@AndreStreefkerk
- Hymer B614 CL
- 2010
- Integraal
Sitecode: 19119
hele goede camping met nieuw sanitair. Eén minpunt is (voor ons) dat er honden worden toegelaten en we dus onze schoenen mochten wassen. Maar verder is de camping heel goed.
Perfecte camping. Lekkere ruime plekken en goed sanitair. Op loop afstand van Spotorno en met de fiets is Noli ook perfect te doen.
Goede camping maar plaatsen zijn klein. Dicht bij de zee. Voor een paar nachten vinden wij deze camping perfect maar voor een langer verblijf kijken wij verder.
Hele grote camping. Mooi zwembad en een gezellig centraal plein waar je kan eten. Direct aan het strand. Alles is perfect geregeld. Gewoon een hele goede camping.
Goede plek om naar de thermale baden te gaan. Wij waren hier 7 jaar geleden ook en er is echt helemaal niets veranderd. Het terrein is vrij oneffen. Voor 1 of 2 nachten een goede optie.
Zeer goede camperplek. Perfect om Bagnoregio te bezoeken. Goede douches en restaurant naast de deur. Eén nadeel, heel veel mieren.
Prima camping voor bezoek aan Siena! Mooie plek, uitzicht op oude stad. Camper met aanhanger 12 m, speciale plaatsen. Bezoek aan Siena geadviseerd per bus, weg terug is ‘s avonds stikdonker dus met de fiets een uitdaging. Bus 1.70 enkeltje pp, lijn S3 of S8, eindpunt centrum Siena. Sanitair heel netjes onderhouden. Als toegift voorzien van een goed zwembad.
op 31/08/2023 stonden we hier met 4 andere campers. Betalen moet je bij het gemeentehuis maar dat was dicht, dus als we morgen vertrekken proberen we het nogmaals. Nette plek, plaatsje is leuk maar niet veel te beleven. Goede locatie wanneer je op doorreis bent.
Gastvrij ontvangst, hele nette camping. Wij betaalden 33 euro per nacht voor 2 personen, wat we dan jammer vinden is dat je voor douchen en warm afwaswater nog extra moet betalen. Behalve dat echt niets aan te merken op deze camping, sanitair was altijd heel schoon.
perfecte camperplaats. wel prijzig maar dat is alles rond Roermond. Heerlijke locatie met de meeste plaatsen direct aan het strandje van het meer. Maximale verblijftijd toen wij kwamen was 72 uur maar de automaat bij de ingang gaf ook een optie om te verlengen. Stad op loopafstand, aanrader voor mensen die de outlet of binnenstad willen bezoeken.
Perfecte camping om Sarajevo te verkennen! netjes en echt ontzettend vriendelijke eigenaar. Niets is deze mensen te veel om je te helpen, je voelt je hier echt welkom! oh ja…. sanitair en al het andere is prima in orde!
Perfecte camping. Ieder jaar zie je dat er weer nieuwe aanpassingen worden gedaan. Sanitair wordt continu gecontroleerd en schoongehouden.
Over de camping kan je echt niets negatiefs zeggen. Netjes, mooi aangelegd en goed sanitair. Het restaurant vinden wij wat minder, diepvries erwtjes etc. Beslist aan te raden voor een overnachting als je de Plitvice meren wilt bezoeken.
nogal prijzig, wij waren er op 12-09-2021 en betaalden 40 euro per nacht. de goedkopere plaatsen van 35 euro zijn plekken naast de snelweg die men volgens ons ook als stalling gebruikt.
Niet de beste plaats, veel lawaai van het spoor en aankomende en vertrekkende bussen. Maar wel heerlijk dicht bij de stad. 15 euro voor een overnachting vinden wij een redelijke prijs.
Goede camping en het centrum is goed te doen op de (elektrische) fiets. Wel duur, 44,20 voor een overnachting met 2 personen.
Goede camping, op loopafstand van Tulln. Wenen is perfect te bezoeken met de trein. Personeel is zeer behulpzaam.
Nette camping, in de prijs zit ook de entree voor Terme 3000. Sanitair was netjes en schoon. Receptie is iets wat krampachtig omtrent Corona maatregelen, Nederlanders moeten nu bewijzen al langer in Slovenië te zijn. Die kan middels rekeningen van vorige campings.
Leuke gezellige camping. Sanitair schoon en ontvangst uiterst vriendelijk. In Celje vonden wij niet veel vertier. Fietstocht langs de rivier was erg mooi.
Wij geven niet snel een 10 maar deze maal wel. Alles is gloednieuw en wordt perfect schoon gehouden. Zeer vriendelijk ontvangst, geen moeilijke regeltjes. Je komt hier gewoon binnen met een warm onthaal. Oké prijs is 46 euro voor twee personen maar dan heb je ook een perfecte camping en een iets grotere plaats. Aanrader voor families met kleinere kinderen. Mooi zwembad en veel te doen voor kids.
Sitecode: 19229
Inderdaadniet goedkoop deze camping maar sanitair is perfect in orde. Fietsen naar het centrum is va 3,5 km. Wij werden vriendelijk ontvangen door receptionist die overigens Nederlands sprak. Het was stil vanwege de corona, en omdat we een aanhanger achter de camper hebben mochten we gewoon 2 plekken innemen. Goede camping om de stad te bezoeken!
Mooie camping, ontvangst is vriendelijk. Maribor op fiets afstand net als een groot winkelcentrum. Plekken zijn voorzien van grind, je hebt op sommige plekken echter wel blokken nodig. Voorzieningen zijn perfect in orde.
Kamperen bij de boer. Wij waren aangenaam verrast, ja je ruikt dat je op een boerderij staat maar de gezelligheid bij de camping bbq was zo fijn. Wij vinden dit echt een aanrader!
Goede camping, mooie plekken en met ANWB kampeer key kaart krijg je gratis stroom. Op loopafstand van het kasteel. Stad is goed te doen op de fiets.
Schoon en netjes. Echter alles cash, dat is gewoon onhandig tegenwoordig. Receptie is druk met veel zaken te gelijk en daarom kan inchecken wat lang duren. Wij betaalden op 19-9-19 €20.- per dag incl stroom. Was met acsi korting. En NFN kaart is verplicht.
Perfecte plek om Gibraltar te bezoeken. Dr grens is op loopafstand en wij hebben direct na de grens een rondtoer geboekt. Die koste 35 euro maar was het dubbel en dwars waard. Camperplek is 12,50 voor een overnachting. Mooie locatie en zeer schoon
Basic camping. Maar daar is het tarief (9,70) dan ook naar. Dicht bij strand. Sanitair schoon maar erg oud
Mooie camping. Sanitair wel verouderd maar werkt perfect. Gastvrij ontvangst en maar € 11,65 voor 2 personen inclusief stroom. Supermarkt op 200 meter!
Mooie camping maar je moet bij vertrek je badge inleveren bij de receptie. De krappe toegang van de camping is dan een strijdveld van veel campers op weinig ruimte.
Ook in September kom je met korting van de Keycard op 30 euro per nacht. Dat is wel inclusief stroom maar toch voor het naseizoen redelijk aan de prijs. Camping is wel netjes en sanitair is redelijk. Ontvangst was goed en in het Engels!
Nette camping, goed onderhouden en schoon. Wij hebben het restaurant niet bezocht, wel de bar bij het strand, en daar kan je heerlijk eten! Voor ons was deze camping even een stop-over om de was te doen. Twee wasmachines a 5 euro per was. Betalen kon alleen cash.
Super plek! Mooi uitzicht en voorzien van toilet. Met bus 58 kan je ieder kwartier richting de stad. Bij terugkomst ‘s avonds stond de hele parking vol! Wij hebben genoten hier!
Mooie camperplaats op loopafstand van het oude centrum. Het kopen van een kaartje geschiedt in het Spaans op de machine maar het lukt wel. Werkt met kenteken herkenning dus op de eerste vraag dien je het kenteken in te voeren.
Mooie camping, vriendelijk ontvangst. Men spreekt Engels bij de receptie. € 18,00 voor een overnachting met de ACSI kaart. Plekken zijn niet groot, satelliet ontvangst niet mogelijk vanwege de bebossing. Sanitair is netjes.
Gezellig grote camping. Niet geschikt als doorgaans camping. Vooral vanwege het uitgaansleven erg leuk. Meeste sanitair is redelijk nieuw.
Nette plekken, terrascamping. Naast sportcomplex, dus leuk uitzicht!
Onvriendelijk ontvangst, camera moeten verplicht dwars op de plek staan en dat is erg krap. Prijs van 25,50 was redelijk, ligging van de camping is goed. Jammer dat nutteloze regeltjes deze camping erg onvriendelijk laten overkomen.
Perfect! De eigenaar geeft je de mooiste plek, zijn dochter echter stuurt je liever naar een ander plekje, ook mooi maar toch. Zeer netjes en schoon. Enkel jammer dat iemand die later kwam wel dat mooie plaatsje aangeboden kreeg! Voor tv ontvangst niet op de eerste twee plaatsen rechts staan!
Sitecode: 20499
Perfecte parking. Op fietsafstand van het leuke stadje Termoli. Je kan gewoon het hek opzij halen en parkeren. Haast met afrekenen heeft de aardige eigenaar niet. Je staat direct aan zee, vlakke verharde plekken. 15 euro betaalden wij hier voor een overnachting.
Goede camping, ca 2km bij het stadje vandaan. Kregen bij aankomst direct alle info zodat we naar de Trulli huisjes konden fietsen.
Zeer nette camperplek. Schone wc’s wat oude maar lekkere gratis douches. Wij betaalden 22 euro voor onze overnachting incl. Toeristenbelasting. Op loop afstand van het dorpje.
Sitecode: 20563
Op 11 aug 18 betaalden wij €31.00 voor een overnachting. Plaatsen zijn klein, douche vies en je moet 50ct betalen. Receptie was druk met mobieltje dus ik was duidelijk erg lastig toen ik wilde inchecken. Er waren 4 campers en iedereen vluchtte weer de volgende dag. Van onze vakantie met stip de slechtste camping en tevens een van de duurdere.
Ook wij vinden dit een zeer mooie camping. Toegangswegen zijn erg krap, plaatsen zijn net iets te klein voor onze camper. Niet geschikt voor campers groter dan 7mtr. Hoogseizoen loopt hier tot half sept. Wij betaalden €40.00 en dan is douchen ook nog 50ct per keer. Zeer duur dus maar wel heel netjes en mooi. Water op de camping is overal geschikt om te drinken. Geen 10 ivm de toch wel hoge prijs.
Prachtig uitzicht. Kosten op 01-09-18 €12,00. Geen voorzieningen, maar als je alles bij je hebt, kan je ook zonder. Zeer mooi uitzicht over het eiland, 5 min lopen van de kabelbaan naar de krater van de Etna. Wel heel erg toeristisch. Toen wij er stonden waren er nog zeker 10 andere campers.
Veel mensen met een huisje gaan ‘s avonds weer weg en laten hun honden achter in een kooi. Met als gevolg dat om 3:30 wij niet meer konden slapen van het geblaf.
Sitecode: 20707
Wij kunnen alle positieve reacties hier onderschrijven, deze plek is echt heel fijn. Prijzen zijn heel netjes en als je een verrassingsmenu neemt in het restaurant word je helemaal blij! Goed eten voor ca 15 euro pp. Plekken op de camping zijn mooi, je mag direct aan zee staan maar bij een beetje wind kan de zee hier ruig zijn. Opspattend zeewater komt dan over je camper. AANRADER!
Leuke Camperplaats bij de thermale bronnen Saturnia. Wij zij er op de fiets heen gegaan maar is ook goed lopend te doen. Voor bepaalde plekken heb je wel een lange stroomkabel nodig. Douche, 3 minuten 0,50 euro maar je kan de douche tijdens het douchen uitzetten zodat je de volledige 3 minuten kan benutten. Je kan zo het terrein op reiden, werkt met een soort parkeerkaart systeem.
Goede camping, spreken goed Engels en toeristische info is in Nederlands. Enige min puntje is die badmuts hè.
Goede camping, zeer vriendelijke beheerder. Supermarkt op 100 meter. Sanitair is goed. Op de camping is ook een snackbar als je even geen zin hebt om te koken.
Gewoon hele mooie camping. Niet goedkoop en eten kan je beter buiten de camping doen maar echt een aanrader! Schoon en veel mooie plekken. Groot zandstrand en een gezellige bar bij de grill. Wij komen hier graag!