@AndreKoppenol
Ruime, verharde plekken met mooi uitzicht over de weilanden. alle voorzieningen zijn inbegrepen, dus goede prijs/kwaliteitverhouding, naar mijn idee... Schoon sanitair en leuk restaurant met een enthousiaste havenmeester... aanrader!!!

Vriendelijk ontvangst, ruime plekken, iets gedateerd sanitair, maar zeer schoon (twee gebouwen). Watervallen lopend te bereiken. Wij zijn op de fiets naar Puy-de-Sancy gereden en daar met een gondel naar boven gegaan (allez-et-retour = retourtje, zoals wij dat kennen). Wandeling naar boven is ongeveer 1.5 uur, maar daar waren wij helaas wat laat voor. Aanrader: trap naar de top.... wauw, wat een uitzicht!

Mooie, rustige plek boven het dorp, gelen naast een begraafplaats. Afvalcontainer, loosplek en water à € 2,=. Verder geen voorzieningen. Verharde plekken, helemaal nieuw aangelegd. Goede verlichting + camera. Grot van Nichet op loopafstand. Supermarkt prima per fiets bereikbaar. Heerlijk gegeten in Givet bij Pizzeria Casa Mia, een aanrader!

Enthousiaste ontvangst en rondleiding door eigenaar. Liefde ligt echt bij alle dieren (zorg- en rescueboerderij). Wat een mooi en sociaal initiatief! Camperplekken zijn ruim, tussen de paarden. Doen de eigenaren vooral om kosten voor alle beestjes te kunnen dekken. Donaties of wat extra voor een nacht is meer dan welkom. Mooie omgeving om te fietsen en voor een heerlijke ijscoupe moet je bij Tropical in Zutendaal zijn!

Vriendelijke ontvangst! Mooie, ruime plekken met afscheiding; veel groen. Camping was zeer schoon, zo ook het sanitair. Douches waren fijn en warm en er was toiletpapier. Grote supermarkt op 3 minuten lopen. Geen zwembad op de camping, maar als je drie nachten blijft, kun je bij de receptie vrijkaartjes voor het naastgelegen zwembad krijgen. Mooie omgeving om te fietsen, aan voet van de Grand Ballon. Automuseum in Mulhouse is aanrader.

Prima plek, hartelijk ontvangst door Yvonne en haar vader. Zeer ruime plekken in de boomgaard. Indien gewenst onder de bomen. Camping is heel rustig, bijna oorverdovend stil. Maak een afspraak om met Yvonne mee te kunnen eten. Schijnt heel lekker te zijn (wij waren net te laat). Voor de fietsliefhebbers: de top van la Planche des Belles Filles is op 35 km, mooie route.

Mooiste plek waar we ooit hebben overnacht. Het uitzicht is fenomenaal, elke euro waard. Super gezellig met de andere camperaars die net zo overdonderd zijn van het uitzicht. Wij kwamen om 16.15 aan en werden naar het laagste vd 3 plateaus gewezen maar stiekem naar tweede gereden waar nog bijna niemand stond en we op de rand konden staan. Eerst zons ondergang bekeken en om half zes de 3 uur tour (route 101) gelopen waar je de zon ziet opkomen.
In 2019, voordat ze plek van het jaar waren hier helemaal alleen gestaan. In 2021 waren er nog maar 2 plekken beschikbaar. Veel mensen resereveren nu blijkt. Leuke plek om te overnachten. Ga eten in het klooster in Roggenburg. Schweinehachse voor te weinig geld 😜 Vergeet geen biertjes vanuit de brouwerij naar huis mee te nemen. Hutje waar men er vanuit gaat dat je eerlijk betaald voor wat je uit de koelkast haalt is top. Weg geeft wat lawaai

Prima camping met hele mooie plaatsen aan het meer. Sanitair goed en schoon. Hele vriendelijke receptie, ze lopen mee om de beschikbare plaatsen te laten zien en dat in het hoogseizoen

Geweldige locatie, heerlijk rustige plek iets naar achter. Geen enkel last van de weg. Super mooi en schoon sanitair eigenlijk prachtig sanitair. Op het bordje bij de ingang stond complet maar toch even naar de receptie gelopen en daar hadden ze toch nog een plek. Hele gave wandeling gemaakt om het eiland, zie foto's
Sitecode: 19244
Super rustige locatie. Heerlijk voor één overnachting. Waterval is grappig maar niet heel spectaculair. Geen voorzieningen

Hele mooie rustige plek. Alleen een toilet aanwezig. Enkele (4 volgens de receptie) plekken met stroom Vanaf half negen is Wild Trentino open en kun je raften, klimmen, down hill fietsen etc, etc. Wij waren hier met 3 tieners en die hebben een geweldige dag gehad.
Prima plek om de stad te bezoeken. Even goed naar de ingang zoeken, net voorbij het restaurant (wij stonden eerst bij de camper dealer vlak voor het restaurant). Op de fiets 7 km door parken langs de Po en je staat midden in Turijn. Schoon sanitair en alle voorzieningen aanwezig. Per plek ook een schoon waterpunt in de grond. Wel wat lawaai van de weg, maar bij een plek in een stad hoort dat ook.
Heerlijke uitvalbasis voor mooie beklimmingen. Helder zwemmeer met ligweide rondom op 15 minuten fietsen. Om 22.00 is de camping helemaal stil. Schoon sanitair, op loopafstand van het stadje. Mooie grote plekken met geweldig uitzicht op de bergen,.
Prima rustige plek op mooie locatie. Zonder enige voorziening
Zeer mooie en schone camping. Je mag op het hele terrein een plek zoeken voor je camper. Santair is ongelofelijk schoon. De treinwagon is de ontmoetingsplek. Mooie loungehoek met geweldige bbq. Kinderen konden hun tent onder het afdak van de loungehoek zetten. Top lokatie