@Andries-Els
- Pössl Roadcruiser XL
- 2021
- Ander
- Buscamper
Eenvoudige camping met oude eenvoudoge voorzieningen. Prijs hoog voor wat het is
Vriendelijk ontvangst door jong dame die weing engels sprak. 60 Plaatsen waarvan ong 10 voor trekkers rest vast. Santair schoon maar oud. Twee keer doucheruimte achter douchegordijn met twee douches. Zwemwater aan overzijde weg.
Nette ontvangst, sanitair netjes maar gedateerd. Weinig ruimte bij de camper om te zitten. Prijs 295 kronen is ruim voor wat geboden wordt.
2023
Een locatie beoordeeld · bijna 3 jaar geleden
Mooie camperplaats, schoon en netjes. Niet reserveren gewoon en camperplaats zoals het moet zijn. Enige was dat er geen goed weer geregeld was :)
momenteel in gebruik als stalling voor weg werkzaamheden!
Mooie kleine camping, loopt zo naar strand, Göta kanaal en dorp. Vriendelijke beheerder.
Leuke kleine camping met alleen droog toilet. Vriendelijke jonge beheerders die niet gouw iets teveel is. Donatie naar eigen inzicht in brievenbus.
Zoals op foto's te zien een asfaltplaat. Strak ernaast een bouwput we hebben niet afgewacht hoe laat ze beginnen maar zijn doorgereden. Weinig geschikt voor overnachting, wel stortplaats voor grijs water en wc
Eenvoudige leuke kleine camping. Vriendelijke beheerder. En dus gewoon open!!
2 foto's toegevoegd · ongeveer 3 jaar geleden