@AndreRianne

6.36m
Fiat
Buscamper
Bezit

Prima camping, fantastisch sanitair (geheel vernieuwd). mooie zwembaden. Op fietsafstand van Vallon-pont-d’Arc. Zeker voor herhaling vatbaar. 23 euro pn all inn

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

geweldige rustige camping met fantastisch zwembad en sanitair. fietsroute over het schiereiland Murter is aan te bevelen. Met ACSI kaart 23 euro pn /2 pers.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Sitecode: 72012

super vriendelijk ontvangst, veel uitleg over de omgeving. geweldige locatie op 100 meter van het strand; sanitair eenvoudig maar schoon. €28 euro voor 2 pers. goede prijs/kwaliteitverhouding. fietsen naar la Granite Rose goed te doen met ebikes.

wat een fantastische plek, uitzicht op zee! Mooie wandeling naar Polkerris is zeer aan te raden. Zeldzaam mooi strandje!

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Prima camping op een prachtige locatie. Vriendelijke eigenaar en heel schoon sanitair.

Heel jammer maar het was niet mogelijk om er met een camper te staan.

prima overnachtingscammping! accepteert wel ACSI kaart.

Goede camping met prachtig zwembad. Verouderd toiletgebouw maar wel schoon. Mooie fietsroute langs de kust om naar Porto te fietsen. kosten € 27,50 incl. korting.

Deze camping ligt op fietsafstand van Evora. Vriendelijke ontvangst, broodjesservice en heerlijk zwembad. 2 nachten gestaan.

Prima camping, heerlijk schoon zwembad. We hebben hier 2 nachten gestaan. locatie is heel leuk; dichtbij Lagos (op de fiets goed te doen) en dichtbij Luz da Praia. Top!