@AndrePetra
- 2004
onbeschoft benaderd door wat ws de eigenaar is. Kwam zonder kloppen de camper binnen en sloeg de deur meerdere malen kei hard dicht. Stonden niet goed volgens hem en hadden per ongeluk door een stuurfout helaas een spoortje gemaakt. Vonden dit zeer intimiderend. moesten gelijk weg, hadden al betaald, maar hij had het hek al dicht gedaan. Weggaan is dan toch wat lastiger.
gras ziet er verzorgd uit sanitair is schoon maar wel zelf je wc rol meenemen en 50 eurocent voor het douchen en de afwas. Het is een camping zonder speciale camperplekken en koste ons zonder stroom met camper en 2 personen 23.70
Stonden al op de cp en hadden lekker gegeten toen bleek dat de cp gesloten was ivm een festival.. Dat stond nergens en ook bij het oprijden van de cp heeft niemand gereageerd dat wij niet konden blijven. Ivm dat wij alcohol hadden gedronken mochten wij na wat heen en weer gepraat blijven als wij maar voor 8 uur smorgens weg rijden. Melden moet je bij restaurant er tegenover. Ondanks eten kost cp 400kr. Prijzig voor Tsjechische begrippen.
Leuke plek, je staat op de p van het hrad dus laat aan komen of maandags want dan is alles dicht en heb je plek. Helaas geen uitzicht op de ruïne.
Leuke plek, wij stonden boven maar zijn toch vanwege de kou, eind september, en de wind weggegaan. Jammer dat je op beide plekken niet echt een mooi uitzicht hebt.
Leuke camping met zeer hulpvaardige en gezellige eigenaren. Er worden zelfs pizza's gehaald voor de aanwezige gasten die dat wilde eten. Zekers voor herhaling vatbaar. Leuk honden veldje waar ze lekker kunnen spelen helemaal top.
helaas de coördinaten kloppen niet leuk voor zomers om bovenop de piste uit te komen maar in de winter niet echt super. goede coördinaten zijn 50.406621, 12.984350. bij street van google zie je de stroomkasten naast het info gebouw staan. van de zomer hier ook geweest maar toen was alles dicht kon je ook nergens de piste op met de lift dus is dan eigenlijk alleen leuk voor wandelen en fietsen.
Mooie plek super rustig, mooie fietsomgeving.