@Andrekuijpers
- 2024

wat een heerlijke plek om te zijn!! Zeer vriendelijke personeel, schoon sanitair, heerlijk ruime douches. Lekker eten in het restaurant. ‘S ochtends vroeg wakker worden met jazzy muziek (wij stonden met onze camper bij de ingang van het restaurant) vonden wij heerlijk! Het was even puzzelen maar met de bus naar Granada is zo te doen.
Heerlijk rustige plek! Meer dan genoeg sanitair met warm water en heerlijk grote douches. Vriendelijk personeel bij de receptie en bij bar/restaurant. Vers afgebakte stokbroden en heerlijke café con leche. Je mag vrij rondrijden om plek te zoeken. Even iets langer rondrijden en je vindt een goede plek met schaduw. Voor vertrek nog even langs de service plek en je camper is weer klaar voor de aankomende dagen. Oftewel top plek!
we waren simpelweg net te laat. we stonden in de rij te wachten totdat 2 mensen voor ons te horen kregen dat het vol is. Dus als je hier naar toe wil om van Bilbao te gaan genieten, reserveer tijdig een plekje. Wat wij zagen toen we terug liepen om te vertrekken was een mooi uitzicht op Bilbao. Helaas voor ons, wij moesten door
Het is geen goedkope plek maar dan krijg je vooral een mooie plek waar de camping ligt in een heerlijk dorp. Ben echt op tijd in de ochtend of reserveer op tijd want de plekken vliegen de deur uit. Sanitair wordt, lijkt het wel, 24/7 schoongemaakt. Met camper van 7 meter was het vooral bij de receptie even aan rommelen maar het parkeren op onze plek ging perfect.
De app geïnstalleerd en dat werkt perfect. 24 uur parkeren voor 5 euro is natuurlijk geen geld. Maar verwacht ook verder niets. Het is je camper parkeren om dan León in te gaan. Geen faciliteiten behalve een kraantje waar water uitkomt. We geen onveilig gevoel maar 1 nacht weer verder gegaan op onze trip.
We hebben hier 1 nacht gestaan. Mooie plek met veel schaduw en wel slim moeten plaatsen om stroom te kunnen hebben. Maar samen met de man bij de receptie goed gekeken naar de mogelijkheden. De douches zijn ruim maar gedateerd. Winkeltje is niet groot maar heeft genoeg spullen. Ideale plek om even buiten Madrid te stallen en aan de drukte te ontsnappen. Niet een plek om Madrid te gaan bezoeken.