanitair is prima! Komen we zeker een keer terug.
Wat een fijn plekje om te zijn, heerlijk rustig. Zeer vriendelijke mensen en behulpzaam. Sanitair is ook fantastisch, nieuw en heerlijk schoon. Royale plekken om te staan. kortom een leuke plek om een paar daagjes door te brengen.
Ik vond het echt een leuke camping in een verrassend mooi gebied. sanitair was echt prima en het personeel was er vriendelijk. Er zit ook een leuk restaurant bij waar je heerlijk kan eten. Alles is wel een beetje gedateerd maar echt prima! Het enige min puntje vind ik dat hij wel aan de prijs is, voor 2 nachten was ik 65 met stroom en dan moet je nog wel douche muntjes kopen en die zijn ook €1.50. Kortom echt een mooi plekje!
Wat een ontzettend leuke kleine boerderij camping. Zeer vriendelijke eigenaar waarmee erg leuk een praatje mee kan maken en passie heeft voor wat hij doet! Sanitair is helemaal prima. Je kan vanaf daar leuk naar Utrecht fietsen. Echt een aanrader!
Super fijne camperplaatsen. Zeer net sanitair en alles perfect geregeld. En een hele vriendelijke mevrouw echt een top plek.
Hier word je heel gelukkig van! Mooi uitzicht en rust!
Sitecode: 1936
Prima plek om nacht door te brengen. Dorpje Prayssac op loop afstand. Geen voorzieningen op de CP
Pracht plekje is dit. Als je van rust houd en natuur is dit echt de plek. Zeer vriendelijke mensen en gastvrij. Plek is gratis en de stroom en het water en lossen moet je betalen in totaal 6 euro. Echt een aanrader!
Nette camperplaats met grote plekken. Sanitair is gedateerd maar schoon. Lekker rustig in de nacht. En de prijs is ook aantrekkelijk, 12 euro voor 2 personen voor een nacht.
Wat een leuke camper plaats. Geen voorzieningen en nu is het zwembad en douches dicht door extreme hoge energie kosten. Leuk voor een nacht en de plaatse bevolking is zeer vriendelijk!
Leuke camping in de buurt van Dresden(4km) Schoon sanitair en goede plaatsen, misschien een beetje scheef maar goed te doen met een paar oprij blokken. Snel in de stad met bus 66 en bij de receptie kan je een bus kaart kopen voor de hele dag. Echt een aanrader
Een mooie schone camping met grote plaatsen. Goed en schoon sanitair! Lozen grijs water, schoon water en chemische toilet lozen gratis. Goed te doen om met de fiets naar Berlijn en zeker Potsdam. Geef hem geen 5sterren omdat ik hem wel erg duur vind met 37,50 met stroom met 2 personen per nacht. Maar zeker een aanrader.
Wat een ontzettend leuke camping. Eigenaar is een chille man en er heerst een relaxte sfeer. Ruime plekken en het sanitair is helemaal top! Kan schoon water pakken en chemische toilet lozen. Top camping!
Een prima camper stop maar zeker niet bijzonder. Sanitair schoon en modern. Gratis grijs water lozen, water een euro. Lossen chemische toilet 2euro. Kortom een prima plek om een nacht te zijn.
Leuke camping aan de Elbe. Van hier kan je goed naar de stad van Hamburg fietsen of met de bus want de bushalte is 200 meter verderop. Sanitair is goed en schoon maar wel wat weinig en douchen kost 1 euro. En in het restaurant kan je lekker eten.
Wat een heerlijke plek om te zijn. Heerlijk rustig en ruime plekken. Zeer schoon sanitair kortom een heerlijk plekje om te zijn met zeer vriendelijke eigenaresse!
Wat een leuke boerderij camping. Een super leuk ontvangst van boer Aad! Wij hebben hier 2 weken gestaan en het was echt super leuk. Je kan hier grijs water lossen schoon water pakken en stroom. Echt een aanrader om hier heen te gaan. Je kan hier erg mooi fietsen in de omgeving.
Leuke schone camping met ruime plekken. Vriendelijke ontvangst. Schone douche en toiletten. Ik betaalde met stroom 27£ voor camper met 2 personen. Echt een aanrader.
Voor campers niet aan te raden. Toegangs weg over brug erg smal. Hebben geen stroom, chemische toilet en grijs water lossen. Wel ontzettend aardige mensen en verwezen ons een paar mijl richting Glasgow aan. Ze hebben zelf voor ons gebeld of er plek was. Voor als je alleen een tent hebt is het een super leuke camping.
Mooi camping aan de zee met schitterend uitzicht! Goed sanitair. Wij betaalde 25 euro zonder stroom want dat hebben ze niet.
Super aardige meneer verwelkomde ons. Camping is netjes en ruime plekken. Sanitair is netjes en schoon. Wij betaalde 27 euro met stroom tot nu de goedkoopste in Schotland. Beneden de berg een schattig leuk dorpje waar ook een veerpont vertrekt.
Leuke plek om te overnachten. Geen voorzieningen. Tip als over het bruggetje rijd zie je recht de parkeerplaatsen maar je gaat links dan zie gelijk een klein plekje recht.
Mooie schone parkeerplaats. Wc aanwezig maar zijn niet schoon. Je kunt een leuke wandeling maken om de rivier met de watervallen. En het is in de nacht lekker rustig, je hoort alleen de waterval.
Mooie en schone camping. Sanitair wel oud maar schoon. Vond de plaats waar we stonden wat klein maar zeker te doen. Hij is wel aardig aan de prijs(33,50 met stroom) maar goed het zijn sky prijzen.
Ik vond de camping niet veel aan. Het was sfeerloos en het sanitair was oud en niet schoon en de douche was koud. En dat voor 32 pond(met Electra)mag je wel wat meer verwachten.
Mooi en schone camping. Zeer vriendelijke eigenaar. Sanitair schoon en modern. Alleen de WiFi was zeer slecht. Normaal vind ik dat niet erg maar als je daar nul bereik hebt is dat wel vervelend.
Mooi en schone camping. Sanitair prima in orde en schoon. goede verharde plekken voor de camper. Top plekje om te staan.
Ik vond het een sfeerloze camping. Ik vond de sanitair oud en krakkemikkig! Ging douche maar de douche was zo heet dat je er niet onder kon staan en hij had een druk knop dus kouder zetten ging niet. En vond het ook niet schoon. Het uitzicht was wel weer fantastisch en dat is ook een grote pluspunt.
Wat een leuke plek om de nacht door te brengen. Geen voorzieningen(toilet is gesloten). Onwijs mooi uitzicht over de zee en de vuurtoren. Leuke wandeling dus echt een top plek! Echt een aanrader als je de NC 500 doet.
Leuke kleinschalige camping. Gedateerd sanitair maar wel schoon en netjes. Toegangs weg is prima alleen de brug is smal maar zeker te doen met een camper. Ik moest 27,30 met stroom betalen wel met vertoon NKC kaart. Kortom een leuke fijne camping.
Wat een te gekke plek midden in de natuur! Je kan hier mooi wandelen en lekker rustig slapen! Geen voorzieningen.
Mooie camping aan de voet van trossachs. Zeer schone en nette moderne sanitair. Ruime plaatsen voorzien van stroom en water. Op loop afstand een dorp maar verwacht er niet te veel van.
Fijne en rustige camping. Wel verouderd sanitair maar wel schoon. Schoon water en grijs water lossen en chemische toilet. Kortom een fijn plekje midden in de natuur.
Leuke nette camping op de boerderij. Sanitair is schoon en netjes. Je mag lekker vrij over de boerderij lopen. Lekker rustig en midden in de natuur. Echt een aanrader.
Wat een leuke boerderij camping midden op het platteland tussen de koeien en schapen. Zeer rustige en schone camping. Echt een aanrader die van natuur en rust houden. Sanitair is schoon en prima(heerlijke douche)
Wat een heerlijke en rustige camping! Super aardige eigenaren kregen gelijk een kopje koffie en wat lekkers voor mijn vrouw want die was jarig. Mooie ruime plekken en het sanitair was super schoon. Veel fiets routes en wandelroutes in de buurt. Wij komen hier zeker weer terug!
Leuke kleine camping. Erg rustig en mooi.. Erg schoon sanitair en alles aanwezig. Echt een aanrader!
Super leuk plekje! Met een zeer vriendelijke eigenaar. Zeer schone en moderne sanitair. Kortom echt een leuk plekje.
Aardige eigenaar zeer vriendelijk. Hadden gebeld maar was vol maar heeft toch nog een plekje vrij gemaakt voor ons. Sanitair was goed en netjes.
Mooi en nette camping. Verharde plateau plekken met zeer mooi uitzicht. Sanitair schoon en modern.
Wat een leuke plek! Zeer vriendelijke eigenaar waar je gratis op zijn terrein mag staan, waar maak je dat nog mee! Je moet alleen 3 euro betalen voor stroom. Mooi wandelen in de omgeving en dan gaat de hond van de eigenaar gezellig met je mee, zo een lieve hond. Super plek om te staan en s’nachts een prachtige sterrenhemel!
Nette plek voor een overnachting. Kost 10 euro met stroom. Je kan schoon water pakken en grijs water lossen.
was een nette camping met redelijke plekken. Netjes sanitair en kan niet je grijs water lossen wel schoon water en chemische toilet lossen. 26 euro betaald voor 1 nacht.
Wat een onwijze leuke plek om te staan. Kost 5 euro maar als je wijn haalt kost het niets. Je staat letterlijk tussen de wijnranken. Mooi uitzicht en lekker rustig en vredig. Top plek!
Ik zeg het niet snel maar ik vond dit echt helemaal niets! Bij aankomst geen sympathiek man bij de receptie toen was al een beetje de toon gezet! Zeer kleine plaatsen! Sanitair was bij de mannen erg vies! Bij betalen kregen we geen bon maar een zelf gebakken briefje, houden zeker niet van belasting betalen😀 Kortom ik vond het helemaal niets!
Leuke rustige camping met modern en schoon sanitair en een zwembad. Super leuke eigenaar, altijd even vriendelijk en komt langs met snaps😀
Wat een gave plek om een paar dagen door te brengen. Gratis parkeren, gratis wifi en stroom. waar vind je dat nog? Mooi rustig midden tussen de bergen dat is wat Kamperen inhoud. Echt een aanrader
Mooi camping met mooi en zeer schoon sanitair. Mag gewoon je eigen plekje uitzoeken en de plekken zijn lekker beschut. Pendelbus naar de meren gratis. Camping is wel erg duur maar zeker de moeite waard.
Leuke kleine camping. Gedateerde sanitair maar wel redelijk schoon. Kwamen aan en de eigenaar vroeg of we wilde reserveren voor het eten en dat wilde wel wel. Moesten kiezen uit vis of vlees, en het was een vast menu. Eenmaal aan tafel was het eten verrukkelijk maar wel dik aan de prijs voor Kroatië’s begrippen(105euro) hebben voor 2 nachten 60 euro betaald voor de camping, ook niet echt goedkoop.
echt een mega camping met mobilhome. als je er van houd is het een mooie camping met mooi en schoon sanitair. voor ons was het te massaal.
Leuke camping met grote plaatsen lekker in het bos. De terrassen zijn wel erg scheef dus wat moeite om de camper recht te krijgen. Ik vond het sanitair wat minder schoon maar veel ruimte om je was te doen. Dus met veel plus punten vind ik de camping de moeite waard. De prijs was 25 euro all in.
leuke en rustige camping waar je niet veel van hoeft te verwachten maar is zeker prima voor 2 daagjes!
Mooie camping. schoon sanitair en modern. super snelle WiFi aanwezig zit in de prijs inbegrepen.
Leuke camping aan het meer. goede voorzieningen, schoon en netjes. en een goede prijs, rond de 25 euro per nacht.
leuke plek en mooie omgeving