@AndreAddicks
- 2022
September 2026
Een locatie beoordeeld · 16 dagen geleden
Geen app nodig om binnen te komen. Kies de juiste taal, kies "op papier" en volg de stappen. Je krijgt een bon met qr code, die heb je nodig voor het water. Een levelsysteem of blokken zijn wel noodzakelijk. De plekken zijn ruim. Geen last gehad van de waterzuivering.
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Sitecode: 197879
Camperplek in juli 2026 geopend. Sanitair ziet er super uit. Nog weinig begroeiing. Ruime plekken. Op 4min lopen van het strand.
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 1 maand geleden

3 foto's toegevoegd · ongeveer 1 maand geleden

Een nieuwe locatie toegevoegd · ongeveer 1 maand geleden
Area de autocaravanes RiumarEen locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Prachtige camperplek in een olijfgaard. Er zijn 10 plekken aan een kunstmatige vijver. In het winkeltje zijn diverse biologische olijfoliën te koop. Nu eind augustus weinig last van muggen en vliegen. Vanaf de A68 afrit 100 en dan de groene borden Artajo volgen.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Hele mooie camperplek. €21 zonder stroom. Stroom €4 extra. Ruime gedeeltelijk verharde plekken. Camperplek is vrij nieuw en nog weinig beschutting. Sanitair prima en schoon (2x per dag schoonmaken) douches aan de kleine kant en weinig plek om je spullen droog neer te zetten. Matig warm water en bij de afwas kwam helemaal geen warm water. Ourense eenvoudig op de fiets te bereiken via het pad langs de rivier.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Mooie camperplek aan het water Ria de Pontevedra. Camperplek loopt snel vol. Op dit moment augustus 2026 is de loosplek/water inname gesloten. Officieel 18 plekken, maar er ruimte voor meer. Toen wij er stonden telde ik er al 27 en aan de straat kunnen er ook nog wel meer staan. Combarra, op 20 min lopen, is een leuk stadje om te bezoeken. Aan de haven staan traditionele graanschuurtjes op palen.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Betaalde camperplek €8 zonder voorzieningen, behalve afvalbak. s'middags komt de eigenaar geld ophalen. Erg vriendelijk en geeft ook aan waar de supermarkt op 800m is. Paar minuten lopen naar het strand of rotskust. Bij mooi weer prachtige zonsondergang en mooi uitzicht.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Hele vriendelijke ontvangst. Wij hadden niet gereserveerd maar mevrouw deed haar uiterste best om toch nog een plekje voor ons te regelen. Er was nog een plek zonder stroom, hellemaal prima voor ons. Voorzieningen basic, maar voldoende. s'nachts rustig. Op 10min fietsen van de cathedraal. Boodschappen op loopafstand.