@Andre_en_Nicolet
- 2017
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Een ongezellige geasfalteerde parkeerplaats naast een elektriciteitscentrale. Functioneel, goed voor één nacht. Geen last van de drukke weg.
2 foto's toegevoegd · ongeveer 1 maand geleden

Geweldig. Een super ontvangst van de eigenaar. Ga staan waar je wilt op het grote grasveld. Alles voorzieningen zijn top. Maar vraag even waar ze zijn. :-)
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 1 jaar geleden

Sitecode: 52023
Een eenvoudige camping, maar wel een vriendelijk ontvangst in het Engels. Het sanitair is gedeeltelijk verouderd masr schoon en de douches zijn warm. Prima voor een paar nachten. Ik verwacht in Slowakije geen super de luxe camping. Wij betaalden voor 2 personen, zonder electriciteit 25 euro. Aan de hoge kant, maar voor een stadscamping niet extreem.
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 1 jaar geleden

Vlakbij het oude Girona en overdag een rustige CP. Voelt veilig aan, maar iedereen kan zo de CP oplopen. Inbrekers zullen niet makkelijk met een auto langszij kunnen komen. De CP is het bovengedeelte van een parkeergarage. Vrijdagnacht tot 2.00 luidruchtige terugkomst van autoparkeerders. Veel gegil en getoeter. Doordat je vlakbij de binnenstad bent ook de hele nacht sirenes. Iedereen moet zijn eigen afweging maken.
Een leuke CP totdat de rioolzuivering aanging. (zondagavond) Een continu kabaal van die installatie. Het lijken wel 20 heggenscharen naast je oor. Zeer vermoeiend en over de stank heb ik het niet.
Run !!! Kleine plaatsen. Alleen maar vaste staanders, die hier al vanaf vorige eeuw of eerder hun wrakige tenten en Caravans tegen elkaar aan hebben staan. Zeer luidruchtige camping. OK. De toiletten zijn goed onderhouden en schoon.
CP is open. 6 euro betalen bij naastgelegen camping. Vlakke plekken. Een beetje troosteloos, maar goed genoeg voor 1 nacht.