@AndreTournois
- 2016
September 2026
Een locatie beoordeeld · 22 dagen geleden
Vriendelijke gastvrouw, camping wel duur, 46,10 per nacht met stroom en 2 douchemunten. Geen wifi bereik. Sanitair gedateerd, maar wel schoon. Geen waterput bij de plaats,.
prima plek om te staan en Oslo te bezoeken,
wat een mooie locatie, even zoeken , stond maar vanuit 1 richting aangegeven. zo moet een cp zijn. Tip top in orde en een prachtig uitzicht.
om de stad op de fiets te bezoeken, een prima locatie dan. Vorig jaar hier ook gestaan, ook toen was het erg drassig, veel plaatsen met plassen water, waar zelfs de eenden in zwommen, bijna niet te doen. Ook geen wifi, weinig onderhouden. ‘s Morgens heerlijk brood verkrijgbaar.
prachtige camping tip top in orde. we betaalden 28 euro voor een nacht. gefietst naar Figueres.
wat is dit een prachtige camping, sanitair is top, ook de plaatsen ruim, niets op aan te merken . En brood op bestelling. Ideaal als doorreis of langer te verblijven.
de prijs van 37 is veel te veel voor deze camping, de plaatsen zijn klein, wel warm water, en prima douche.
2023
mooie plaatsen, verhard en gras. sanitair idd verouderd, maar de prijs is inclusief elektrisch ook maar 17 euro.
een mooie plek, net vanaf de snelweg. helemaal alleen gestaan. 10 of 15 euro( stroom of niet) in een envelop.
mooie plek ivm Ferry, overdag goed te doen en ook ruimte om buiten te zitten. Tegenover een restaurant waar op vrijdagavond een feest was tot in de late uurrjes…dat was minder.