@AndriesBouwman
- 2012
Gast vrij onthaal bij aankomst,pracht ruime en goed onderhouden plaatsen. Nette toilet en douche voorzieningen.Leuke visvijver,alles op het terrein ziet en goed onderhouden en keurig uit! Pracht omgeving om te fietsen in de omgeving komen zeker hier weer!
Zeer leuk aangelegd camperpark,ziet er verzorg uit even als het sanitair. Betaling via de zuil erg eenvoudig. Je wordt omgegeven door pracht omgeving en super natuur met veel wandel en fiets paden. Leuke dorpen op korte afstand( Orvelte Westerbork Hoogeveen enz) Eigenaren zeer vriendelijk en behulpzaam. Zeker de moeite waard deze een keer te bezoeken in het schitterende Drenthe!
Dit jaar week overnacht prima plek alles keurig geregeld via de mail! Sanitair keur schoon en restaurant kun je prima eten 🍻
Mooi dicht aan de autoweg 1.5 km wel ff steile klim omhoog! Prijzen op de site kloppen zeker niet en € 4,80 voor 1 nacht stroom voor allen gebruik koelkast en verlichting is wel erg hoog. Staplaats is buiten de camping op erg hoog gras en krap op elkaar. Sanitair is schoon maar erg oud en krap, omkleden buiten de douchecabine anders wordt alles nat, wc en urinoirs zijn voor kabouters zo laag. Eten restaurant is prima betaling pas na 20.30 uur
Prachtig gelegen camping,zeer gemoedelijk en vriendelijk mensen.Zeer ruime plekken ook voor een camper prima plaats.Sanitair is zeer netjes en super schoon.Ook de omgeving is prachtig om te fietsen.Komen hier vast terug!Kortom gemoedelijk en rustig fijn om te zijn.