@AndreStammis
- 2007
Sitecode: 101956
Een leuke kleinschalige boerencamping met een mooi zwembad!! Sanitair netjes en schoon, zeer ruime plekken met stroom. De Nederlandse eigenaren Marco en Nynke doen het harstikke leuk en hebben een goede broodjes service. Kortom we hebben daar heerlijk gestaan, echt een aanrader.
2 foto's toegevoegd · ongeveer 1 jaar geleden

Een prima en nette camping, douches en toiletten zijn gewoon schoon. Het restaurant serveert goede maaltijden en het is er gezellig! Tja je hoort de weg maar er is altijd wat te zeuren. Een prima aanrader voor 1 of 2 nachten op doorreis in Noord-west Spanje!!
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 1 jaar geleden

Een leuke plek voor een nachtje, geen stroom!! Een heel leuk familie restaurant met fantastisch eten.
2020
Een leuke gezellige camping met een zeer schoon toilet en douche gebouw. We hebben heerlijk gegeten in het restaurantje op de camping en de beheerders tevens kok en barman / vrouw zijn zeer vriendelijk en behulpzaam we hebben er 1 nacht gestaan met de camper op een ruime plek met stroom en wifi. Alleen moet je rekening houden dat er op maandag geen broodjesservice is
Gezellige gemeentecamping met schoon sanitair maar oud. Op loopafstand in het dorp een bakker en restaurant. makkelijk te bereiken vanaf de snelweg