@AndreBogerd
- 2021
September 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Prima doorreis camping. In t meertje kan je zwemmen, water staat wel erg laag door de droogte. Sanitair prima Bakker in t dorp. Naastgelegen zwembad is niet altijd open.
sluit me aan bij alle positieve revieuws hiervoor. perfecte doorreis camping, goed gezellig restaurant opvallend was dat veel mensen, ook wijzelf pas aankwamen na 17.30 en dat dat geen probleem was.
prima camping met een prima fietsroute naar Sarlat. heerlijk en schoon sanitair, en prima broodservice wij hadden ruime plek, maar er zijn ook minder ruime plekken. van het zwembad geen gebruik gemaakt. lekker brood om te bestellen bij de receptie. aanrader. wij betaalden 22 euro.per nacht.
perfecte plek, heerlijk sanitair bakkertje is op vakantie je komt alleen binnen via de code op de app van camping car
perfect plekje voor gratis overnachting, 3 plekken beschikbaar bakker is in augustus nog met vakantie
positief verrast door de camping, en de omgeving alles is erg netjes en schoon, en je hebt alles wat je nodig hebt om te fietsen is de omgeving fantastisch, veel bos en heide wij komen graag nog een terug!
prima overnachtingscamping, alles aanwezig wat je nodig hebt, en heel schoon tussen half 7 en half 9 savonds is er iemand om aan te betalen, en werden er zelfs frietjes gebakken oude maar heerlijke douche. wij betaalden 12.70, zonder stroom
let op, de navigatie stuurt je in een vreselijk smal weggetje, even verder rijd je wel makkelijk de camping op. prima camping, schoon sanitair zeer vriendelijke receptie. wij hebben genoten van het zwemmen in de ardeche aan de camping. we hadden nr 64, mooie plek. wij betaalden met stroom 32.50 p n.