@Andries-en-Corrie
- 2014
- Rapido 666F halfintegraal
- 2014
27april 2026. Mooie overnachtings Camperplaats. Het was er schoon en netjes.Men kan er douche, toilet en afwasplaats. Grijswater kan men ook kwijt. Aardige campingeigenaar. Geen last van de snelweg.
Helaas is er geen stroomaansluiting. Wel is dit mogelijk bij de sanizuil, daar is echter maar één betaalde aansluiting mogelijk. Terrein is niet vlak, behoorlijk wat blokken nodig om camper waterpas te zetten.
chone stonden heerlijk bij de Palmen en de Orleander stond .ooi in bloei.
22 febr.2026. Nieuwe Camperplaats. Goed verzorgd. Dit zien we graag. Ook voor Campers van 7.50m
Mooie kleine Camperplaats netjes voor doorreis. Nog geen water maar is toch begrijpelijk in de wi nter. Verder kan men wel vuilwater en toilet legen.
21 juni. Heel mooie camperplaats .Wel jammer dat het zo heet was 32 gr. Een enkele schaduwplaats.
Rustige plaats. Alleen jammer dat het naast de kerk en kerkhof is.
Mooie camping, sanitair en camping mooi schoon. Rustige camping met brood service Zeker aan te raden .
Mooie camping met ruime plaatsen in de zon of schaduw, men kan maar kiezen. Mooi aan een meertje. Men hoort de vogels fluiten. Je komt er heerlijk tot rust. Sanitair en douche wordt goed schoon gemaakt. Jammer dat de toiletten zo laag zijn. Echt een aanrader.
Is een hele mooie camperplaats. Je hoort inderdaad wel het verkeer van de weg. Maar echt niet hinderlijk.
Keurige plaats om een nacht te staan.
Geschikte plaats om stad te bezoeken. Buslijn naar stad op 100 m afstand. Bus kost ca €0,50 p/p maar... De foto's zijn gedateerd inmiddels is er op de binnenplaats een hotel in aanbouw weinig ruimte meer over voor maximaal 2 of 3 campers. Net ontvangst, keurig geholpen door personeel en dat voor € 10,-- per nacht. Het is maar wat je wil.
Vandaag 13 mei 2024 aangekomen hier op deze camping. Hij staat te boek voor €17.00, moesten €31.60 betalen. Kregen een klein rot plekje voor die prijs. Ik raad aan om niet naar toe tegaan .
Prachtige plaats. Ieder heeft zijn eigen plekje door afscheiding haagjes. Heel rustig hier.
Mooie cp maar helaas (tijdelijk?) gesloten. Men wordt doorverwezen naar cp Bilbao Exibition Center (zie campercontact). Hier mag men (tijdelijk) gratis parkeren.
Prima plaats. Alles keurig verzorgd en schoon. De prijs is echter € 22 per camper met twee personen inclusief stroom.
Mooie camping, alles keurig verzorgd en schoon. Hartelijk ontvangen met koffie. Ook goede wifi. Zeker een camping nog eens terug te komen.