@Andre_en_Nicolet
- 2017
Geweldig. Een super ontvangst van de eigenaar. Ga staan waar je wilt op het grote grasveld. Alles voorzieningen zijn top. Maar vraag even waar ze zijn. :-)
Sitecode: 52023
Een eenvoudige camping, maar wel een vriendelijk ontvangst in het Engels. Het sanitair is gedeeltelijk verouderd masr schoon en de douches zijn warm. Prima voor een paar nachten. Ik verwacht in Slowakije geen super de luxe camping. Wij betaalden voor 2 personen, zonder electriciteit 25 euro. Aan de hoge kant, maar voor een stadscamping niet extreem.
Vlakbij het oude Girona en overdag een rustige CP. Voelt veilig aan, maar iedereen kan zo de CP oplopen. Inbrekers zullen niet makkelijk met een auto langszij kunnen komen. De CP is het bovengedeelte van een parkeergarage. Vrijdagnacht tot 2.00 luidruchtige terugkomst van autoparkeerders. Veel gegil en getoeter. Doordat je vlakbij de binnenstad bent ook de hele nacht sirenes. Iedereen moet zijn eigen afweging maken.
Een leuke CP totdat de rioolzuivering aanging. (zondagavond) Een continu kabaal van die installatie. Het lijken wel 20 heggenscharen naast je oor. Zeer vermoeiend en over de stank heb ik het niet.
Run !!! Kleine plaatsen. Alleen maar vaste staanders, die hier al vanaf vorige eeuw of eerder hun wrakige tenten en Caravans tegen elkaar aan hebben staan. Zeer luidruchtige camping. OK. De toiletten zijn goed onderhouden en schoon.
CP is open. 6 euro betalen bij naastgelegen camping. Vlakke plekken. Een beetje troosteloos, maar goed genoeg voor 1 nacht.
Camping is open van 1 juni tot 22 september. Vriendelijk ontvangst. Schoon sanitair met toiletpapier en zeep. Broodservice.
Prima camping. We werden vriendelijk ontvangen. Het dorp is om de hoek. Oké, het sanitair is verouderd, maar heel en schoon. Alleen jammer dat er geen dumpplek is voor het grijze en zwarte water.
Vriendelijk personeel. Sanitair netjes en schoon. Reserveren is waarschijnlijk alleen noodzakelijk in het hoogseizoen, nu maar 5 campers en tenten. Busvervoer mogelijk van het einde van de Auerlandsvegen naar de camping terug.
De plaats is afgesloten met een ketting en een bord verboden te parkeren. 500 meter eerder is een parkeerplek en een zijweggetje met parkeerruimte. Prima overnachtingsplaats.
Hek dicht en zal voorlopig niet opengaan. Gesloten wegens renovatie, tot onbepaalde tijd...
Een vriendelijke receptioniste, die helaas maar een paar woordjes Engels kende wist ons goed te helpen. De plekken zijn inderdaad erg klein, maar nu in het naseizoen krijgt iedereen gewoon 2 plaatsen; probleem opgelost. Het sanitair is erg schoon en ruim. Mijn benen hebben nog een meter tot de muur. Het toiletpapier hangt inderdaad buiten op de gang; maar beter dat dan geen papier.
Perfecte plek. Vriendelijke beheerder / havenmeester. Jammer dat er maar 3 plekjes zijn... Ze zijn snel allemaal bezet. Verder genoeg reuring om je te vermaken.
Nog nooit zo'n schone en toch gemoedelijke camping bezocht. Sympathieke en behulpzame eigenaresse met duidelijk hart voor haar camping. Vlak bij de nodige winkels, horeca, wandel- en fietsroutes.
Prima camperplek als uitvalbasis voor diverse fietstochten en bezoeken van Gorinchem. Modern en zeer schoon sanitair. Alleen jammer dat de deur daarnaartoe een veel te sterke deurdrammer heeft. Daarom een 9 in plaats van een 10.
Deze plek is een absolute aanrader. Het is een camper plek met alle denkbare voorzieningen. Zwembad, fitness en speeltuin. De nieuwe eigenaresse geeft veel informatie over uitjes en restaurants. Toen wij problemen hadden met de camper heeft zij en haar familie als tolk geweldig geholpen. Ze zijn zelfs tot twee maal toe met ons naar de garage geweest. Alles op de camperplaats brandschoon. Aanrader.