@Andrea60
- Knauss Vanti
- 2023
- Ander
Sitecode: 197004
Mooie plek aan de Rijn. Vanaf hier ben je op de fiets in 45 minuten in Basel. Let op! De camperplaats is niet gratis. Je betaalt 10 euro voor 24 uren parkeren. Verder geen voorzieningen, maar ja die hebben we ook niet nodig😁

Wat een schitterende plek! Je kunt hier idd prachtig wandelen door de duinen en het strand. En we hebben erg genoten van de zonsondergang. geen bord gezien dat je er niet mag staan👍
Prima plek voor als je op doorreis bent. Gratis gebruik van stroom, waar tref je dat nog? Vlakbij zit de Aldi voor de verse broodjes 😉
De afgelopen twee nachten hier gestaan. Een heel vriendelijk ontvangst van de gastvrouw. Er was geen plek meer op het gras maar we mochten achter op het erf staan met het uitzicht over de landerijen. Prima plek!!! Het sanitair is wat verouderd maar wel schoon en functioneel. Vanaf hier kun je Walcheren op de fiets mooi verkennen.. Als we weer in de buurt zijn komen we terug👍👍
Dit is een hele mooie camping. Wel veel vaste gasten, maar ook genoeg plekken voor gasten zoals ons. Je kunt gebruik maken van het zwembad met natuurlijk zwemwater, met glijbaan en kinderhoek. Het sanitair ziet er super uit en gebruik hiervan zit bij de prijs in. Je kunt ook nog terecht bij een restaurant op het terrein ( hier zijn wij niet geweest) Wij betaalden €37,00 (camper, 2 pers en stroom)

Prima plek voor een nacht. Geen voorzieningen, je betaalt eigenlijk gewoon voor de parkeerplaats bij een leuk meer. In het meer kun je een een frisse duik nemen en er zit ook nog een kleine kiosk bij. Niks mis mee als zelfvoorzienende camperaar
Zoals ook omschreven staat zijn er geen voorzieningen, maar het is een prima plek voor een bezoek aan de stad. Vanaf deze plek loop je via de Hofgarten zo de Altstadt in, top! Houdt wel rekening met verkeerslawaai. Wij betaalden voor een bezoek vanaf 16.00 uur tot vanochtend 10.00 uur € 22,00.
Prima plek als je van rust houdt. We werden hartelijk ontvangen door de zoon van de eigenaar. Uitzicht op de graanvelden. 2 pers 1 nacht met camper + stroom 150 DKK. De douche is verouderd maar het werkt prima, kost 5 DKK per minuut. Vanaf hier is het ongeveer drie kwartier fietsen naar de Møns Klint.
Dit is echt een aanrader! Een camping met alle voorzieningen en een ruime staanplaats, die je overigens zelf mag uitkiezen, gelegen aan een hele mooie locatie. Vanaf hier ook mogelijkheid tot het wandelen van de Panorama-route (10 km, volgen van de witte pijlen) Erg mooi!! De eigenaar is heel erg aardig en neemt alle tijd om je van alles uit te leggen👍 Voor 2 pers incl stroom en douche/toilet betaalden we maar € 25,00.
2 sterren ivm prijs. We kregen plek toegewezen op camping. Mooie ruime plaatsen, douche toilet allemaal prima voor elkaar. Maar toen ik vanochtend moest afrekenen vond ik de verhouding ver te zoeken. voor 1 nacht, 2 personen en stroom moest ik 359 DK betalen!! (€ 49,00)
Deze camping bestaat niet meer. Vervallen terrein. Als alternatief kun je heel goed terecht bij Camping Plein-Soleil, is hier vlakbij in de buurt. Een klein aantal plaatsen aan het riviertje Le Ninglinspo. Echt een schitterend uitzicht en hier kun je genieten van de rust! Vanuit deze camping ben je in een half uur bij het prachtige wandelpad van de Ninglinspo. Sanitair is niet super. Eigenaresse is erg aardig.
Heel erg vriendelijk ontvangen door de eigenaar. Een rustige camperplaats met alle voorzieningen die je nodig hebt. En wat hebben we enorm genoten van het luxe-ontbijt wat vanochtend werd gebracht! Een extra service wat zeker een aanrader is!! @Lutske: de verrassing viel erg in de smaak.. en wij kunnen het weten als echte Friezen 😉
Camping is niets mis mee! Prachtig sanitairgebouw met alle voorzieningen die je nodig hebt! Wij stonden op de camping zelf en kwamen er pas later achter dat ze ook nog een speciaal camperplek hebben.. 50 meter verderop met eigen ingang. Eventueel kun je die plekken via de site van de camping reserveren... en als je van rust houdt zijn deze plekken net wat fijner..😀 (geen speeltuin id buurt)